Apartament 2 camere, Kaufland Metalurgiei, parcare inclusa

Bd Metalurgiei, Kaufland, Drumul Binelui, Lidl Metalurgiei, Parcul Tudor Arghezi
ID Anunt: 69122

Trimite linkul unui prieten pe

Vezi mai multe anunturi din Family Ideal Residence

Nr. camere: 2
Etaj: 3
S.U.: 52 mp
Stadiu: Finalizat
Grup sanitar: 1
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 52 mp
Suprafata utila + balcon: 59.4 mp
Suprafata construita: 72 mp
Compartimentare: decomandat
Regim de inaltime: Parter+8 Etaje
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: beton, caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • geamuri tripan
 • centrala termica apartament
 • incalzire in pardoseala
 • glafuri interior
 • glafuri exterior
 • mana curenta metalica
 • balcoane sticla securizata
 • terasa multistrat
 • terasa necirculabila
 • curte amenajata
 • lift
 • pregatire aer conditionat
 • interfon
 • sistem fatada conventionala
 • placa de beton peste ultimul etaj

Prezentare

Va prezentam spre vanzare un apartament cu 2 camere, ce face parte dintr-un proiect imobiliar amplasat excelent in zona Kaufland – Bd. Metalurgiei, parcul Tudor Arghezi, in Sectorul 4, Bucuresti.

Apartamentul este complet finisat, dispune de o compartimentare decomandata si este disponibil pentru predare rapida.

Proprietatea are o suprafata utila de 59.4 mp (in care este inclus un balcon de 7.4 mp) si este disponibila la etajul 3/8 al imobilului.

Imobilul beneficiaza de finisaje de exceptie aplicate pe partile comune ( mana curenta de inox si placari cu travertin) si dispune de doua lifturi performante cu capacitatea de 4 persoane.

Apartamentul este dotat cu finisaje si obiecte sanitare de calitate superioara de la branduri renumite din domeniu: baterii pentru cada si chiuveta AquaVive si Grohe, vas WC incastrat si prize modulare GEWISS si dispune de centrala termica in condensare de 24 Kw cu sistem performant de incalzire in pardoseala.

Apartamentul beneficiaza de un loc de parcare suprateran.

Puncte de interes

Proiectul rezidential din care face parte aceasta proprietate este amplasat pe Drumul Binelui, in sectorul 4, Bucuresti si ofera acces facil la puncte de interes precum: unitati de invatamant, unitati bancare si medicale, galerii si centre comerciale mari (Grand Arena Mall, Selgros, Hornbach, Lidl, Kaufland, Metro, Auchan), piete agroalimentare, restaurante si cafenele.

Zona beneficiaza de strazi asfaltate si iluminate nocturn, trotuare ample, iar accesul catre imobil se desfasoara in conditii civilizate si de deplina siguranta.

In imediata apropiere a imobilului (aproximativ 200 m) se afla statia STB (linia 241) care face legatura directa cu metroul Aparatorii Patriei. Distanta pana in zona centrala a Capitalei se poate parcurge in aproximativ 20 minute cu autoturismul personal.

La doar cateva minute fata de imobil se afla Parcul Tudor Arghezi, un parc modern ce a fost dezvoltat pe o suprafata de cca. 4 hectare ce va fi dublata curand de catre autoritatile locale.

De ce sa-ti cumperi o locuinta in Sectorul 4 – Cel mai modernizat sector din Capitala:

 https://www.sudrezidential.ro/de-ce-sa-ti-cumperi-o-locuinta-in-sectorul-4/

Magazin 3 minute
Transport public 3 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 5 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 20 minute

Pret si modalitati de plata

Pretul de lista: 77.100 Euro + TVA 

Aceasta proprietate poate fi achizitionata prin intermediul oricarui tip de credit bancar sau plata in numerar.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Acest anunt face parte din proiectul rezidential

Family Ideal Residence

Family Ideal Residence

Str. Drumul Binelui, Kaufland, Lidl Metalurgiei

PROIECT VANDUT! “Va multumim pentru increderea acordata acestui proiect! Va vom tine la curent cu informatii noi despre urmatoarele noastre proiecte.”  

Garsoniera, Garsoniere duble, Apartamente 2 - 3 camere
Finalizat

Calculator rate

min 25.000 €
max 1.000.000 €
min 0.05 €
max 0.5 €
Ani
min 1 an
max 30 ani

Introdu caracteristicile creditului pe care vrei sa il accesezi, iar calculatorul iti va afisa intregul context pentru creditul dorit.

Calculeaza acum

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Broker credite Credit24H Credit imobiliar rapid Credite verzi Creditul Noua casa

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.