Apartament cu 3 camere, decomandat, 84 mp. Metrou Leonida – stradal Metalurgiei

Berceni, Metrou Dimitrie Leonida
ID Anunt: 32937

Trimite linkul unui prieten pe

Vezi mai multe anunturi din Kreisstadt Residence Metalurgiei

 • Gata de mutare
 • 0% Comision
Nr. camere: 3
Etaj: 7
S.U.: 73.3 mp
Stadiu: Finalizat
Grup sanitar: 2
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 73.3 mp
Suprafata utila + balcon: 84 mp
Suprafata construita: 101 mp
Compartimentare: decomandat
Regim de inaltime: P+9E
Structura: beton, caramida
Tip imobil: bloc de locuinte mixte

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • geamuri tripan
 • cada
 • chiuveta
 • mobilier in baie
 • baterii
 • cabina dus
 • mana curenta inox
 • balcoane zidite
 • balcoane sticla securizata
 • terasa multistrat
 • porti actionate electric
 • pavaj
 • gard
 • lift
 • pregatire aer conditionat
 • interfon
 • acces securizat

Prezentare

Va propunem spre achizitie un apartament de 3 camere decomandat, nou, nelocuit, gata de mutare, complet finisat si utilat, cu o suprafata total utila de 84 mp.

Locuinta este disponibila la etajul 7 al unui imobil nou cu un regim de inaltime P + 9Etaje, dispune lumina naturala pe toata perioada zilei si de vedere panoramica asupra zonei.

Imobilul este compartimentat astfel: living generos, 2 dormitoare spatioase, 2 bai, bucatarie inchisa de 10 mp, balcon tip terasa si un hol ce permite amenajarea unui spatiu de depozitare.

Ansamblul rezidential Kreisstadt Residence Metalurgiei din care face parte apartamentul este complet finalizat, iar in acest moment este dat in folosinta.

Datorita pozitionarii stradale proiectul beneficiaza de cai de acces rapide si deschidere directa la bulevardul Metalurgiei si Soseaua Berceni, iar apropierea fata de mijloacele de transport in comun si distanta mica de doar 500 ml pana la statia de metrou Dimitrie Leonida face posibila strabaterea intregului oras cu usurinta.

 

Puncte de interes

Imobilul este situat stradal pe Bulevardul Metalurgiei langa gradinita Prietenii Mei, cu vedere catre Soseaua Berceni, in apropierea celor mai importante centre comerciale ale zonei de sud, unitati de invatamant, spatii de joaca si de relaxare, statii de transport in comun STB (125, 141, 220, 232, 241, 438, 475, N105), cu acces direct catre statia de metrou Dimitrie Leonida la numai 5 minute de mers pietonal.

Localizarea proiectului este de asemenea excelenta din punctul de vedere al circulatiei si fluxului auto. De mare importanta este Pasajul subteran auto de la Piata Sudului care face legatura directa intre Bulevardul Metalurgiei, prin Bulevardul Obregia si de aici catre Soseaua Mihai Bravu prin noul Pod de la Calea Vacaresti, finalizat in anul 2014.

Trei bulevarde principale: Soseaua Berceni, Strada Turnu Magurele si Strada Luica au fost largite cu inca o banda pe fiecare sens de circulatie, lucru care a imbunatatit considerabil problema traficului auto. Alte doua pasaje rutiere gigant sunt anuntate chiar in zona Metalurgiei, Turnul Magurele, Aparatorii Patriei care ar urma sa lege inelul median dintre Soseaua Giurgiului si Targul Vitan.

Magazin 2 minute
Transport public 2 minute
Scoala/Gradinita 1 minute
Cafenea/Restaurant 5 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 20 minute

Pret si modalitati de plata

Pretul apartamentului este: 107.500 Euro.

Se poate achizitiona prin orice tip de credit, cu un avans minim de 15%.

Loc de parcare suprateran: 5.000 Euro.

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Acest anunt face parte din proiectul rezidential

Kreisstadt Residence Metalurgiei

Metrou Aparatorii Patriei si Dimitrie Leonida

PROIECT VANDUT! “Va multumim pentru increderea acordata acestui proiect! Va vom tine la curent cu informatii noi despre urmatoarele noastre proiecte.”

Apartamente 2-3 camere
Finalizat

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil. * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat; * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator. *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2023, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, ce sunt achizitionate de persoane fizice in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice Nota: Orice persoana fizica poate achiziționa, incepand cu data de 1 ianuarie 2023, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuința a carei valoare depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata cu cota redusa de 5%. Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.
Cere Oferta
Suna
Locatie