Apartament 2 camere, The Grand Kristal, imobil finalizat 2021

Aparatorii Patriei, Parc Tudor Arghezi, Metro Metalurgiei, Auchan Berceni, Lidl, Kaufland
ID Anunt: 69334

Trimite linkul unui prieten pe

Vezi mai multe anunturi din The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza I

75.000Euro
(Nu se aplica TVA)
Calculator Rate
Nr. camere: 2
Etaj: 6
S.U.: 54.3 mp
Stadiu: Finalizat
Grup sanitar: 1
Balcon: 2

Caracteristici

Suprafata utila: 54.3 mp
Suprafata utila + balcon: 61.2 mp
Suprafata construita: 74 mp
Compartimentare: decomandat
Regim de inaltime: Parter+8 Etaje
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: beton, caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • geamuri tripan
 • centrala termica apartament
 • calorifere
 • glafuri interior
 • glafuri exterior
 • mana curenta inox
 • balcoane zidite
 • balcoane sticla securizata
 • terasa multistrat
 • terasa necirculabila
 • pavaj
 • curte amenajata
 • gazon
 • gard
 • lift
 • aer conditionat
 • interfon
 • sistem fatada conventionala
 • placa de beton peste ultimul etaj

Prezentare

Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere, disponibil intr-un imobil finalizat ce face parte din proiectul imobiliar The Grand Kristal Residence City, ansamblu rezidential amplasat la doar 5 minute de mers de Parcul Tudor Arghezi, in Sector 4, Bucuresti, zona rond Metro Berceni- Bulevardul Metalurgiei.

Locuinta este disponibila la etajul 6/8 al imobilului, ofera o priveliste deosebita asupra imprejurimilor si are o suprafata totala de 61.2 mp distribuita eficient printr-o compartimentare decomandata dupa cum urmeaza: living 20.9 mp, dormitor 13.6 mp, bucatarie inchisa 9.2 mp, baie 4.4 mp, hol de acces 6.2 mp si doua balcoane cu suprafata totala de 6.9 mp.

Imobilul dispune de 2 lifturi performante si de finisaje de calitate premium pentru partile comune ale acestuia: placari cu granit si mana curenta din inox.

Apartamentul este finisat complet si este disponibil imediat pentru utilizare. 

Puncte de interes

Proiectul imobiliar The Grand Kristal Residence City este amplasat intr-o zona dinamica aflata in plina expansiune urbana din Sectorul 4 al Capitalei, din imediata apropiere a Bulevardului Metalurgiei, la doar cateva minute de mers fata de parcul Tudor Arghezi.

Parcul Tudor Arghezi este o un punct de atractie important pentru rezidentii din aceasta zona rezidentiala ce se intinde pentru moment pe o suprafta generoasa de 4 hectare ce va fi dublata curand de autoritatile locale. Tematica parcului a fost dedicata sportului și relaxarii si ofera o varietate de facilitati: piste de bicilete si trotinete, pista de atletism, mobilier urban modern si zone verzi ample amenajate.

Accesul la mijloacele de transport in comun este extrem de facil deoarece statia STB (liniile 125, 141, 220, 232, 312, N 105) asigura transferul rapid catre statiile de metrou din apropiere si catre zonele centrale ale Capitalei.

Ansamblul rezidential dispune de o promenada comerciala interna si oferia rezidentilor acces la diverse magazine, servicii si restaurante.

In apropiere se afla centre comerciale mari precum: Auchan, Metro, Jumbo, Lidl, Kaufland, Selgros si Carrefour, dar si cafenele si restaurante, zone de agrement, institutii de invatamant sau unitati bancare.

De ce sa-ti cumperi o locuinta in Sectorul 4 – Cel mai modernizat sector din Capitala:

 https://www.sudrezidential.ro/de-ce-sa-ti-cumperi-o-locuinta-in-sectorul-4/

Magazin 3 minute
Transport public 10 minute
Scoala/Gradinita 10 minute
Cafenea/Restaurant 5 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 20 minute

Video prezentare

Pret si modalitati de plata

Pret apartament: 75.000 Euro

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar sau cu plata numerar.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Acest anunt face parte din proiectul rezidential

The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza I

The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza I

Bulevardul Metalurgiei, strada Dumitru Brumărescu

Conceptul urbanistic indraznet, functionalitatea excelenta si designul modern al imobilelor din ansamblul The Grand Kristal Residence City Metalurgiei provin din dorinta dezvoltatorilor brandului Kristal Residence de a oferi viitorilor rezidenti posibilitatea de a locui intr-o comunitate integrata si de a beneficia de un nivel de trai linistit si confortabil.  

Apartamente 2-4 camere
Decembrie 2024
Preturi de la 67.500 Euro

Calculator rate

min 25.000 €
max 1.000.000 €
min 11250 €
max 37500 €
Ani
min 1 an
max 30 ani

Introdu caracteristicile creditului pe care vrei sa il accesezi, iar calculatorul iti va afisa intregul context pentru creditul dorit.

Calculeaza acum

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Broker credite Credit24H Credit imobiliar rapid Credite verzi Creditul Noua casa

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.