Apartament 2 camere decomandat, sector 5, Soseaua Salaj

Carrefour Vulcan, Piata Pucheni, Soseaua Salaj
ID Anunt: 45434

Trimite linkul unui prieten pe

Vezi mai multe anunturi din Confort Urban Park Residence Sector 5 Bucuresti

Nr. camere: 2
Etaj: demisol
S.U.: 54.40 mp
Stadiu: Finalizat
Grup sanitar: 1
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 54.40 mp
Suprafata utila + balcon: 62 mp
Suprafata construita: 71 mp
Compartimentare: decomandat
Regim de inaltime: Ds+P+9E
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: beton, caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • geamuri termopan
 • centrala termica apartament
 • calorifere
 • mana curenta inox
 • balcoane zidite
 • terasa necirculabila
 • curte amenajata
 • lift
 • interfon
 • videointerfon
 • monitorizare video
 • placa de beton peste ultimul etaj

Prezentare

Apartamentul de 2 camere propus spre vanzare face parte din ansamblul rezidential Confort Urban Park Residence, unul din cele mai mari proiecte imobiliare din Sectorul 5, Bucuresti.

Locuinta propusa spre vanzare este situata la demisolul imobilului cu un regim de inaltime P+9 Etaje, are o suprafata utila de 62 mp distribuita echilibrat dupa cum urmeaza: living amplu 24.6 mp, bucatarie inchisa 8.40 mp, dormitor 13.40 mp, baie  complet echipata 4.90, hol 3.10 mp si o curte de lumina de 7.60 mp.

Apartamentul este O combinatia perfecta intre confort si modernitate, dispune de materiale de calitate premium si de o compartimentare optimizata, ideala in ceea ce priveste spatiul de locuit. Aceasta proprietate propusa se preda complet finisata si dotata cu echipamente de inalta calitate, iar daca rezervarea se face din timp, aveti posibilitatea de a alege finisajele, in functie de preferinte.

Puncte de interes

Confort Urban Park Residence este un proiect imobiliar de mari dimensiuni, dezvoltat pe o suprafata de teren de peste 60.000 mp in Sectorul 5 al Capitalei, mai exact pe Soseaua Salaj, cu acces facil din Calea Rahovei, la doar 15 minute distanta de Piata Unirii.

In cadrul ansamblului rezidential s-a dezvoltat o promenada comerciala denumita Urban Street Mall ce gazduieste astazi un numar mare mare de spatii comerciale a caror destinatie este menita sa ridice gradul de confort al rezidentilor ansamblului: Supermarket Coral, Exclusive 363 Kids&Play, Atelierul Pescaresc (furnizor de materie prima fresh pentru pescariile si restaurantele din Bucuresti), doua saloane de infrumusetare, agentie de turism, farmacie, plafar, Mini Market, sala de fitness si intretinere corporala Urban Gym.

In imediata vecinatate a imobilului se regasesc puncte de interes major precum: institutii de invatamant, unitati bancare si medicale, galerii comerciale mari (Mall Liberty, Vulcan Center, Afi Cotroceni), Piata Rahova si Piata Pucheni. Accesul catre Piata Unirii sau catre alte zone centrale ale Capitalei se face cu rapiditate prin artere ample, cu trafic redus, in doar cateva minute.

Ansamblul dispune de o pozitionare foarte buna fata de mijlocele de transport in comun, intrucat la doar 50 m se afla statia STB Confort Urban (liniile 117, 227). Un alt aspect foarte important de luat in calcul este amenajarea la standarde inalte a mai multor locuri de joaca si a unor zone verzi de relaxare sau de promenada, cu supreafete insemnate.

Magazin 1 minute
Transport public 1 minute
Scoala/Gradinita 3 minute
Cafenea/Restaurant 1 minute
Farmacie/Spital 1 minute
Centru 15 minute

Video prezentare

Pret si modalitati de plata

Pret de lista apartament: 63.400 Euro + TVA 

Se accepta orice varianta de credit bancar, apartamentul se incadreaza pentru a fi achizitionat inclusiv prin programul noua casa cu avans de doar 5%.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Acest anunt face parte din proiectul rezidential

Confort Urban Park Residence Sector 5 Bucuresti

Confort Urban Park Residence Sector 5 Bucuresti

Soseaua Salaj, Sector 5

Confort Urban Park Residence este un proiect rezidential inceput in 2012, situat la doar 7 km de Piata Unirii, care a reusit sa livreze peste 2500 de locuinte dispuse in 35 de blocuri. Cu o varietate de magazine, restaurante si zone de relaxare, precum si numeroase spatii verzi si locuri de joaca pentru copii, Urban Park Residence se extinde continuu, oferind numeroase oportunitati imobiliare pentru cei care sunt in cautarea apartamentului perfect.

Acum si prin sistemul de plati esalonate! https://www.conforturban.ro/promotii/

Garsoniera, Garsoniera dubla, Apartamente 2-3 camere
Finalizat
Preturi de la 45.900 Euro

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

Cere Oferta
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.