Garsoniera decomandata, Aparatorii Patriei, stradal Turnu Magurele

Bd Metalurgiei, Metrou Aparatorii Patriei, Str. Turnu Magurele, Universitatea Spiru Haret
ID Anunt: 50503

Trimite linkul unui prieten pe

Vezi mai multe anunturi din Smart Residence Premium Apartments

Garsoniera
Etaj: 3
S.U.: 29.40 mp
Stadiu: Finalizat
Grup sanitar: 1
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 29.40 mp
Suprafata utila + balcon: 36.30 mp
Suprafata construita: 42 mp
Compartimentare: decomandat
Regim de inaltime: 11
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • geamuri termopan
 • centrala termica apartament
 • incalzire in pardoseala
 • glafuri exterior
 • system smart home
 • mana curenta inox
 • balcoane zidite
 • balcoane sticla securizata
 • terasa multistrat
 • curte amenajata
 • lift
 • aer conditionat
 • pregatire aer conditionat
 • interfon
 • sensor pentru incendii
 • sistem fatada ventilata
 • placa de beton peste ultimul etaj

Prezentare

Garsoniera prezentata este disponibila intr-unul dintre cele mai bine pozitionate ansambluri rezidentiale din Sectorul 4 al Capitalei, amplasat la o distanta de aproximativ 400 m fata de statia de metrou Aparatorii Patriei, si la o mica distanta fata de Universitatea Spiru Haret.

Ansamblul rezidential dispune la parter si la etajul 1 de o zona comerciala, in care se vor amenaja magazine  cu diverse activitati economice, o sala de fitness si un loc de joaca pentru copii.

Imobilele care formeaza proiectul rezidential au un regim de inaltime S+P+11 Etaje, sunt echipate cu 2 lifturi performante , functionale de la subsol pana la ultimul etaj. In subsol regasim un adapost ALA de 132 mp, si spatiu destinat parcarilor subterane de tip garaj.

Garsoniera propusa spre vanzare este echipata cu centrala proprie de 24 kw in condensare, cu sistem de incalzire in pardoseala si beneficiaza de un sistem automatizat de tip Smart Home (SMART SOMFY–TAHOMA SWITCH, cu peste 200 de functii ce se pot controla din telefonul mobil).

Garsoniera prezentata este disponibila la etajul 3/11 al imobilului, are o suprafata totala utila de 36.30 mp si o  compartimentare foarte bine optimizata, dispusa dupa cum urmeaza: living 18.60 mp, bucatarie inchisa 6.70 mp, baie 4.10 mp si balcon 6.90 mp.

Puncte de interes

Ansamblul rezidential Smart Residence Premium Apartments are deschidere ampla la strada Turnul Magurele si este localizat excelent, la numai 400 metri distanta fata de statia de metrou Aparatorii Patriei, in Sectorul 4, Bucuresti.

Datorita amplasarii de exceptie, proiectul imobiliar beneficiaza de acces facil la mijloacele de transport in comun, iar conectarea cu zona centrala a Capitalei se realizeaza in doar cateva minute (statia STB cu liniile 102, 125, 243, N106 se afla in fata imobilului).

In proximitate se regasesc institutii de invatamant (scoli, gradinite, cresa, liceu, facultate), unitati medicale si unitati bancare, centre comerciale mari (Mega Image, Lidl, Kaufland, Metro, Carrefour, Auchan, Hornbach, Selgros), magazine mixte si piete agroalimentare, sali de sport si locuri de joaca pentru copii.

Nu lipsesc din vecinatatea imobilului parcurile, aleile de promenada, restaurantele si cafenelele sau zonele de agrement. Sun Plazza Mall se regaseste la doar 2000 m fata de imobil, iar noul parc Tudor Arghezi, la 1500 m.

Cel mai nou parc din Bucuresti se intinde pe o suprafata de 4 hectare, cuprinde zone de relaxare ample, amenajate la standarde inalte de calitate si dotate cu mobilier urban modern. Vizitatorii parcului au la dispozitie: pista de biciclete, pista de trotinete, pista de atletism (cu lungimea de 1670 m), plaja ecologica, fantana arteziana muzicala, spatiu special amenajat pentru animalele de companie, cat si o parcare supraetajata cu 150 locuri.

In imediata apropiere a Parcului Tudor Arghezi sunt amenajate 14 terenuri de sport, pentru iubitorii de sporturi cu mingea.

Alaturi de aceaste zone de agrement dispuse in proximitatea imobilului, la numari 300 m se regaseste si Patinoarul Berceni Arena, primul patinoar din Bucuresti dezvoltat la standarde inalte pentru a putea gazdui competitii olimpice.

De ce sa-ti cumperi o locuinta in Sectorul 4 – Cel mai modernizat sector din Capitala:

 https://www.sudrezidential.ro/de-ce-sa-ti-cumperi-o-locuinta-in-sectorul-4/

Magazin 1 minute
Transport public 1 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 2 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 20 minute

Video prezentare

Pret si modalitati de plata

Pret garsoniera: 60.000 Euro + TVA 

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar sau cu plata numerar.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Acest anunt face parte din proiectul rezidential

Smart Residence Premium Apartments

Smart Residence Premium Apartments

Metro Aparatorii Patriei

Pozitionarea noului proiect rezidential face ca accesul catre imobile sa fie unul rapid si in conditii de deplina siguranta, zona devenind in ultimii ani o comunitate rezidentiala veritabila, datorita cererii pentru unitati locative accesibile si echilibrate, precum si datorita dezvoltarii rapide a intregii infrastructuri din acest sector.

Garsoniere, Studio, Ap 2 camere, Ap 3 camere
Finalizat
Preturi de la 60.000 Euro

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.