Garsoniera decomandata, Bd. Metalurgiei, parcul Tudor Arghezi

Parc Tudor Arghezi, Grand Arena Mall, Metro Berceni
ID Anunt: 48339

Trimite linkul unui prieten pe

Vezi mai multe anunturi din Studio Plus Ideal Residence

Garsoniera
Etaj: 2
S.U.: 36.25 mp
Stadiu: In constructie
Grup sanitar: 1
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 36.25 mp
Suprafata utila + balcon: 38.70 mp
Suprafata construita: 43 mp
Compartimentare: decomandat
Regim de inaltime: S+P+8E+9Er
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: beton, caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • geamuri tripan
 • centrala termica apartament
 • incalzire in pardoseala
 • glafuri exterior
 • mana curenta metalica
 • balcoane traforaj metallic
 • terasa multistrat
 • terasa necirculabila
 • lift
 • interfon
 • sistem fatada conventionala
 • placa de beton peste ultimul etaj

Prezentare

Va oferim spre vanzare o garsoniera decomandata care face parte din proiectul imobiliar Studio Plus Ideal Residence, unul dintre cele mai stabile si respectabile branduri imobiliare ,cu numeroase proiecte imobiliare dezvoltate in Sudul Capitalei.

Noul ansamblu este amplasat in faza a II-a de dezvoltare a celui mai mare proiect rezidential din Romania – Metalurgiei Park Residence, localizat in Sectorul 4 al Capitalei, langa noul Parc Tudor Arghezi. 

Noul proiect Studio Plus Ideal Residence este compus din doua imobile de locuinte mixte dispuse pe o suprafata ampla de 4030 mp teren si ofera spre vanzare un numar de 154 apartamente spatioase si bine concepute, compartimentate excelent si foarte atent finisate, cu preturi accesibile .

Garsoniera propusa spre vanzare dispune de o suprafata totala de 38.70 mp, cu balcon inclus de 2.45 mp si beneficiaza de o compartimentare decomandata, cu incaperi generoase, distribuite eficient, dupa cum urmeaza: camera de zi 18 mp, bucatarie inchisa 7.85 mp cu trecere in balcon de 2.45 mp, hol acces 5.75 mp si baie 4.65 mp.

Imobilul este edificat pe 9 nivele, dispune de 2 lifturi moderne, iar prin colaborarea cu Avalon Romania, renumit membru din domeniul materialelor de constructii, se vor satisface cele mai pretentioase solicitari in materie de amenajare interioara intrucat se folosesc atat game standard incluse in pretul apartamentului, cat si premium-luxury.

Ansamblul rezidential Studio Plus Ideal detine numeroase spatii comerciale dispuse la parterul imobilelor, locuri de parcare supraterane si zone verzi ample amenajate cu mobilier urban modern.

Puncte de interes

Accesul catre ansamblul rezidential este foarte usor, atat din Bulevardul Metalurgiei cat si din Strada Drumul Binelui, prin artere de circulatie ample, iar conectarea cu zonele centrale ale Bucurestiului se realizeaza in doar cateva minute cu autoturismul personal.

Datorita amplasametului excelent si a pozitionarii foarte bune fata de punctele de interes din zona, noul proiect rezidential ofera acces rapid la mijloacele de transport in comun, catre unitati de invatamant, unitati spitalicesti, bancare, dar si catre centre comerciale aflate la numai cateva minute de mers cum sunt: Metro Berceni, Auchan, Jumbo, dar si Lidl, Kaufland, Selgros, Carrefour sau Hornbach Berceni.

Mijloacele de transport in comun STB (liniile 125, 141, 220, 232, 241, 312, N 105) se regasesc la doar 3 minute de mers fata de imobil si faciliteaza accesul rapid la statiile de metrou din proximitate sau la centrul Capitalei.

In proximitatea imobilului se afla Parcul Tudor Arghezi care se intinde pe o suprafata ampla de 4 hectare ce urmeaza a fi dublata de catre autoritatile locale, tema principala a acestuia fiind dedicata sportului si relaxarii.

Zona de relaxare din interiorul parcului cuprinde suprafete verzi generoase, mobilier urban modern, o plaja ecologica, spatiu special pentru animalele de companie, cat si o fantana arteziana muzicala ce ofera pe timp de noapte spectacol inedit de lumina si culoare. Parcul pune la dispozitie vizitatorilor si o parcare supraetajata de 150 locuri, iar in apropierea acestuia au fost amenajate 14 terenuri de sport pentru iubitorii de sporturi cu mingea.

De ce sa-ti cumperi o locuinta in Sectorul 4 – Cel mai modernizat sector din Capitala: https://www.sudrezidential.ro/de-ce-sa-ti-cumperi-o-locuinta-in-sectorul-4/

Magazin 2 minute
Transport public 3 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 2 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 20 minute

Video prezentare

Pret si modalitati de plata

Pretul de lista al garsonierei este de: 51.905 Euro + TVA

Pret parcare supraterana: 4500 Euro + TVA

Pret parcare subterana: 7000 Euro + TVA

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar sau prin plata numerar.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Acest anunt face parte din proiectul rezidential

Studio Plus Ideal Residence

Studio Plus Ideal Residence

Lidl, Kaufland Metalurgiei, Parc Tudor Arghezi, Drumul Binelui

Conceptul imobiliar Studio Plus Ideal Residence a fost introdus pe piata imobiliara din Romania inca din anul 2010, cand a inceput dezvoltarea propriilor proiecte imobiliare, cu precadere in zona de sud a Capitalei, in zonele cu potential ridicat din Sectorul 4, Bucuresti.

Garsoniere, Ap. tip Studio, Ap. 2 Camere
Aprilie 2025
Preturi de la 51.237 Euro

Calculator rate

min 25.000 €
max 1.000.000 €
min 0.05 €
max 0.5 €
Ani
min 1 an
max 30 ani

Introdu caracteristicile creditului pe care vrei sa il accesezi, iar calculatorul iti va afisa intregul context pentru creditul dorit.

Calculeaza acum

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Broker credite Credit24H Credit imobiliar rapid Credite verzi Creditul Noua casa

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.