Apartament tip studio, Sos Salaj, Confort Urban Residence

Soseaua Salaj, PIATA PUCHENI
ID Anunt: 62633

Trimite linkul unui prieten pe

Vezi mai multe anunturi din Confort Urban Park Residence Sector 5 Bucuresti

Studio
Etaj: 9
S.U.: 42.7 mp
Stadiu: In constructie
Grup sanitar: 1
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 42.7 mp
Suprafata utila + balcon: 49.9 mp
Suprafata construita: 52 mp
Compartimentare: semidecomandat
Regim de inaltime: Ds+P+9E
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: beton, caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • geamuri tripan
 • centrala termica apartament
 • incalzire in pardoseala
 • glafuri interior
 • glafuri exterior
 • mana curenta inox
 • mana curenta metalica
 • balcoane zidite
 • terasa necirculabila
 • pavaj
 • curte amenajata
 • gazon
 • gard
 • lift
 • pregatire aer conditionat
 • interfon
 • videointerfon
 • sistem fatada conventionala
 • acces securizat cu bariere
 • placa de beton peste ultimul etaj

Prezentare

Apartamentul tip studio propus spre vanzare este disponibil in cadrul ansamblului rezidential Confort Urban Park Residence, proiect imobiliar amplasat la doar 7 km de Piata Unirii, mai exact pe Soseaua Salaj, in Sectorul 5 al Capitalei.

Apartamentul tip studio prezentat dispunde de o serie de facilitati si imbunatatiri atent concepute, cu scopul de a oferi rezidentilor un nivel superior de confort si calitate a vietii: sistem de incalzire prin pardoseala, pregatirea infrastructurii pentru instalarea sistemelor de aer conditionat, integrarea unui sistem modern de panouri solare destinat alimentarii zonelor comune pentru reducerea costurilor de intretinere si finisaje premium.

Locuinta prezentata are suprafata totala utila de 49.90 mp, este disponibila la etajul 9/9 al imobilului si dispune de o compartimentare moderna, dupa cum urmeaza: living 18.8 mp, bucatarie inchisa 5.60 mp, dormitor 11.8 mp, baie 4.5 mp si balcon 7.20 mp.

Puncte de interes

Proiectul rezidential este amplasat excelent in cadrul Sectorului 5, Bucuresti, mai exact pe Soseaua Salaj nr. 383A, la numai 7 km de centrul Capitalei. Ansamblul rezidential se afla in apropierea punctelor de interes, a institutiilor publice si a centrelor comerciale si beneficiaza de infrastructura completa, cu acces facil catre mijloacele de transport in comun.

Ansamblul imobiliar Confort Urban Park Residence a dezvoltat o promenada comerciala ce gazduieste un numar mare de spatii comerciale a caror destinatie este foarte diversificata: supermarket si magazine cu specific comercial mixt, restaurant, salon de infrumusetare, farmacie, sala de fitness si intretinere corporala.

In imediata vecinatate a imobilului se regasesc puncte de interes major precum: institutii de invatamant, unitati bancare si medicale, galerii comerciale mari (Mall Liberty, Vulcan Center), Piata Rahova si Piata PucheniPepco, Lidl,  iar accesul catre Piata Unirii sau catre alte zone centrale ale Capitalei se face cu rapiditate prin artere ample, cu trafic redus.

Ansamblul dispune de o pozitionare foarte buna fata de mijlocul de transport in comun, intrucat la doar 100 m se afla statia STB Confort Urban (linia 117, 227).

Magazin 5 minute
Transport public 5 minute
Scoala/Gradinita 10 minute
Cafenea/Restaurant 5 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 15 minute

Video prezentare

Pret si modalitati de plata

Pretul de lista al apartmantului este: 59.900 Euro + TVA

Pret parcare supraterana: 5.500 euro (TVA inclus)

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar, printr-un sistem de plata esalonata, sau cu plata numerar.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Acest anunt face parte din proiectul rezidential

Confort Urban Park Residence Sector 5 Bucuresti

Confort Urban Park Residence Sector 5 Bucuresti

Soseaua Salaj, Sector 5

Confort Urban Park Residence este un proiect rezidential inceput in 2012, situat la doar 7 km de Piata Unirii, care a reusit sa livreze peste 2500 de locuinte dispuse in 35 de blocuri. Cu o varietate de magazine, restaurante si zone de relaxare, precum si numeroase spatii verzi si locuri de joaca pentru copii, Urban Park Residence se extinde continuu, oferind numeroase oportunitati imobiliare pentru cei care sunt in cautarea apartamentului perfect.

Acum si prin sistemul de plati esalonate! https://www.conforturban.ro/promotii/

Garsoniera, Garsoniera dubla, Apartamente 2-3 camere
Finalizat
Preturi de la 45.900 Euro

Calculator rate

min 25.000 €
max 1.000.000 €
min 0.05 €
max 0.5 €
Ani
min 1 an
max 30 ani

Introdu caracteristicile creditului pe care vrei sa il accesezi, iar calculatorul iti va afisa intregul context pentru creditul dorit.

Calculeaza acum

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Broker credite Credit24H Credit imobiliar rapid Credite verzi Creditul Noua casa

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.