Apartament 3 camere, terasa 57 mp, stradal Soseaua Giurgiului

Berceni, Piata Progresul, Str. Luica, Piata Resita
ID Anunt: 59491

Trimite linkul unui prieten pe

162.000 Euro
147.000 Euro
(+ TVA)
*Pret promotional in limita disponibilitatii
Calculator Rate
Nr. camere: 3
Etaj: 3
S.U.: 143.80 mp
Stadiu: In constructie
Grup sanitar: 2
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 143.80 mp
Suprafata utila + balcon: 84.60 mp
Suprafata construita: 95 mp
Compartimentare: semidecomandat
Regim de inaltime: P+3E
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: beton, caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • geamuri termopan
 • centrala termica apartament
 • calorifere
 • glafuri exterior
 • mana curenta metalica
 • balcoane zidite
 • pavaj
 • curte amenajata
 • interfon
 • sistem fatada conventionala
 • acoperis tip sarpanta
 • placa de beton peste ultimul etaj

Prezentare

Apartamentul cu 3 camere propus spre vanzare face parte din noul proiect imobiliar de tip boutique numit Corvaris Giurgiului, proiect  localizat intr-o zona linistita, cu regim de inaltime redus, dispus stradal la Soseaua Giurgiului in Sectorul 4 al Capitalei.

Locuinta prezentata este disponibila la etajul 3/3 al imobilului , are suprafata totala de 143.80 mp (cu terasa inclusa de 57.40 mp) dispusa printr-o compartimentare moderna, foarte bine optimizata, iar camerele au suprafete vitrate ample ce ofera o luminozitate excelenta.

Apartamentul se vinde finisat complet si dispune de obiecte sanitare de calitate premium, centrala termica in condensare, tamplarie PVC cu geam tripan de foarte buna calitate.

Proprietatea propusa dispune de o localizare foarte buna in raport cu punctele de interes major din zona: institutii de invatamant (crese, gradinite, scoli gimnaziale si licee), piete agroalimentare, hypermarketuri si magazine cu specific comercial mixt, unitati spitalicesti, centre medicale si farmacii, unitati bancare, mijloace de transport in comun, parcuri, locuri de joaca si zone de agrement.

In cadrul proiectului rezidential Corvaris Giurgiului sunt disponibile locuri de parcare supraterane amenajate, la preturi accesibile.

Imaginile prezentate privind mobilierul, amenajarile interioare, dotarile, cat si variantele de finisare sunt propuneri de amenajare si mobilare ce pot fi executate contra cost, acestea au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari.

Puncte de interes

Proiectul imobiliar de tip boutique Corvaris Giurgiului este amplasat excelent in cadrul Sectorului 4 al Capitalei, stradal la Soseaua Giurgiului, cu acces rapid si in conditii de deplina siguranta la mijloacele de transport in comun ( tramvai 7, 19, 25, autobuz N107, 102, 116, 220, 418, 419, 420, 465 sau metrou Eroii Revolutiei, Constantin Brancoveanu).

Datorita amplasarii de exceptie, conectarea cu zona centrala a Bucurestiului se poate face rapid, intrucat distanta de doar 5.5 km poate fi parcursa in aproximativ 20 minute cu autoturismul personal, prin artere rutiere importante, ample, cu trafic auto redus, cum sunt: Soseaua Giurgiului, Calea Serban Voda, Bulevardul Dimitrie Cantemir.

Nu lipsesc din zona intitutiile de invatamant de stat sau cele particulare (crese, gradinite, scoli si licee sau afterschool cu program prelungit), unitatile bancare si centrele medicale, pietele agroalimentare (Piata Resita, Piata Progresul), numeroase centre comerciale cu specific mixt, hypermarketuri ale marilor retaileri (Lidl, Carrefour, Mega Image, Kaufland) cat si locurile de joaca pentru copii, parcurile si zonele de agrement.

Imobilul este amplasat la numai 10 minute de Parcul Oraselul Copiilor (zona Constantin Brancoveanu) sau Parcul Tudor Arghezi (zona Bd. Metalurgiei), cel mai nou si mai modern parc din Bucuresti.

De ce sa-ti cumperi o locuinta in Sectorul 4 – Cel mai modernizat sector din Capitala:

 https://www.sudrezidential.ro/de-ce-sa-ti-cumperi-o-locuinta-in-sectorul-4/

Magazin 1 minute
Transport public 1 minute
Scoala/Gradinita 2 minute
Cafenea/Restaurant 2 minute
Farmacie/Spital 3 minute
Centru 20 minute

Pret si modalitati de plata

Pret: 162.000 Euro + TVA

Pret promotional in limita disponibilitatii: 147.000 Euro + TVA

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar sau plata numerar.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Calculator rate

min 25.000 €
max 1.000.000 €
min 0.05 €
max 0.5 €
Ani
min 1 an
max 30 ani

Introdu caracteristicile creditului pe care vrei sa il accesezi, iar calculatorul iti va afisa intregul context pentru creditul dorit.

Calculeaza acum

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Broker credite Credit24H Credit imobiliar rapid Credite verzi Creditul Noua casa

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.