Apartament 3 camere cu terasa, Berceni Metalurgiei

Metalurgiei, Grand Arena
ID Anunt: 27988

Trimite linkul unui prieten pe

Vezi mai multe anunturi din Art Residence Brancoveanu

Nr. camere: 3
Etaj: 5
S.U.: 82 mp
Stadiu: Finalizat
Grup sanitar: 2
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 82 mp
Suprafata utila + balcon: 110 mp
Suprafata construita: 120 mp
Compartimentare: decomandat
Regim de inaltime: D+P+4E+5R
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • geamuri tripan
 • vas WC suspendat si bazin incastrat
 • cada
 • chiuveta
 • baterii
 • mana curenta inox
 • balcoane zidite
 • balcoane traforaj metallic
 • terasa multistrat
 • lift
 • pregatire aer conditionat
 • interfon
 • telecomanda garaj

Prezentare

Va propunem spre vanzare un apartament modern, de trei camere, care face parte din noul proiectul imobiliar ART4 Residence. Apartamentul este situat la etajul 5, in imobil nou cu regim de inaltime D+P+4E+E5R, are o suprafata totala utila de 110.21 mp (terasa inclusa de 27.28 mp), complet decomandat. Imobilul beneficiaza de lift silentios, locuri de parcare subterane si este bransat la toate utilitatie orasului (gaze naturale-DISTRIGAZ, energie electrica-ENEL, apa si canalizare).

Puncte de interes

Ansamblul Art 4 Residence este format din 4 blocuri, situat pe strada Aurel Persu, in apropiere de Bulevardul Metalurgiei si Bulevardul Turnu Magurele, intersectie cu Bulevardul Brancoveanu, la cateva minute de centrele comerciale: Carrefour Grand Arena, Selgros, Hornbach, Kaufland, Lidl, Metro, Auchan, Jumbo. Accesul pana la ansamblu se face in cele mai civilizate conditii, pe strazi asfaltate, cu trotuare si iluminat public.

Zona dispune de multiple facilitati, infrastructura completa, restaurante, unitati spitalicesti, gradinite, scoala gimnaziala, mijloace de transport in comun: statia STB 241 cu legatura directa la statia de metrou Aparatorii Patriei.

Magazin 1 minute
Transport public 1 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 2 minute
Farmacie/Spital 4 minute
Centru 15 minute

Pret si modalitati de plata

Pret apartament: 126.000 euro TVA 5% inclus!

Pret parcare:

Subteran 6.000 euro + TVA19%.

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Acest anunt face parte din proiectul rezidential

Art Residence Brancoveanu

Bulevardul Metalurgiei, Strada Aurel Persu

Proiectul imobiliar Art Residence Brancoveanu dispune de o amplasare excelenta in Sectorul 4, noul pol de dezvoltare al capitalei.

Apartamente 2-3 camere
Finalizat

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil. * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat; * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator. *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2023, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, ce sunt achizitionate de persoane fizice in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice Nota: Orice persoana fizica poate achiziționa, incepand cu data de 1 ianuarie 2023, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuința a carei valoare depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata cu cota redusa de 5%. Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.
Cere Oferta
Suna
Locatie