Apartament 2 camere, Sector 4, Grand Arena Mall, Brancoveanu

Berceni, Mall Grand Arena
ID Anunt: 33268

Trimite linkul unui prieten pe

Vezi mai multe anunturi din Bucuria Residence Brancoveanu

Nr. camere: 2
Etaj: parter
S.U.: 50 mp
Stadiu: In constructie
Grup sanitar: 1
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 50 mp
Suprafata utila + balcon: 53 mp
Suprafata construita: 60 mp
Compartimentare: decomandat
Regim de inaltime: D+P+4E+5Er+6E+7Er
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • obiecte sanitare
 • geamuri tripan
 • centrala termica apartament
 • calorifere
 • cada
 • chiuveta
 • mana curenta inox
 • balcoane zidite
 • terasa multistrat
 • terasa necirculabila
 • lift
 • pregatire aer conditionat
 • interfon
 • sistem fatada conventionala

Prezentare

Apartamentul prezentat se regaseste intr-un proiect rezidential nou din zona de sud a Capitalei, Sector 4, Bucuresti si anume Bucuria Residence Brancoveanu. Locuinta este disponibila la parter si are o suprafata utila de 49.50 mp + un balcon de 3.10 mp rezultand o suprafata total utila de 52.60 mp.

Ansamblul imobiliar este compus din 3 blocuri de locuinte mixte cu un regim de inaltime D+P+4E+5Er+6E+7Er si beneficiaza de:

 • alei pietonale illuminate;
 • Parc public in apropiere;
 • locuri de parcare subterane / supraterane delimitate si dezmembrate cadastral;
 • Pregatire aer conditionat;
 • Acces rapid scoala si gradinita;
 • Iesire catre Soseaua Metalurgiei – Piata Sudului.

Puncte de interes

Amplasarea excelenta a proiectului rezidential, atat in raport cu zonele comerciale aflate la o mica distanta, cat si cu mijloacele de transport in comun, pietele agroalimentare, magazine, galeriile si centrele comerciale de renume, precum si faptul ca locatia ofera un acces facil si la unitati de invatamant in conditii civilizate si de deplina siguranta, plaseaza oferta facuta de Bucuria Residence printre primele locuri in topul proiectelor rezidentiale din zona de sud.

Aceasta noua zona rezidentiala este astazi completa, echilibrata si abunda in facilitati complementare chiar si din punct de vedere comercial, deoarece contine pe langa micile magazine de proximitate si o zona comerciala ampla compusa din mari magazine, centre comerciale, galerii si hipermarketuri, cum sunt: Grand Arena Mall, Carrefour Berceni, Selgros, Hornbach Berceni, Lidl, Kaufland, Metro, Jumbo, Auchan, etc.

In imediata apropiere a ansamblului (aproximativ 50 m) se afla statia STB 241 care face legatura directa cu metroul Aparatorii Patriei.

Magazin 350 metri
Transport public 50 metri
Scoala/Gradinita 500 metri
Cafenea/Restaurant 500 metri
Farmacie/Spital 1 km
Centru 7 km

Pret si modalitati de plata

Pretul de lista a apartamentului este:  66.750 Euro TVA 5% inclus.

Pret promotional pana la data de 28.02.2023: 63.413 Euro TVA 5% inclus.

Loc parcare suprateran: 4000 Euro + tva 19%;
Loc parcare acoperit la parterul blocurilor: 7000 Euro + tva 19%;
Loc parcare subteran: 8000 Euro + tva 19%.

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar sau plata numerar.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Acest anunt face parte din proiectul rezidential

Bucuria Residence Brancoveanu

Str. Postalionului, Grand Arena Mall, Hornbach

Proiectul imobiliar Bucuria Residence Brancoveanu este amplasat in Sectorul 4 Bucuresti, in zona centrului comercial Grand Arena Mall, zona rezidentiala relativ noua, unde se afla situate si multe alte mari ansambluri si proiecte de locuinte construite in ultima perioada in acest areal.

Garsoniera, Apartamente 2-3 camere
Decembrie 2023
Preturi de la 50.500 Euro

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil. * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat; * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator. *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2023, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, ce sunt achizitionate de persoane fizice in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice Nota: Orice persoana fizica poate achiziționa, incepand cu data de 1 ianuarie 2023, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuința a carei valoare depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata cu cota redusa de 5%. Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.
Cere Oferta
Suna
Locatie