Apartament 2 camere, Zona Teius Urban Garden Residence

Cora Alexandriei, Liberty Center
ID Anunt: 12530

Trimite linkul unui prieten pe

 • Cel mai bun pret
Nr. camere: 2
Etaj: 2
S.U.: 62.81 mp
Stadiu: In constructie
Grup sanitar: 1
Balcon: 2

Caracteristici

Suprafata utila: 62.81 mp
Suprafata utila + balcon: 62.81 mp
Suprafata construita: 69.40 mp
Compartimentare: decomandat
Regim de inaltime: P+5
Structura: beton, caramida
Tip imobil: bloc de locuinte mixte

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • geamuri termopan
 • cada
 • chiuveta
 • mobilier in baie
 • baterii
 • mana curenta inox
 • balcoane zidite
 • balcoane sticla securizata
 • terasa multistrat
 • terasa necirculabila
 • porti actionate electric
 • curte amenajata
 • lift
 • interfon
 • sensor pentru incendii
 • monitorizare video

Prezentare

Apartamentul prezentat are o suprafata utila de 52.11 mp plus 2 balcoane, unul de 6.97 mp si celalalt de 3.73mp si este disponibil la un etaj intermediar intr-un imobil cu regim de inaltime P+5, prevazut cu 1 lift silentios cu capacitate 6 persoane.

Apartamentul are un design excelent, cu o compartimentare atent gandita sa satisfaca si cele mai riguroase pretentii in materie de spatii locative, beneficiaza de camere generoase si luminoase, iar finisajele interioare si exterioare sunt din materiale de foarte buna calitate.

Puncte de interes

Apartamentul face parte din noul proiect URBAN GARDEN RESIDENCE si este amplasat la doar cateva minute de Confort Urban Park Residence, in zona Teius – Floare de Colt, cu acces imediat la Soseaua Magurele.

Proiectul cuprinde 32 de vile cuplate in module de cate 8 unitati, ce dispun de gradini proprii si doua imobile tip bloc, cu regim mediu de inaltime P +5E, amplasate chiar la intrarea in ansamblu, cladiri ce dispun de functiuni mixte (rezidential si comercial), dar si de un parc destinat exclusiv acestui proiect. La doar 100 m de proiect se afla scoala gimnaziala 125.

Magazin 7 minute
Transport public 2 minute
Scoala/Gradinita 2 minute
Cafenea/Restaurant 8 minute
Farmacie/Spital 7 minute
Centru 10 minute

Pret si modalitati de plata

Pret: 67.900 Euro + Tva 5 %
Se poate achizitiona prin orice tip de credit cu un avans minim de 5%!
Ansamblul dispune de parcari dezmembrate individual la pretul de 3000 euro + TVA 19%.

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil. * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat; * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator. *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2023, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, ce sunt achizitionate de persoane fizice in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice Nota: Orice persoana fizica poate achiziționa, incepand cu data de 1 ianuarie 2023, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuința a carei valoare depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata cu cota redusa de 5%. Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.
Cere Oferta
Suna
Locatie