Garsoniera Studio Plus Ideal Metalurgiei Park

Aparatorii Patriei, Lidl Metalurgiei
ID Anunt: 13044

Trimite linkul unui prieten pe

 • Finalizare 2021
 • Cel mai bun pret
 • Parcare subterana
Studio
Etaj: 4
S.U.: 37 mp
Stadiu: In constructie
Grup sanitar: 1
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 37 mp
Suprafata utila + balcon: 37 mp
Suprafata construita: 40 mp
Compartimentare: decomandat
Regim de inaltime: P+5
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • geamuri termopan
 • cada
 • chiuveta
 • mobilier in baie
 • baterii
 • lift
 • interfon

Prezentare

Cel mai mare parc din Romania se construiește langa Studio Plus Ideal Residence

Trei hectare de teren, aflate la cateva sute de metri de Studio Plus Residence, mai exact langa zona comerciala: Metro, Jumbo, Auchan, vor fi transformate in cel mai mare parc din Romania construit vreodata de o primarie, dupa Revolutie. Datorita reconfigurarii zonei si a aparitiei cartierelor rezidentiale, familiile tinere cu copii aveau mare nevoie de un astfel de parc, pentru ca doua dintre cele mai cunoscute parcuri din Bucuresti, Oraselul Copiilor si Lumea Copiilor, sunt destul de departe.

Noul parc, denumit Tudor Arghezi, va avea amenajati peste 10.000 de mp de spații verzi, dintre care 11.000 mp vor fi doar pentru aleile pe care pe care-l vor avea locuitorii din zona se vor plimba in noptile racoare de vara, iar pe aproximativ 1.200 de mp vor fi amenajate locuri de joaca. Totodata, va fi creat un Skate Parc pe 1.000 mp la cele mai inalte standarde si multe, multe terenuri de sport.

Despre Studio Plus Ideal Residence

Proiectul se desfasoara pe o suprafata de 5000 mp teren amplasat pe Strada Drumul Binelui, Sector 4, Bucuresti si este compus din doua imobile de locuinte mixte al caror regim de inaltime nu depaseste  DS +P +4E.

Numarul total de unitati locative generate de acest proiect la finalizarea lui este de 120 acestea fiind dispuse in doua corpuri de cladire dupa cum urmeaza:

Corp A 40  apartamente dispuse cate 8 pe fiecare etaj compartimentate in garsoniere si apartamente cu doua camere.

Corp B 80  apartamente dispuse cate 16 pe fiecare etaj compartimentate in garsoniere si apartamente cu doua camere.

Trebuie sa mentionam un aspect important si anume ca toate apartamentele dispun de balcoane ample inchise cu tamplarie PVC si geam termopan.

Proiectul va dispune la finalizarea accesului securizat si controlat cu ajutorul barierelor de acces in incinta.

Termenul de finalizare a stabilității către dezvoltarea acestui proiect imobiliar este finalul anului 2021 moment in care se poate face și predarea imobilelor către noi proprietari.

Puncte de interes

In ultima perioada de timp, Sectorul 4 al Capitalei a cunoscut o dezvoltare urbana intensa, poate cea mai importanta dintre toate celelalte sectoare.

Bulevarde largite, pasaje subterane si supraterane realizate sau in curs de executie, locuri de joaca si multe zone verzi, o noua statie de metrou pe Soseaua Berceni langa Linia de Centura, foarte multe scoli si gradinite modernizate si reabilitate,  Piata Sudului si Piata Progresul  modernizate. . la standarde europene, primare digitalizate, spitale reabilitate si in constructie, dintre care mentionam noua  Sectie UPU  si Unitatea pentru Marii Arsi a  Spitalului Clinic de Urgenta Bagdasar Arseni , primul spital construit de la zero in ultimii 30 de ani pentru tratarea afectiunilor stomatologice si nu in ultimul rand  parcul Tudor Arghezi  ce se va realiza pe  Bulevardul Metalurgiei sunt argumente de necontestat cu privire la alegerea acestei zone a Capitalei.

Acestui record de lucrari publice locale i se adauga si potentialul de dezvoltare rezidentiala a zonei in care se afla  Studio Plus Residence , potential destul de ridicat din punctul de vedere al accesibilitatii preturilor de achizitie a terenurilor ceea ce inseamna pret redus de achizitie a unui imobil, precum si accesul facil la toate utilitatile necesare dezvoltarii unui proiect imobiliar.

Totul la indemana pentru tine!

In imediata apropiere se afla numeroase centre comerciale: Lidl, Carrefour Grand Arena Mall, Metro, Selgros, Hornbach, Auchan, Jumbo.

Scolile si gradinitele sunt un aspect foarte important pentru locuitorii acestui nou ans blu rezidential, majoritatea locuitorilor sunt tineri. De curand a fost inaugurata, la cateva sute de metrii distanta, in incinta complexului rezidential Vista cea mai moderna gradinita din Capitala, cu design interior realizat dupa modelul finlandez si intinsa pe o suprafata de 1.300 de metri patrati. Școala nr. 190 este una dintre cele mai prestigioase din sectorul iar aici se construieste un bazin de inot semiolimpic la care vor fi asteptati toti copiii din Sectorul 4. Un liceu nou-nouț, care include și școala generală, o gradinita construită de la zero, sala de spectacole multifunctionale, cantina, centru de incluziune sociala,

Magazin 1 minute
Transport public 1 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 1 minute
Farmacie/Spital 1 minute
Centru 10 minute

Pret si modalitati de plata

Divizia noastra financiara  Credit24h.ro  va oferi consultanta specializata in identificarea solutiilor de finantare pentru obtinerea creditelor, destinata tuturor celor ce intentioneaza sa achizitioneze o locuinta, aceste servicii fiind adresate oricarei persoane interesate de contractarea credit pentru achizitionarea unui imobil.

Departamentul se ocupa de partea financiara a tranzactiilor imobiliare, de relatie cu bancile care acorda aceste imprumuturi si va ofera atat solutii foarte rapide, cat si personalizate pentru cei care care care care intampina dificultati in obtinerea creditelor de orice fel.
www.credit24h.ro sau call center: 0731.111.609.

Este de ajuns sa programati sau vizionare online sau telefonic si imediat consilierii noastre de vanzari vor prelua cererea dumneavoastra cu prioritate sau puteti merge direct la oricare dintre birourile de vanzare puse la dispozitia dvs. de Sudrezidential.ro, astfel: pe Sos. Oltenitei nr. 15-15 A (capat RATB 634), pe Drumul Binelui nr. 33 (acces metrou Aparatorii Patriei) sau pe B-dul Metalurgiei nr. 61 (acces RATB 125, 141, 220, 232, 312), Bucuresti, sector 4, unde veti fi intampinati de consilierii noastre mereu amabili si prietenosi, dispusi sa va ofere imediat informatii exacte despre produsele noastre.

In cadrul acestor birouri de vanzare, puteti opta pentru serviciul de vizionari gratuite ale tuturor ansamblurilor rezidentiale alese de dvs., precum si a altor oferte imobiliare, transportul fiind asigurat pe toata durata vizionarilor cu masinile companii.

Vizionarile si prezentarile ansamblurilor rezidentiale vor fi facute de catre consilierii noastre gratuite, oferindu-va astfel posibilitatea de a alege cu grija apartamentul, casa sau imobilul dorit fara alte costuri de intermediere.

Parcul Tudor Arghezi , pentru ca asa se va numi parc de peste 30.000 de metri patrati, va fi construit la doar cateva minute distanta, pe Bulevardul Metalurgiei, intre Mall Grand Arena si binecunoscutul magazin Jumbo si este considerat cel mai mare parc construit dupa Revolutie, fiind foarte probabil si unul dintre cel mai modern.

 

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.