Apartament tip studio finalizat, predare rapida, Metalurgiei

Bd Metalurgiei, Lidl Metalurgiei, Bulevardul Metalurgiei
ID Anunt: 41636

Trimite linkul unui prieten pe

Vezi mai multe anunturi din Family Ideal Residence

Studio
Etaj: 5
S.U.: 38.8 mp
Stadiu: Finalizat
Grup sanitar: 1
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 38.8 mp
Suprafata utila + balcon: 43.4 mp
Suprafata construita: 48 mp
Compartimentare: semidecomandat
Regim de inaltime: P+8E
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: beton, caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • geamuri termopan
 • centrala termica apartament
 • calorifere
 • incalzire in pardoseala
 • glafuri interior
 • glafuri exterior
 • mana curenta inox
 • balcoane sticla securizata
 • terasa multistrat
 • pavaj
 • curte amenajata
 • lift
 • interfon
 • sistem fatada conventionala
 • placa de beton peste ultimul etaj

Prezentare

Apartamentul tip studio prezentat face parte dintr-un proiect imobiliar finalizat din Sectorul 4 al Capitalei, amplasat excelent in zona Bulevardului Metalurgiei, Parc Tudor Arghezi.

Apartamentul este complet finisat, dispune de o compartimentare moderna, nu a fost locuit anterior si este disponibil pentru predare rapida.

Proprietatea are o suprafata utila de 43.40 mp, in care este inclus un balcon de 4.60 mp si este disponibila la etajul 5/8 al imobilului.

Imobilul beneficiaza de finisaje de exceptie aplicate pe partile comune ( mana curenta de inox si placari cu travertin) si dispune de doua lifturi performante cu capacitatea de 4 persoane.

Locuinta prezentata este dotata cu finisaje si obiecte sanitare de calitate superioara de la branduri renumite din domeniu: baterii pentru cada si chiuveta AquaVive si Grohe, vas WC incastrat si prize modulare GEWISS.

Imobilul dispune de centrala termica individuala in condensare de 24 Kw cu sistem de incalzire in pardoseala ultra modern.

 

Puncte de interes

Proiectul rezidential din care face parte aceasta proprietate prezentata beneficiaza de o amplasare excelenta in cadrul Sectorului 4, mai exact pe Drumul Binelui si ofera acces facil la puncte de interes precum: unitati de invatamant, unitati bancare si medicale, galerii si centre comerciale mari ( Carrefour Grand Arena Mall, Selgros, Hornbach, Lidl, Kaufland, Metro, Auchan ), piete agroalimentare, restaurante si cafenele.

Intrega zona intregeste conditii de locuit prospere, avand strazi asfaltate si iluminate nocturn, trotuare ample, iar accesul catre imobil se desfasoara in conditii civilizate si de deplina siguranta.

In imediata apropiere a imobilului (aproximativ 200 m) se afla statia STB (linia 241) care face legatura directa cu metroul Aparatorii Patriei. Distanta pana in zona centrala a Capitalei se poate parcurge in aproximativ 20 minute cu autoturismul personal.

La doar cateva minute de mers fata de imobil se afla Parcul Tudor Arghezi, parc ce a fost dezvoltat pe o suprafata de cca. 40.000 mp si care dispune de zone ample de promenada si relaxare, locuri de joaca amenajate modern, skate park, teatru de vara si centru multicultural.

De ce sa-ti cumperi o locuinta in Sectorul 4 – Cel mai modernizat sector din Capitala:

 https://www.sudrezidential.ro/de-ce-sa-ti-cumperi-o-locuinta-in-sectorul-4/

 

Magazin 3 minute
Transport public 2 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 5 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 20 minute

Pret si modalitati de plata

Pretul de lista al apartamentului este de 59.900 Euro

*In pretul afisat este inclus si un loc de parcare.

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar sau prin plata numerar.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Acest anunt face parte din proiectul rezidential

Family Ideal Residence

Family Ideal Residence

Str. Drumul Binelui, Kaufland, Lidl Metalurgiei

PROIECT VANDUT! “Va multumim pentru increderea acordata acestui proiect! Va vom tine la curent cu informatii noi despre urmatoarele noastre proiecte.”  

Garsoniera, Garsoniere duble, Apartamente 2 - 3 camere
Finalizat

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.