Apartament de inchiriat, mobilat si utilat modern, Lidl Metalurgiei

Bd Metalurgiei, Drumul Binelui, Lidl Metalurgiei
ID Anunt: 56355

Trimite linkul unui prieten pe

Nr. camere: 3
Etaj: 4
S.U.: 47.37 mp
Stadiu: Finalizat
Grup sanitar: 1
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 47.37 mp
Suprafata utila + balcon: 51.10 mp
Suprafata construita: 56 mp
Compartimentare: semidecomandat
Regim de inaltime: Ds+P+5E
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: beton, caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • geamuri termopan
 • centrala termica apartament
 • calorifere
 • glafuri interior
 • glafuri exterior
 • mana curenta metalica
 • balcoane zidite
 • balcon inchis
 • pavaj
 • curte amenajata
 • gard
 • lift
 • aer conditionat
 • interfon
 • sensor pentru incendii
 • monitorizare video
 • sistem fatada conventionala
 • acces securizat cu bariere
 • acoperis tip sarpanta
 • placa de beton peste ultimul etaj

Prezentare

Va propunem spre inchiriere un apartament cu 3 camere, disponibil intr-un ansamblu rezidential nou, cu acces securizat, amplasat pe Bd. Metalurgiei in proximitatea centrelor si galeriilor comerciale ce formeaza Grand Arena Mall, Sector 4, Bucuresti.

Ansamblul rezidential este format din 2 imobile cu regim de inaltime Ds+P+5Etaje, imobilul este prevazut cu lift panoramic modern si interforn, iar accesul in curtea interioara a ansamblului este securizat prin bariere.

Apartamentul prezentat este disponibil la etajul 4/5 al imobilului, are suprafata utila de 51.10 mp si dispune de e o compartimentare moderna, distribuita astfel: camera de zi cu bucatarie deschisa, doua dormitoare, hol, baie si balcon.

Locuinta este gata de locuit, dispune de finisaje de calitate premium, de obiecte sanitare moderne in baie si este contorizata individual (centrala termica proprie si calorifere din otel), balcon inchis cu tamplarie termopan, aparat AC performant.

Imobilul dispune de monitorizare video pe fiecare etaj in parte, cat si in curtea interioara a ansamblului.
Apartamentul se inchiriaza mobilat si utilat, conform imaginilor de prezentare.

Puncte de interes

Imobilul din care face parte aceasta proprietate prezentata beneficiaza de o amplasare excelenta, fiind localizat in Sectorul 4, Bucuresti, la intersectia Bd. Metalurgiei cu Drumul Binelui.

Distanta de la imobil la punctele de interes importante se poate parcurge cu rapiditate in conditii civilizate, iar aici amintim: metrou Aparatorii Patriei, unitati de invatamant( crese, gradinite si scoli) unitati bancare si unitati medicale, galerii si centre comerciale mari (Carrefour Grand Arena Mall, Lidl, Kaufland, Metro, Jumbo, Auchan, Selgros, Hornbach), piete agroalimentare, restaurante, cafenele si numeroase zone de agrement.

Zona ofera conditii optime de locuit, beneficiaza de infrastructura completa, strazile sunt amenajate si dispun de limitatoare de viteza, trotuarele sunt ample, iar iluminatul pe timp de noapte sporeste siguranta rezidentilor.

Statia de metrou Aparatorii Patriei se afla la o distanta de aproximativ 1500 m fata de imobil, iar mijlocul de transport in comun STB (liniile 313, 312, 125, 141, 220, N105, 102,202, 241 ) ce se regaseste la limita de proprietate a imobilului faciliteaza conectarea directa cu zona centrala a Capitalei sau cu statiile de metrou din zona.

La doar 5 minute de mers se regaseste Parcul Tudor Arghezi, cel mai nou parc din Bucuresti ce se intinde pe o suprafata ampla de 4 hectare si care cuprinde o pista de atletism cu lungimea de 1670 metri, o pista de biciclete, cat si piste pentru trotinete. Zona de relaxare din interiorul parcului dispune de suprafete verzi generoase, mobilier urban modern, o plaja ecologica, spatiu special pentru animalele de companie, cat si o fantana arteziana muzicala ce ofera pe timp de noapte spectacol inedit de lumina si culoare.

Parcul pune la dispozitie vizitatorilor si o parcare supraetajata de 150 locuri, iar in preajma acestuia au fost amenajate 14 terenuri de sport.

De ce sa-ti cumperi o locuinta in Sectorul 4 – Cel mai modernizat sector din Capitala:

 https://www.sudrezidential.ro/de-ce-sa-ti-cumperi-o-locuinta-in-sectorul-4/

Magazin 1 minute
Transport public 1 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 1 minute
Farmacie/Spital 2 minute
Centru 20 minute

Pret si modalitati de plata

Pretul de inchiriere este de: 500 euro/luna.

Se solicita o luna de chirie cu titlul de garantie.

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Serviciul de inchirieri al SudRezidential

La Sudrezidential.ro intelegem importanta gasirii proprietatii de inchiriere perfecte, care sa raspunda tuturor nevoilor dumneavoastra, tocmai de aceea, oferim si un serviciu de inchiriere vast , care include o gama completa de servicii de agentie pentru a va ajuta sa gasiti spatiul comercial sau locuinta perfecta.

Serviciul nostru de inchiriere include indrumari complete pe tot parcursul procesului de inchiriere, de la cautarea proprietatilor ce corespund cerintelor dumneavoastra, pana la semnarea contractului de inchiriere.

Pentru a ne asigura ca primiti cele mai bune servicii posibile am format o echipa de agenti dedicati, care sunt specializati in piata de inchiriere si cu o experienta bogata in gasirea proprietatii perfecte pentru clientii nostri. Acestia vor lucra indeaproape cu dvs. pentru a va intelege nevoile, preferintele si va vor oferi un serviciu personalizat care este adaptat cerintelor dumneavoastra specifice.

Serviciul nostru de inchiriere este supus unor comisioane, care sunt gestionate de agentul Sudrezidential.ro, atribuit ofertei dumneavoastra de inchiriere. Pentru a afla mai multe despre acest serviciu, va rugam sa consultati agentul dumeavoastra, care va fi bucuros sa va explice structura ofertelor noastre si cea a comisionului practicat.

Ne angajam sa va oferim cel mai inalt nivel de servicii si sa ne asiguram ca va gasiti casa de inchiriere visata. Daca aveti intrebari sau doriti sa programati o vizionare, va rugam sa nu ezitati sa ne contactati. Asteptam cu nerabdare sa va ajutam sa va gasiti proprietatea perfecta pentru inchiriere.

De multe ori, inchirierea unui spatiu este mult mai profitabila decat achizitia lui. Daca vrei sa dezvolti o afacere, daca lucrezi remote sau pur si simplu banca nu iti accepta veniturile pentru un credit imobiliar, inchirierea este cea mai buna solutie.

Ce trebuie sa stii despre serviciul de inchirieri al SudRezidential?

 • Este un serviciu care vine, atat in ajutorul proprietarilor, cat si in ajutorul chiriasilor. Crestem vizibilitatea proprietatilor de inchiriat in Sudul Bucurestiului si ne asiguram ca persoanele care doresc sa inchirieze au acces la cele mai bune oferte;
 • Implica un comision. Spre deosebire de celelalte servicii ale agentiei, cele de inchiriere implica un comision, platit catre SudRezidential in momentul in care se finalizeaza o tranzactie. Comisionul este platit atat de chirias, cat si de proprietar.

Care este valoarea comisionului impus de SudRezidential?

Valoarea comisionului difera in functie de proprietatea inchiriata. Daca esti direct interesat de o proprietate de inchiriat pe care ai gasit-o pe SudRezidential.ro, poti afla toate detaliile privind costurile si procedura de inchiriere contactand agentul ce reprezinta proprietatea.

Atentie

 • serviciul de inchirieri este supus comisionarii;
 • serviciul de inchirieri este un serviciu diferit de celelalte servicii SudRezidential, fiind unul de agentie imobiliara, nu de reprezentare;
 • Comisionul pentru inchirierile duse la bun sfarsit prin SudRezidential este platit atat de cumparator, cat si de vanzator;
 • valoarea comisionului este variabila, in functie de particularitatile fiecarei proprietati;
 • valoarea comisionului poate sa fie aflata prin contactarea directa a agentului ce reprezinta proprietatea.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.