Apartament 4 camere, terasa 133 mp, rond Metro, Parc Tudor Arghezi

Bd Metalurgiei, Parc Tudor Arghezi, rond Metro Berceni
ID Anunt: 57466

Trimite linkul unui prieten pe

Vezi mai multe anunturi din Cartierul Solar Faza 6 – Parc Tudor Arghezi

199.000 Euro
192.000 Euro
(Plus 19% TVA)
*Pret promotional pentru avans 25%
Calculator Rate
Nr. camere: 4
Etaj: 7
S.U.: 102.90 mp
Stadiu: In constructie
Grup sanitar: 2
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 102.90 mp
Suprafata utila + balcon: 235.90 mp
Suprafata construita: 283.08 mp
Compartimentare: decomandat
Regim de inaltime: D+P+7E+8E
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: beton, caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • geamuri tripan
 • centrala termica apartament
 • calorifere
 • glafuri exterior
 • mana curenta inox
 • balcoane sticla securizata
 • terasa multistrat
 • terasa necirculabila
 • pavaj
 • curte amenajata
 • gazon
 • gard
 • lift
 • pregatire aer conditionat
 • interfon
 • sistem fatada conventionala
 • placa de beton peste ultimul etaj

Prezentare

Va propunem spre vanzare un apartament deosebit cu 4 camere si terasa ampla, disponibil in Cartierul Solar, zona rond Metro Berceni, Bulevardul Metalurgiei, Sector 4, Bucuresti.

Proiectarea si compartimentarea interioara excelenta a acestui locuinte au dus la crearea de spatii locative ideale pentru o familie numeroasa care are nevoie de spatiu amplu, distribuit in 4 camere generoase insotite de numeroase facilitati complementare si spatii de depozitare.

Apartamentul are suprafata utila de 102.90 mp la care se adauga o terasa generoasa cu suprafata de 133 mp, este decomandat si dispune de urmatoarea compartimentare: acces in hol amplu de 15.35 mp ce permite organizarea de spatii de depozitare, camera de zi 23 mp, 3 dormitoare spatioase de 13.35 mp, 15.85 mp, respectiv 17.10mp, bucatarie inchisa 10.85, si doua bai, de 4.15 mp si 3.25 mp.

Locuinta propusa spre vanzare este disponibila la etajul 7/8 si ofera o priveliste deosebita asupra imprejurimilor.

Proiectul Imobiliar Cartierul Solar, in noua etapa de dezvolare este proiectat si gandit sa formeze o comunitate restransa, un mediu sigur ce imbina siguranta si confortul necesar unei vieti linistite.

Ansamblul rezidential se desfasoara pe o suprafata de 6.447 mp de teren si cuprinde doua imobile cu 150 de unitati locative mixte ce vor beneficia de facilitatile necesare unui mod de viata  confortabil: zone de relaxare si spatii verzi amenajate, locuri de joaca pentru copii, piscina exterioara, farmacii, magazine de proximitate, restaurant, acces securizat cu bariera si servicii de paza 24/24.

Imaginile prezentate privind mobilierul, amenajarile interioare, dotarile, cat si variantele de finisare sunt propuneri de amenajare si mobilare ce pot fi executate contra cost, acestea au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari.

Puncte de interes

Unul dintre cele mai importante aspecte care definesc proiectul rezidential Cartierul Solar, este localizarea excelenta in cadrul Sectorului 4 al Capitalei, in zona rond Metro – Bulevardul Metalurgiei, la doar 5 minute de mers fata de Parcul Tudor Arghezi.

Parcul Tudor Arghezi, se intinde pe o suprafata ampla de 4 hectare care va fi dublata de catre autoritatile locale si cuprinde suprafete verzi generoase, mobilier urban modern, o plaja ecologica, spatiu special pentru animalele de companie, cat si o fantana arteziana muzicala ce ofera pe timp de noapte spectacol inedit de lumina si culoare.

Parcul pune la dispozitie vizitatorilor si o parcare supraetajata de 150 locuri, iar in apropierea acestuia au fost amenajate 14 terenuri de sport pentru iubitorii de sporturi cu mingea, dispuse chiar la limita de proprietate a ansamblului din care face parte aceasta proprietate propusa spre vanzare.

Alaturi de aceasta zona de agrement aflata in centrul atentiei pentru rezidentii din Sectorul 4 al Capitalei si nu numai, se remarca si Patinoarul Berceni Arena, primul patinoar din Bucuresti dezvoltat la standarde inalte pentru a putea gazdui competitii olimpice. (Aparatorii Patriei – la doar cateva minute de imobil).

Conectatarea cu zona centrala a Capitalei se poate realiza in aproximativ 20 de minute cu autoturismul personal, prin bulevarde ample lipsite de trafic auto cum sunt: Bd. Metalurgiei, Bd. Alexandrul Obregia, Bd. Constantin Brancoveanu, Bd. Dimitrie Cantemir.

La doar 3 minute de mers se afla statia STB ce are linii directe catre statiile de metrou din zona (321, 313, 125, 141, 220, 232, 241, N105).

In imediata apropiere se regasesc toate punctele de interes: institutii de invatamant (licee, scoli, gradinite, crese), unitati spitalicesti si farmacii, sali de sport, unitati bancare, cat si centrele comerciale ale celor mai mari retaileri din Romania: Metro, Auchan, Jumbo, Lidl, Kaufland, Carrefour, Selgros.

Nu lipsesc din proximitate nici zonele de agrement, restaurantele si cafenele, sau centrele comerciale de tip Mall cum sunt Grand Arena sau Sun Plazza Romania.

De ce sa-ti cumperi o locuinta in Sectorul 4 – Cel mai modernizat sector din Capitala:

 https://www.sudrezidential.ro/de-ce-sa-ti-cumperi-o-locuinta-in-sectorul-4/

Magazin 2 minute
Transport public 2 minute
Scoala/Gradinita 3 minute
Cafenea/Restaurant 2 minute
Farmacie/Spital 2 minute
Centru 20 minute

Pret si modalitati de plata

Pret de lista : 199.000 Euro + TVA 

Pretul promotional pentru avans 25% din valoarea apartamentului: 192.000 Euro + TVA

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar sau cu plata numerar.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

 

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Acest anunt face parte din proiectul rezidential

Cartierul Solar Faza 6 – Parc Tudor Arghezi

Cartierul Solar Faza 6 – Parc Tudor Arghezi

B.dul Metalurgiei, Metro Berceni, Piata de Gros

Noua faza a ansamblului rezidential va fi formata din 2 imobile de locuinte colective mixte, compuse din untitati locative cu 2 si 3 camere, complet decomandate, cu suprafete cuprinse intre 50.80 mp si 70.55 mp, insotite de balcoane si logii ale caror suprafete variaza intre 5.50 mp si 7.90 mp.

Apartamente 2 - 3 camere
Decembrie 2024
Preturi de la 73.500 Euro

Calculator rate

min 25.000 €
max 1.000.000 €
min 35521.5 €
max 118405 €
Ani
min 1 an
max 30 ani

Introdu caracteristicile creditului pe care vrei sa il accesezi, iar calculatorul iti va afisa intregul context pentru creditul dorit.

Calculeaza acum

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Broker credite Credit24H Credit imobiliar rapid Credite verzi Creditul Noua casa

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.