Apartament 3 camere, mutare rapida The Grand Kristal, Sector 4

Metalurgiei, Parcul Tudor Arghezi
ID Anunt: 34285

Trimite linkul unui prieten pe

Vezi mai multe anunturi din The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza I

 • Gata de mutare
 • 0% Comision
Nr. camere: 3
Etaj: parter
S.U.: 80.03 mp
Stadiu: Finalizat
Grup sanitar: 2
Balcon: 2

Caracteristici

Suprafata utila: 80.03 mp
Suprafata utila + balcon: 92.82 mp
Suprafata construita: 96 mp
Compartimentare: decomandat
Regim de inaltime: P+7E
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: beton, caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • geamuri tripan
 • centrala termica apartament
 • calorifere
 • mana curenta inox
 • balcoane zidite
 • balcoane sticla securizata
 • pavaj
 • curte amenajata
 • gazon
 • lift
 • pregatire aer conditionat
 • interfon
 • sensor pentru incendii
 • monitorizare video
 • sistem fatada conventionala
 • acoperis tip sarpanta
 • placa de beton peste ultimul etaj

Prezentare

Apartamentul cu 3 camere prezentat este disponibil pentru mutare imediata, in cadrul proiectului rezidential The Grand Kristal Residence City faza I, ansamblu rezidential format din 22 de imobile de locuinte colective mixte din Sectorul 4 al Capitalei.

Locuinta este complet finisata, dispunde de o compartimentare decomandata deosebita, cu incaperi mari si luminoase, spatii de depozitare multiple si este disponibila la parterul imobilului.

Apartamentul este proiectat sa ofere confort sporit cu o functionalitate excelenta si dispune de urmatoarea distribuire a camerelor: living 19.83 mp, dormitor matrimonial 21.07 mp, dormitor 13.92 mp, bucatarie inchisa 10.14 mp, baie 5.35 mp, hol amplu ce permite amenajarea spatiilor de depozitare 10.43 mp si balcon 13.90 mp.

Puncte de interes

Ansamblul rezidential The Grand Kristal Residece City este unul din cele mai mari proiecte imobiliare dezvoltate in zona de Sud a Capitalei si este amplasat la doar cateva minute de noul parc Tudor Arghezi si de centrele si galeriile comerciale din zona Metalurgiei: Lidl, Kaufland, Auchan, Jumbo, Metro, Grand Arena Mall, Selgros.

Proiectul rezidential se remarca prin functionalitatea excelenta si designul modern al imobilelor ce il compun, dar si prin crearea un ambient placut intr-o comunitate ce beneficiaza de facilitati complementare menite sa creeze un nivel de trai linistit si confortabil. Rezidentii au la dispozitie in cadrul acestui ansamblu rezidential restaurante, cafenele, magazine mixte, locuri de joaca numeroase si zone verzi cu suprafete insemnate.

Mijlocul de transport in comun STB se regaseste la intrarea in ansamblul rezidential si realizeaza legatura directa cu statiile de metrou din zona (liniile 125, 141, 220, 232, 312, N 105). Parcul Tudor Arghezi este amplasat in imediata apropiere a imobilului, are o suprafata amenajata de aproximativ 40.000 mp si cuprinde numeroase locuri de joaca si zone verzi pentru promenada amenajate la standarde inalte, teatru de vara, skatepark si centru multicultural ultramodern.

De ce sa-ti cumperi o locuinta in Sectorul 4 – Cel mai modernizat sector din Capitala: https://www.sudrezidential.ro/de-ce-sa-ti-cumperi-o-locuinta-in-sectorul-4/

Magazin 2 minute
Transport public 2 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 2 minute
Farmacie/Spital 1 minute
Centru 20 minute

Video prezentare

Pret si modalitati de plata

Pret apartament: 109.900 Euro.

In pretul apartamentului este inclus si un loc de parcare suprateran, dezmembrat cadastral.

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar sau plata numerar.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Acest anunt face parte din proiectul rezidential

The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza I

Bulevardul Metalurgiei, strada Dumitru Brumărescu

Conceptul urbanistic indraznet, functionalitatea excelenta si designul modern al imobilelor din ansamblul The Grand Kristal Residence City Metalurgiei provin din dorinta dezvoltatorilor brandului Kristal Residence de a oferi viitorilor rezidenti posibilitatea de a locui intr-o comunitate integrata si de a beneficia de un nivel de trai linistit si confortabil.  

Apartamente 2-4 camere
Noiembrie 2024
Preturi de la 68.900 Euro

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil. * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat; * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator. *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2023, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, ce sunt achizitionate de persoane fizice in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice Nota: Orice persoana fizica poate achiziționa, incepand cu data de 1 ianuarie 2023, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuința a carei valoare depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata cu cota redusa de 5%. Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.
Cere Oferta
Suna
Locatie