Garsoniera spatioasa, imobil finalizat, Sector 5, Confort Urban

Rahova, Piata Rahova
ID Anunt: 44439

Trimite linkul unui prieten pe

Vezi mai multe anunturi din Confort Urban Park Residence Sector 5 Bucuresti

Garsoniera
Etaj: demisol
S.U.: 36.80 mp
Stadiu: Finalizat
Grup sanitar: 1
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 36.80 mp
Suprafata utila + balcon: 43 mp
Suprafata construita: 45 mp
Compartimentare: semidecomandat
Regim de inaltime: D+P+9E
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: beton, caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • geamuri termopan
 • centrala termica apartament
 • calorifere
 • glafuri exterior
 • mana curenta inox
 • balcoane zidite
 • pavaj
 • curte amenajata
 • gazon
 • lift
 • interfon
 • videointerfon
 • sistem fatada conventionala
 • acces securizat cu bariere
 • placa de beton peste ultimul etaj

Prezentare

Va propunem spre vanzare o garsoniera spatioasa ce face parte din ansamblul rezidential Confort Urban Park Residence, unul din cele mai mari proiecte imobiliare  din Sectorul 5 al Capitalei, ce dispune de o amplasare de exceptie, fiind situat la doar 15 minute distanta de Piata Unirii.

Aceasta proprietate are o suprafata utila totala de 43 mp, dispune de o compartimentare echilibrata si eficienta a camerelor, dupa cum urmeaza: living amplu de 18.30 mp, bucatarie generoasa 11.50 mp, hol 2.70 mp, baie 4.30 mp. Garsoniera beneficiaza de o curte de lumina in suprafata de 6.20 mp cu acces din living.

Puncte de interes

Confort Urban Residence este dezvoltat pe o suprafata de teren de peste 40.000 mp in Sectorul 5 al Capitalei, mai exact pe Soseaua Salaj, cu acces facil din Calea Rahovei, in imediata apropiere a marilor centre comerciale si galeriilor din zona, fiind situat la doar 15 minute distanta de Piata Unirii.

In cadrul ansamblului rezidential s-a dezvoltat o promenada comerciala denumita Urban Street Mall ce gazduieste astazi un numar mare de spatii comerciale a caror destinatie este menita sa ridice gradul de confort al rezidentilor ansamblului: Supermarket Coral, Exclusive 363 Kids&Play, Atelierul Pescaresc (furnizor de materie prima fresh pentru pescariile si restaurantele din Bucuresti), doua saloane de infrumusetare, agentie de turism, farmacie, plafar, Mini Market, sala de fitness si intretinere corporala Urban Gym.

In imediata vecinatate a imobilului se regasesc puncte de interes major precum: institutii de invatamant, unitati bancare si medicale, galerii comerciale mari (Mall Liberty, Vulcan Center, Afi Cotroceni), Piata Rahova si Piata Pucheni, iar accesul catre Piata Unirii sau catre alte zone centrale ale Capitalei se face cu rapiditate prin artere ample, cu trafic redus.

Ansamblul dispune de o pozitionare foarte buna fata de mijlocele de transport in comun, intrucat la doar 50 m se afla statia STB Confort Urban (liniile 117, 227).

Magazin 2 minute
Transport public 2 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 3 minute
Farmacie/Spital 3 minute
Centru 15 minute

Video prezentare

Pret si modalitati de plata

Pretul apartamentului este: 45.900 Euro  + tva 5%

Loc de parcare suprateran: 4.000 Euro TVA 5% inclus.

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar sau prin plata numerar.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Acest anunt face parte din proiectul rezidential

Confort Urban Park Residence Sector 5 Bucuresti

Confort Urban Park Residence Sector 5 Bucuresti

Soseaua Salaj, Sector 5

Confort Urban Park Residence este un proiect rezidential inceput in 2012, situat la doar 7 km de Piata Unirii, care a reusit sa livreze peste 2500 de locuinte dispuse in 35 de blocuri. Cu o varietate de magazine, restaurante si zone de relaxare, precum si numeroase spatii verzi si locuri de joaca pentru copii, Urban Park Residence se extinde continuu, oferind numeroase oportunitati imobiliare pentru cei care sunt in cautarea apartamentului perfect.

Garsoniera, Garsoniera dubla, Apartamente 2-3 camere
Finalizat
Preturi de la 45.900 Euro

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.