Apartament 2 camere, decomandat, finalizat – Strada Teius, Sector 5, Rahova

Pucheni, Rahova
ID Anunt: 27636

Trimite linkul unui prieten pe

Vezi mai multe anunturi din Urban Garden Residence Sector 5 Bucuresti

Nr. camere: 2
Etaj: 5
S.U.: 42 mp
Stadiu: Finalizat
Grup sanitar: 1
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 42 mp
Suprafata utila + balcon: 47 mp
Suprafata construita: 57 mp
Compartimentare: decomandat
Regim de inaltime: P+5E
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • geamuri termopan
 • cada
 • chiuveta
 • mobilier in baie
 • baterii
 • mana curenta inox
 • balcoane zidite
 • terasa multistrat
 • terasa necirculabila
 • pavaj
 • curte amenajata
 • gazon
 • gard
 • lift
 • pregatire aer conditionat
 • sensor pentru incendii
 • videointerfon

Prezentare

Apartamentul propus spre vanzare se regaseste intr-un proiect de renume din zona de sud a Capitalei si anume Urban Garden. Proiectul cuprinde doua imobile tip bloc, cu regim mediu de inaltime P+5E si un segment de 32 de vile cuplate in module de cate 8 unitati, ce dispun de gradini proprii, amplasate chiar la intrarea in ansamblu. Cladirile dispun de functiuni mixte (rezidential si comercial), dar si de un parc destinat exclusiv acestui proiect.

Apartamentul are o compartimentare moderna si dispune de o suprafata generoasa. Dispune de un living cu bucatarie in suprafata de 23 mp, 1 dormitor , o baie utilata complet si un balcon de 5 mp tip terasa.

Puncte de interes

Locuinta este amplasata in Cartierul Rahova, Sector 5, zona ce beneficiaza de infrastructura completa: strazi asfaltate, iluminat public si acces rapid la STB. Complexul se afla la o distanta de numai 10 minute de mers pe jos pana la Piata Rahova si la numai 5 kilometri de centrul capitalei.

Urban Garden este un proiect ce ofera intimitate si sentimentul de a te simti acasa. In interiorul complexului regasim spatii verzi si un parc in suprafata de aproximativ 1000 mp amenajat special pentru rezidenti.

 

Magazin 2 minute
Transport public 4 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 2 minute
Farmacie/Spital 2 minute
Centru 5 km

Pret si modalitati de plata

Pret lista – 53.900 Euro + TVA 5%

Pret parcare – 4.500 Euro TVA 19% inclus!

Se accepta orice tip de credit bancar inclusiv Noua Casa.

Avans minim solicitat 5% din pretul locuintei.

 

 

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Acest anunt face parte din proiectul rezidential

Urban Garden Residence Sector 5 Bucuresti

Teius – Floare de Colt

PROIECT VANDUT! “Va multumim pentru increderea acordata acestui proiect! Va vom tine la curent cu informatii noi despre urmatoarele noastre proiecte.”

Vile, apartamente
Finalizat

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil. * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat; * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator. *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2024, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 9% se aplica pentru livrarea de locuinte noi, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata. Nota: Cota redusa se aplica numai in cazul locuintelor, care in momentul livrarii pot fi locuite ca atare. Orice persoana fizica poate achizitiona, incepand cu data de 1 ianuarie 2024, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuinta a carei valoare nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv TVA, cu o cota redusa de 9%; La pretul afisat, se adauga cota de TVA corespunzatoare, in functie de prevederile fiscale aplicabile pentru persoanele fizice sau juridice, dupa caz. Pretul afisat plus TVA-ul redus de 9% este aplicabil doar in masura in care, prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA, se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare si a livrarii bunului.
Cere Oferta
Suna
Locatie