Confort Urban Park Residence, apartament 2 camere, sector 5

Pucheni, Targul Pucheni ,Piata Rahova
ID Anunt: 24955

Trimite linkul unui prieten pe

Vezi mai multe anunturi din Confort Urban Park Residence Sector 5 Bucuresti

Nr. camere: 2
Etaj: 3
S.U.: 51.20 mp
Stadiu: In constructie
Grup sanitar: 1
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 51.20 mp
Suprafata utila + balcon: 59.60 mp
Suprafata construita: 69 mp
Compartimentare: decomandat
Regim de inaltime: Ds+P+9ER
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: beton, caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • geamuri termopan
 • centrala termica apartament
 • calorifere
 • mana curenta metalica
 • balcoane zidite
 • terasa multistrat
 • terasa necirculabila
 • pavaj
 • curte amenajata
 • gazon
 • gard
 • lift
 • pregatire aer conditionat
 • videointerfon
 • sistem fatada conventionala
 • acces securizat cu bariere
 • placa de beton peste ultimul etaj

Prezentare

Va oferim spre vanzare un apartament situat in ansamblul Confort Urban Park Residence, proiect rezidential amplasat pe Soseaua Salaj, in sectorul 5 al Capitalei.

In prezent, ansamblul gazduieste un numar de 2500 de apartamente locuite, distribuite in peste 35 de blocuri. In cadrul ansamblului, exista o promenada comerciala cu un numar mare de spatii comerciale, menite sa ridice gradul de confort al rezidentilor, astfel incat putem enumera: supermarket, restaurant (Trattoria Planet), salon de infrumusetare, farmacie, magazine mixte, sala de fitness si intretinere corporala (Urban Gym).

Apartamentul este disponibil la etajul 3/9, dispune de o suprafata totala utila de 59.60 mp si este complet decomandat.

Puncte de interes

Ansamblul beneficiaza de o amplasare excelenta in cadrul Sectorul 5, Bucuresti si este situat pe Soseaua Salaj, in apropierea celor mai mari piete ale zonei: Piata Rahova si Piata Pucheni.

Imobilul din care face parte acest apartament este pozitionat la doar 100 de metri de statia STB Confort Urban (linia 117 face legatura cu Piata Unirii, linia 227 face legatura cu Piata Rahova sau cu centrul comercial Cora Alexandriei), si la aproximativ 7 km fata de zona centrala a Bucurestiului.

In proximitatea imobilului se regasesc institutii de invatamant (scoli, gradinite si crese), unitati bancare si medicale, galerii comerciale mari (Mall Liberty, Vulcan Center), hipermarketuri si magazine mixte.

Magazin 2 minute
Transport public 2 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 5 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 7 km

Video prezentare

Pret si modalitati de plata

Pret de lista apartament: 73.900 euro + TVA 5%.

Pret promotional 73.900 Euro TVA 5% inclus pana la data de 30.11.2023

Loc de parcare suprateran: 4.500 Euro TVA 19% inclus.

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar .

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Acest anunt face parte din proiectul rezidential

Confort Urban Park Residence Sector 5 Bucuresti

Soseaua Salaj, Sector 5

Confort Urban Park Residence este un proiect rezidential inceput in 2012, aflat la doar 7 km de piata Unirii, ce a reusit sa livreze peste 2500 de locuinte in 35 de blocuri. Cu o multime de magazine, restaurante, spatii de relaxare, precum si cu numeroase spatii verzi si locuri de joaca pentru copii, Urban Park Residence se extinde in continuu, oferind numeroase oportunitati imobiliare pentru cei care sunt in cautarea apartamentului perfect.

Acum si prin sistemul de plati esalonate! https://www.conforturban.ro/promotii/

Garsoniera, Garsoniera dubla, Apartamente 2-3 camere
Noiembrie 2023
Preturi de la 45.900 Euro

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil. * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat; * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator. *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2023, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, ce sunt achizitionate de persoane fizice in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice Nota: Orice persoana fizica poate achiziționa, incepand cu data de 1 ianuarie 2023, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuința a carei valoare depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata cu cota redusa de 5%. Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.
Cere Oferta
Suna
Locatie