Quantum OxyGo Park Berceni, Vila 4 camere, Parter+1 etaj

Comuna Berceni, Primaria Berceni, Scoala Gimnaziala nr 1, Sabri Park
ID Anunt: 40733

Trimite linkul unui prieten pe

Vezi mai multe anunturi din Quantum OxyGo Park Berceni

159.900 euro
134.900 euro
(Plus 19% TVA)
*Pret promotional in limita disponibilitatii
Tip vila: P+1
Nr. camere: 4
S.C.: 169.60 mp
Teren: 223 mp
finalizat

Caracteristici

Tip imobil: vila tip duplex
Suprafata utila: 131.80 mp
Suprafata total utila: 131.80 mp
Suprafata construita: 169.60 mp
An: 2023
Numar dormitoare: 3
Bucatarie: bucatarie inchisa
Grup sanitar: 3
Balcon: 1
Structura: beton, caramida
Destinatii: rezidential, birou, comercial, vacanta

Finisaje si dotari

 • terasa multistrat
 • terasa necirculabila
 • placa de beton peste ultimul etaj
 • balcon cu sticla securizata
 • mana curenta inox
 • placari granit
 • sistem fatada mixta
 • panouri solare
 • put forat
 • fosa ecologica
 • scara interioara
 • gradina amenajata
 • gazon
 • gard
 • curte betonata

Prezentare

Va prezentam spre vanzare o vila cu 4 camere tip duplex ce face parte dintr-un ansamblu de vile exclusivist, cu amplasare de exceptie in zona de Sud a ariei metropolitane Bucuresti. Proiectul rezidential ce poarta numele de Quantum OxyGo Park Berceni este compus dintr-un numar de 50 de unitati locative tip vila, distribuite pe un teren cu suprafata ampla de 15.000 mp ce beneficiaza de 3 cai de acces.

Vila propusa spre vanzare se remarca printr-un stil arhitectural adaptatat noilor tendinte, cu volumetrie simpla si linii moderne de design, dar si printr-o compartimentare optimizata a incaperilor, creionata cu atentie de cei mai buni specialisti, pentru a satisface si cele mai exigente cerinte privind spatiul de locuit.

Imobilul are nivel de inaltime parter+1 etaj, este edificat pe un teren cu suprafata totala de 223 mp si are 131.80 mp total utili (cu suprafetele celor doua terase si a balconului, incluse). Curtea libera a acestei proprietati masoara 166 mp si este delimitata prin panouri prefabricate din beton amprentat.

Proiectarea si compartimentarea interioara excelenta a acestei vile a dus la crearea de spatii locative ideale pentru o familie numeroasa si cuprinde 4 camere generoase,  insotite de facilitati complementare si de spatii de depozitare multiple,holuri de acces ample si terase spatioase.

Intrarea in locuinta se face printr-un hol ce permite amenajarea unui spatiu de depozitare, catre zona de living si dinig, catre bucataria inchisa sau catre grupul sanitar de la parter.

Etajul 1 dispune de un dormitor matrimonial prevazut cu baie proprie, de un grup sanitar cu access din hol si de doua dormitoare ample cu iesire pe balcon.

Locuinta se vinde finisata complet si echipata cu materiale de calitate premium furnizate de Avalon Romania Building Industry si dispune de urmatoarele dotari: centrala termica Viessmann in condensatie 26 kW ( cu rezerva de 40 litri), sistem performant de incalzire prin pardoseala, tamplarie Salamander BluEvolution 82 din gama Brugmann, sistem de panouri solare pentru uz casnic (aport apa calda), 2 unitati aer conditionat Romstal Habitat 12.000 BTU – invertor cu functie de caldura.

Proiectul rezidential a primit precertificarea Green Homes de la Consiliul Roman pentru Cladiri Verzi (RoGBC).

Imaginile prezentate privind mobilierul, amenajarile interioare, dotarile, cat si variantele de finisare sunt propuneri de amenajare si mobilare ce pot fi executate contra cost, acestea au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari.

Puncte de interes

Quantum OxyGo Park Berceni este amplasat stradal, pe Bulevardul 1 Mai in Comuna Berceni, Ilfov, in cadrul unei zone rezidentiale noi, lipsita de cladiri inalte, prezente sau viitoare.

Pozitionarea excelenta de care se bucura Quantum OxyGo Park Berceni, face posibil accesul rapid la mijlocul de transport in comun, iar in imediata apropiere a ansamblului rezidential se regasesc  punctele de interes necesare unui stil de viata echilibrat: institutii de invatamant, unitati medicale si farmacii, numeroase supermarketuri si magazine cu specific comercial mixt.

Un aspect foarte important de luat in calcul este distanta de doar 6 km si timpul redus de parcurs fata de statia de metrou Tudor Arghezi, ce faciliteaza conectarea rapida cu toate zonele Capitalei.

Magazin 2 minute
Transport public 2 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 3 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 5 minute

Video prezentare

Pret si modalitati de plata

Pretul de lista este: 159.900 Euro + TVA 19%.

Pret promotional in limita disponibilitatii – 134.900 Euro + TVA 19%

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar sau plata numerar.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Vilele din cadrul proiectului vor fi cladiri eficiente energetic ce respecta standardele actuale nZEB (Clădire cu un consum de Energie aproape de Zero), iar cumpărătorii vor beneficia de Ipoteca Verde, mai exact de costuri reduse ale dobânzilor la creditele ipotecare, acest tip de finantare fiind oferita de unele dintre cele mai importante banci din Romania special pentru acest tip de locuinte.

Alte anunturi asemanatoare

Vile noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.