Apartament 2 camere, parc Tudor Arghezi, acces rapid la metrou

Bd Metalurgiei, Rond Metro Berceni, Parc Tudor Arghezi, Drumul Binelui, Grand Arena Mall
ID Anunt: 68613

Trimite linkul unui prieten pe

Vezi mai multe anunturi din Noul Galaxy Park Residence – Metalurgiei Park Faza 2

Nr. camere: 2
Etaj: 8
S.U.: 53.59 mp
Stadiu: In constructie
Grup sanitar: 1
Balcon: 2

Caracteristici

Suprafata utila: 53.59 mp
Suprafata utila + balcon: 76.71 mp
Suprafata construita: 92.06 mp
Compartimentare: decomandat
Regim de inaltime: S+P+11E
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: beton, caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • geamuri tripan
 • centrala termica de bloc
 • incalzire in pardoseala
 • glafuri interior
 • mana curenta inox
 • balcoane zidite
 • balcoane sticla securizata
 • balcoane traforaj metallic
 • terasa necirculabila
 • pavaj
 • curte amenajata
 • gazon
 • lift
 • interfon
 • sensor pentru incendii
 • sistem fatada mixta
 • placa de beton peste ultimul etaj

Prezentare

Va propunem spre vanzare un apartament cu doua camere, ce face parte din proiectul imobiliar Galaxy Residence Park, un ansamblu rezidential premium care ofera apartamente exclusiviste, gandite special pentru o exploatare moderna.

Imobilul se bucura de o amplasare de exceptie in cadrul Sectorului 4 al Capitalei, Bucuresti, zona Parcul Tudor Arghezi – Mall Grand Arena.

Proprietatea prezentata dispune de o suprafata utila de 53.59 mp, la care se adauga 2 terase ample, de 12.69 mp si 10.43 mp.

Ansamblul rezidential este compus din 4 imobile de locuinte mixte, desfasurate pe o suprafata de 15.000 mp in interiorul carora va fi amenajata la standarde inalte de calitate o zona verde de aproximativ 1400 mp.

Locuinta este disponibila la etajul 8/11 al imobilului, iar datorita amplasarii excelente si a deschiderii complete ofera o priveliste de exceptie asupra imprejurimilor.

Acest proiect rezidential a fost proiectat conform cerintelor BREEAM si Green Homes.

Imaginile prezentate privind mobilierul, amenajarile interioare, dotarile, cat si variantele de finisare sunt propuneri de amenajare si mobilare ce pot fi executate contra cost, acestea au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari.

Puncte de interes

Imobilul din care face parte locuinta prezentata este amplasat pe strada Drumul Binelui, Sector 4, Bucuresti, in cadrul primului parc rezidential din Romania, Metalurgiei Park Residence.

In proximitatea imobilului se afla Parcul Tudor Arghezi care se intinde momentan pe o suprafata ampla de 4 hectare ce urmeaza a fi dublata de catre autoritatile locale, tema principala a acestuia fiind dedicata sportului si relaxarii. Parcul pune la dispozitie vizitatorilor si o parcare supraetajata de 150 locuri, iar in apropierea acestuia au fost amenajate 14 terenuri de sport pentru iubitorii de sporturi cu mingea.

Zona in care este amplasat acest proiect se remarca prin numeroase facilitati importante ce le asigura rezidentilor un nivel ridicat de confort si bunastare: prezenta in proximitate a mai multor centre comerciale mari (Kaufland, Lidl, Carrefour, Auchan, Metro, Jumbo), apropierea fata de parcul Tudor Arghezi, infrastructura rutiera dezvoltata, accesul rapid la institutii de invatamant, unitati medicale si bancare, cafenele si restaurante.

Imobilul dispune de acces rapid la mijlocul de transport public, statia STB (linia 241) se afla chiar in fata ansamblului si realizeaza legatura directa cu statia de metrou Aparatorii Patriei.

De ce sa-ti cumperi o locuinta in Sectorul 4 – Cel mai modernizat sector din Capitala:

 https://www.sudrezidential.ro/de-ce-sa-ti-cumperi-o-locuinta-in-sectorul-4/

Magazin 1 minute
Transport public 1 minute
Scoala/Gradinita 3 minute
Cafenea/Restaurant 1 minute
Farmacie/Spital 2 minute
Centru 20 minute

Video prezentare

Pret si modalitati de plata

Pret apartament: 99.000 Euro + TVA

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar sau prin plata numerar.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Acest anunt face parte din proiectul rezidential

Noul Galaxy Park Residence – Metalurgiei Park Faza 2

Noul Galaxy Park Residence – Metalurgiei Park Faza 2

Lidl Metalurgiei, Parc Tudor Arghezi, Drumul Binelui

Galaxy Park Residence este un proiect imobiliar dezvoltat in zona Metalurgiei, care ofera apartamente exclusiviste, gandite special pentru o exploatare moderna.

Studio, Apartamente de 2-3 Camere
Noiembrie 2024
Preturi de la 84.300 Euro

Calculator rate

min 25.000 €
max 1.000.000 €
min 0.05 €
max 0.5 €
Ani
min 1 an
max 30 ani

Introdu caracteristicile creditului pe care vrei sa il accesezi, iar calculatorul iti va afisa intregul context pentru creditul dorit.

Calculeaza acum

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Broker credite Credit24H Credit imobiliar rapid Credite verzi Creditul Noua casa

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.