Garsoniera decomandata, Bd. Metalurgiei, Parc Tudor Arghezi

Bd Metalurgiei, Bulevardul Metalurgiei, Kaufland, Lidl
ID Anunt: 62199

Trimite linkul unui prieten pe

Vezi mai multe anunturi din Primera Park Residence

Garsoniera
Etaj: 3
S.U.: 35.26 mp
Stadiu: In constructie
Grup sanitar: 1
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 35.26 mp
Suprafata utila + balcon: 38.84 mp
Suprafata construita: 43.25 mp
Compartimentare: decomandat
Regim de inaltime: P+9E
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: beton, caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • geamuri termopan
 • centrala termica de bloc
 • calorifere
 • glafuri interior
 • glafuri exterior
 • mana curenta inox
 • balcoane sticla securizata
 • terasa necirculabila
 • pavaj
 • curte amenajata
 • gazon
 • lift
 • interfon
 • sistem fatada mixta
 • sistem fatada conventionala
 • placa de beton peste ultimul etaj

Prezentare

Garsoniera decomandata propusa spre vanzare este disponibila in cadrul  ansamblului rezidential Primera Residence , proiectului imobiliar localizat in Sectorul 4, Bucuresti, in imediata apropiere a parcului Tudor Arghezi.

Locuinta propusa spre vanzare se afla la etajul 3/9 al imobilului, dispune de o suprafata totala de 38.04 mp, compartimentata dupa cum urmeaza: camera de zi 19.25 mp, bucatarie inchisa 6.51 m, balcon de 2.78 mp, hol acces 3.82 mp si baie 5.46 mp.

Regimul de inaltime al imobilelor Primera Park Residence este P+9E, cu un total de aproximativ 66 de unitati locative diverse, de la garsoniere simple, la garsoniere duble, apartamente cu doua si trei camere, insotite de locuri de parcare si facilitati complementare necesare proiectului rezidential.

Puncte de interes

Accesul catre imobil este facil, intrucat acesta se poate face atat din Bulevardul Metalurgiei, cat si din Strada Drumul Binelui, prin artere de circulatie ample, iar distanta pana in zonele centrale ale Bucurestiului se realizeaza in doar cateva minute cu autoturismul personal.

Ansamblul rezidential Primera Park Residence este amplasat excelent fata de punctele de interes din zona: mijloace de transport in comun, unitati de invatamant, unitati spitalicesti, institutii bancare, dar si catre centrele comerciale aflate la numai cateva minute de mers (Metro Berceni, Auchan, Jumbo, Lidl, Kaufland, Selgros, Carrefour sau Hornbach).

Mijloacele de transport in comun STB (liniile 125, 141, 220, 232, 241, 312, N 105) se regasesc la doar 3 minute de mers fata de imobil si faciliteaza accesul rapid la statiile de metrou din proximitate sau catre centrul Capitalei.

La doar cateva minute de mers fata de imobil se regaseste parcul Tudor Arghezi, cel mai nou parc din Bucuresti care se intinde pe o suprafata ampla de 4 hectare.

Zona de relaxare din interiorul parcului cuprinde suprafete verzi generoase, mobilier urban modern, o plaja ecologica, spatiu special pentru animalele de companie, cat si o fantana arteziana muzicala ce ofera pe timp de noapte spectacol inedit de lumina si culoare.

Magazin 5 minute
Transport public 2 minute
Scoala/Gradinita 10 minute
Cafenea/Restaurant 12 minute
Farmacie/Spital 8 minute
Centru 25 minute

Video prezentare

Pret si modalitati de plata

Pret de lista: 50.300 Euro + TVA

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar sau cu plata numerar.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Acest anunt face parte din proiectul rezidential

Primera Park Residence

Primera Park Residence

Lidl, Kaufland Metalurgiei, Parc Tudor Arghezi, Drumul Binelui

E timpul sa ai casa ta in Metalurgiei Park Residence, asa ca astazi iti supunem atentiei unul dintre cele mai dorite si bine vandute proiecte rezidentiale din cadrul primului parc rezidential din Romania, si anume Primera Park Residence!

Garsoniere, Ap. tip Studio, Ap. 2 Camere, Ap. 3 Camere
August 2025
Preturi de la 45.700 Euro

Calculator rate

min 25.000 €
max 1.000.000 €
min 0.05 €
max 0.5 €
Ani
min 1 an
max 30 ani

Introdu caracteristicile creditului pe care vrei sa il accesezi, iar calculatorul iti va afisa intregul context pentru creditul dorit.

Calculeaza acum

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Broker credite Credit24H Credit imobiliar rapid Credite verzi Creditul Noua casa

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.