Apartament 2 camere, metrou Aparatorii Patriei, imobil finalizat

Aparatorii Patriei, Bulevardul Metalurgiei, Grand Arena Mall
ID Anunt: 49076

Trimite linkul unui prieten pe

Vezi mai multe anunturi din Studio Plus Residence – Metalurgiei Park Faza 2

Nr. camere: 2
Etaj: parter
S.U.: 54.67 mp
Stadiu: Finalizat
Grup sanitar: 1
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 54.67 mp
Suprafata utila + balcon: 59.36 mp
Suprafata construita: 68 mp
Compartimentare: decomandat
Regim de inaltime: Ds+P+4E+5Er+6Er
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: beton, caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • geamuri termopan
 • centrala termica apartament
 • calorifere
 • incalzire in pardoseala
 • glafuri exterior
 • mana curenta inox
 • balcoane sticla securizata
 • terasa multistrat
 • terasa necirculabila
 • pavaj
 • curte amenajata
 • gazon
 • gard
 • lift
 • pregatire aer conditionat
 • interfon
 • monitorizare video
 • sistem fatada conventionala
 • placa de beton peste ultimul etaj

Prezentare

Apartamentul cu 2 camere prezentat face parte din proiectul imobiliar Studio Plus Residence, unul dintre cele mai cautate si bine vandute proiecte rezidentiale din Metalurgiei Park Residence, Sector 4, Bucuresti. Ansamblul rezidential dispune de o amplasare excelenta, fiind localizat la numai 900 m fata de statia de metrou Aparatorii Patrieiin zona Bd. Metalurgiei, parc Tudor Arghezi.

Noul proiect este dispus pe o suprafata de teren de 10.000 mp, pe care sunt edificate 4 imobile de locuinte al caror regim de inaltime este: Demisol + Parter + 6 Etaje.

Locuinta este disponibila la parterul inalt al imobilului si dispune de suprafata utila de 59.36 mp, in care este inclusa si o logie cu suprafata de 4.69 mp, cu acces din living.

Compartimentarea interioara pentru aceasta unitate locativa este excelenta, gandita sa multumeasca si cele mai riguroase pretentii privind spatiul de locuit, cu incaperi ample, foarte bine luminate natural: living spatios cu suprafata de 21.95 mp, bucatarie inchisa de 6.50 mp, dormitor de 15.23 mp, hol cu spatiu pentru depozitare de 6.23 mp, baie de 4.76 mp.

In ansamblu sunt prevazute spatii destinate parcarilor care pot fi achizitionate atat la subteran ca si garaje, cat si suprateran, dar si zone verzi ample amenajate.

Puncte de interes

Accesul catre acest ansamblul rezidential se face rapid, prin artere de circulatie cu trafic fluidizat precum: Bulevardul Metalurgiei, strada Turnu Magurele, Drumul Gilaului sau Drumul Binelui, zona fiind conectata foarte bine cu centrul Bucurestiului, la numai 20 minute cu autoturismul personal.

Distantele pana la mijloacele de transport in comun se pot parcurge in cateva minute, statia STB din Bulevardul Metalurgiei este la aproximativ 300 m (liniile 141, 232, 241, 312, 313, N105), iar statia de metrou Aparatorii Patriei este la 10-12 minute de mers pietonal.

Un aspect foarte important de luat in calcul este amplasarea excelenta a imobilului in apropierea celor mai importante centre comerciale precum: Lidl, Kaufland, Carrefour Grand Arena, Metro, Selgros, Hornbach, Auchan sau Jumbo, dar si fata de punctele de interes din zona: locuri de joaca, zone verzi amenajate pentru promenada, scoli si gradinite, restaurante, farmacii si unitati spitalicesti.

La 10 minute de mers fata de imobil se afla Parcul Tudor Arghezi, cel mai nou parc din Bucuresti ce se intinde pe o suprafata ampla de 4 hectare, iar tema principala a acestuia este dedicata sportului, intrucat a fost amenajata o pista de atletism cu lungimea de 1670 metri, o pista de biciclete, dar si piste pentru trotinete.

Zona de relaxare din interiorul parcului cuprinde suprafete verzi generoase, mobilier urban modern, o plaja ecologica, spatiu special pentru animalele de companie, cat si o fantana arteziana muzicala ce ofera pe timp de noapte spectacol inedit de lumina si culoare. Parcul pune la dispozitie vizitatorilor si o parcare supraetajata de 150 locuri, iar in apropierea acestuia au fost amenajate 14 terenuri de sport pentru iubitorii de sporturi cu mingea.

De ce sa-ti cumperi o locuinta in Sectorul 4 – Cel mai modernizat sector din Capitala:

 https://www.sudrezidential.ro/de-ce-sa-ti-cumperi-o-locuinta-in-sectorul-4/

Magazin 1 minute
Transport public 3 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 1 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 20 minute

Video prezentare

Pret si modalitati de plata

Pretul apartamentului este de: 72.400 Euro + TVA.

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar sau cu plata numerar.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Acest anunt face parte din proiectul rezidential

Studio Plus Residence – Metalurgiei Park Faza 2

Studio Plus Residence – Metalurgiei Park Faza 2

Metalurgiei Park, Aparatorii Patriei, Turnu Magurele

Noul proiectul Studio Plus Residence pastreaza aceeasi abordare inteligenta in ceea ce priveste proiectarea, complexitatea si functionalitatea, asa cum am fost obisnuiti in proiectele anterioare dezvoltate de acest brand imobiliar.

Garsoniere, Apartamente 2 camere
Finalizat
Preturi de la 49.500 Euro

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.