Apartament tip studio, metrou Dimitrie Leonida, parcare inclusa

Metrou Dimitrie Leonida, La Stada Mall
ID Anunt: 47373

Trimite linkul unui prieten pe

Studio
Etaj: 2
S.U.: 36.99 mp
Stadiu: Finalizat
Grup sanitar: 1
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 36.99 mp
Suprafata utila + balcon: 43.21 mp
Suprafata construita: 51 mp
Compartimentare: semidecomandat
Regim de inaltime: Parter+4 Etaje
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: beton, caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • geamuri termopan
 • centrala termica apartament
 • calorifere
 • glafuri interior
 • mana curenta metalica
 • balcoane zidite
 • pavaj
 • curte amenajata
 • interfon
 • sistem fatada conventionala
 • placa de beton peste ultimul etaj

Prezentare

Apartamentul tip studio prezentat spre vanzare face parte dintr-un ansamblu rezidential amplasat in Orasul Popesti-Leordeni, Ilfov, in proximitatea statiei de metrou Dimitrie Leonida, la aproximativ 5-10 minute de mers.

Locuinta este disponibila la etajul 2 intr-un imobil cu regim de inaltime Parter+3 Etaje+4ERetras, si are suprafata utila de 43.21 mp (cu balcon inclus de 6.22 mp), dispune de o compartimentare moderna dispusa dupa cum urmeaza: living si bucatarie open-space 17.21 mp, dormitor 12.32 mp, baie 3.87 mp si hol de 3.49 mp.

Imobilul a fost dat in folosinta in anul 2017, este mobilat complet si utilat si este gata pentru a putea fi locuit.

Conectarea cu zona centrala a Capitalei se face in aproximativ 25 minute prin artere de circulatie ample precum Soseaua Berceni sau Soseaua Oltenitei.

*In pretul afisat este inclus un loc de parcare suprateran.

Puncte de interes

Imobilul dispune de o amplasare excelenta pe Strada Oituz ( zona Mall La Strada)la mica distanta fata de statia de metrou Dimitrie Leonida, in Orasul Popesti-Leordeni, Ilfov.

In proximitatea ansamblului rezidential din care face parte locuinta prezentata se regasesc supermarketuri precum: Penny Market, Mega Image, Lidl, Profi Market, La doi pasi, dar si numeroase magazine cu specific comercial mixt, restaurante si cafenele ce formeaza promenada comerciala La Strada Mall.

Punctele de interes major sunt localizate la cateva minute de parcurs fata de imobil: institutii de invatamant, unitati bancare si unitati medicale, sau zone de agrement multiple.

Parcul Copiilor (Drumul Fermei) se afla la distanta de 5 minute de mers fata de locuinta, iar la aproximativ 5 minute de parcurs cu autoturismul personal se afla Parcul Tudor Arghezi ( dezvoltat pe o suprafata de cca. 40.000 mp, cuprinde zone tematice diverse, amenajate la standarde inalte: terenuri de sport, piste de alergare si alei de promenada, multiple locuri de joaca si zone de relaxare, teatru de vara, skatepark si centru multicultural ultramodern).

Magazin 5 minute
Transport public 7 minute
Scoala/Gradinita 10 minute
Cafenea/Restaurant 5 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 25 minute

Pret si modalitati de plata

Pret: 62.000 Euro

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar, sau prin plata numerar

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

Cere Oferta
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.