Apartament 2 camere Sector 5, bloc nou, Urban Garden Residence

Pucheni, Strada Teius
ID Anunt: 20889

Trimite linkul unui prieten pe

Vezi mai multe anunturi din Urban Garden Residence Sector 5 Bucuresti

Nr. camere: 2
Etaj: 1
S.U.: 45 mp
Stadiu: In constructie
Grup sanitar: 1
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 45 mp
Suprafata utila + balcon: 52 mp
Suprafata construita: 60 mp
Compartimentare: decomandat
Regim de inaltime: P+5E
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • geamuri termopan
 • geamuri tripan
 • cada
 • chiuveta
 • mana curenta inox
 • terasa multistrat
 • terasa acoperita
 • curte amenajata
 • gazon
 • lift
 • videointerfon

Prezentare

Apartamentul propus spre vanzare face parte din noul proiect rezidential Urban Garden aflat in sectorul 5, Bucuresti, un proiect mixt, ancorat in piata imobiliara a acestui deceniu si axat pe nevoile pregnante de spatii verzi ample, de spatii exterioare proprii, un trend ce a luat amploare in 2021 si care isi continua ascensiunea si in 2022.

Locuinta se afla la etajul 1, este complet decomandat si are o compartimentare foarte bine gandita, dispune de lumina naturala pe toata perioada zilei si este racordata individual la toate utilitatile orasului.

Puncte de interes

Noul proiect rezidential Urban Garden este amplasat pe strada Teius nr. 120-144, sector 5, Bucuresti cu acces rapid la mijloacele de transport in comun aflate la 4 – 5 minute de mers pe jos si de punctele de interes din zona.

In interiorul ansamblului se vor regasi spatii comerciale, parc special amenajat cu locuri de joaca si spatii de recreere si parcari supraterane.

Vecinatati:  Scoli, gradinite, centre comerciale, Mall Liberty, Vulcan Center, Cora Alexandriei.

Magazin 5 minute
Transport public 7 minute
Scoala/Gradinita 8 minute
Cafenea/Restaurant 10 minute
Farmacie/Spital 12 minute
Centru 20 minute

Pret si modalitati de plata

Pret apartament: 58.900 euro + TVA 5%

Parcare: 4.000 euro TVA 19% inclus.

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Acest anunt face parte din proiectul rezidential

Urban Garden Residence Sector 5 Bucuresti

Teius – Floare de Colt

PROIECT VANDUT! “Va multumim pentru increderea acordata acestui proiect! Va vom tine la curent cu informatii noi despre urmatoarele noastre proiecte.”

Vile, apartamente
Finalizat

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil. * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat; * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator. *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2024, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 9% se aplica pentru livrarea de locuinte noi, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata. Nota: Cota redusa se aplica numai in cazul locuintelor, care in momentul livrarii pot fi locuite ca atare. Orice persoana fizica poate achizitiona, incepand cu data de 1 ianuarie 2024, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuinta a carei valoare nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv TVA, cu o cota redusa de 9%; La pretul afisat, se adauga cota de TVA corespunzatoare, in functie de prevederile fiscale aplicabile pentru persoanele fizice sau juridice, dupa caz. Pretul afisat plus TVA-ul redus de 9% este aplicabil doar in masura in care, prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA, se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare si a livrarii bunului.
Cere Oferta
Suna
Locatie