Apartament 2 camere Confort Urban Residence

Carrefour Vulcan, Confort Urban Residence
ID Anunt: 13533

Trimite linkul unui prieten pe

Vezi mai multe anunturi din Confort Urban Park Residence Sector 5 Bucuresti

 • Cel mai bun pret
Nr. camere: 2
Etaj: 6
S.U.: 49 mp
Stadiu: Finalizat
Grup sanitar: 1
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 49 mp
Suprafata utila + balcon: 49 mp
Suprafata construita: 53 mp
Compartimentare: semidecomandat
Regim de inaltime: P+8+9R
Structura: beton, caramida
Tip imobil: bloc de locuinte mixte

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • geamuri termopan
 • vas WC suspendat si bazin incastrat
 • cada
 • chiuveta
 • mobilier in baie
 • baterii
 • mana curenta inox
 • balcoane zidite
 • terasa multistrat
 • terasa necirculabila
 • pavaj
 • lift
 • sensor pentru incendii
 • videointerfon

Prezentare

Apartamentul cu 2 camere propus spre vanzare face parte din cel mai mare si de succes proiect imobiliar Confort Urban Park Residence situat in sectorul 5 la doar 4 km de centrul Bucurestiului.

Dezvoltarea ansamblului a inceput inca din anul 2012 iar in prezent are peste 30 imobile deja finalizate si predate clientilor, multiple spatii comerciale (supermaket-uri, farmacii, sala sport, pet-shop, restaurante) cat si locuri de joaca special amenajate pt copii si spatii recreere pt adulti.

In etapa a 3 a  proiectul  prevede constructia a 6 blocuri cu regim de inaltime P+9 ce o sa cuprinda 600 de unitati locative, de la garsoniere la apartamente cu 2, 3 si 4 camere. La fel ca in etapele precedente o sa avem spatii verzi pe o suprafata de aproximatv 7000 mp, parcari supraterane, spatii comerciale si un parc special amenajat pt copii.

Puncte de interes

Accesul la mijloacele de transport in comun este extrem de rapid si se face in conditii optime, indiferent de anotimp, datorita amplasamentului stradal, iar legatura cu statia STB se poate face in numai 2 minute.

Mijloace de transport in comun: Statii STB, linia 117 ce face legatura dintre ansamblu si centrul orasului si linia 227 cu statie la Piata Rahova si Cora Alexandriei.

Vecinatati: scoli, gradinite, centre comerciale, Mall Liberty, Vulcan Center, Piata Unirii, Parcul Carol.

Magazin 1 minute
Transport public 1 minute
Scoala/Gradinita 6 minute
Cafenea/Restaurant 2 minute
Farmacie/Spital 3 minute
Centru 15 minute

Pret si modalitati de plata

Pret lista: 60.900 Euro Tva 5% inclus

Parcare:   4.500 euro Tva inclus  

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Acest anunt face parte din proiectul rezidential

Confort Urban Park Residence Sector 5 Bucuresti

Soseaua Salaj, Sector 5

Confort Urban Park Residence este un proiect rezidential inceput in 2012, aflat la doar 7 km de piata Unirii, ce a reusit sa livreze peste 2500 de locuinte in 35 de blocuri. Cu o multime de magazine, restaurante, spatii de relaxare, precum si cu numeroase spatii verzi si locuri de joaca pentru copii, Urban Park Residence se extinde in continuu, oferind numeroase oportunitati imobiliare pentru cei care sunt in cautarea apartamentului perfect.

Acum si prin sistemul de plati esalonate! https://www.conforturban.ro/promotii/

Garsoniera, Garsoniera dubla, Apartamente 2-3 camere
Noiembrie 2023
Preturi de la 45.900 Euro

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil. * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat; * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator. *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2023, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, ce sunt achizitionate de persoane fizice in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice Nota: Orice persoana fizica poate achiziționa, incepand cu data de 1 ianuarie 2023, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuința a carei valoare depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata cu cota redusa de 5%. Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.
Cere Oferta
Suna
Locatie