Vila tip duplex finalizata, adiacent Bulevardul 1 Mai, Comuna Berceni

Comuna Berceni, Sabri Park
ID Anunt: 25109

Trimite linkul unui prieten pe

Tip vila: P+1E
Nr. camere: 4
S.C.: 147 mp
Teren: 250 mp
finalizat

Caracteristici

Tip imobil: vila tip duplex
Suprafata utila: 98.90 mp
Suprafata total utila: 120 mp
Suprafata construita: 147 mp
An: 2022
Numar dormitoare: 3
Bucatarie: bucatarie inchisa
Grup sanitar: 2
Parcare: 2 locuri
Balcon: 2
Structura: beton
Destinatii: rezidential, vacanta

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • centrala termica proprie
 • calorifere
 • tamplarie PVC
 • geamuri termopan
 • glafuri exterior
 • acoperis tip sarpanta
 • balcon cu grilaj metalic
 • mana curenta din metal
 • placari ceramice
 • sistem fatada conventionala
 • porti actionate electric
 • fosa ecologica
 • scara interioara
 • gradina amenajata
 • gazon
 • gard

Prezentare

Avem placerea sa va prezentam o vila tip duplex cu o arhitectura deosebita, situata in Comuna Berceni, in apropierea Bulevardului 1 Mai. Proprietatea este compusa dintr-un parter si un etaj, avand o suprafata totala de 126.60 mp si terenul aferent in proprietate de 250 mp, din care 175 mp reprezinta curte libera complet amenajata.

Acest proiect imobiliar este situat intr-o zona aerisita, plina de case, cu acces facil la transportul in comun STB si maxi taxi. Pozitionarea excelenta a proprietatii, la doar 200 m de Bulevardul 1 Mai (zona Sabri Park), face din aceasta o alegere perfecta pentru cei care doresc sa locuiasca intr-o comunitate de vila, intr-o zona frumoasa si bine dezvoltata. Accesul la proprietate se face printr-un drum asfaltat, lat de 12 ml.

Puncte de interes

Vila este situata în comuna Berceni, județul Ilfov, dispune de acces facil si direct din Bulevardul 1 Mai (200m). Proprietatea este conectata la reteaua de transport public, prin intermediul liniilor STB (438, 475) si maxi-taxi. Accesul catre si de la aceasta locatie se face pe un drum asfaltat, lat de 12 ml.

Proiectul beneficiaza de acces rapid catre multiple centre comerciale din zona: Carrefour, Mega Image, magazine, restaurante, farmacii, sala de fitness dar si catre institutii de invatamant si spitalicesti. La o distanta de aproximativ 12 km regasim intersectia cu Centura Capitalei, unde se va construi statia de Metrou Tudor Arghezi.

Magazin 5 minute
Transport public 3 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 3 minute
Farmacie/Spital 10 minute
Centru 25 minute

Pret si modalitati de plata

Pret de lista casa: 125.000 Euro.

Loc parcare amenajat in curtea imobilului.

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar sau plata numerar.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Calculator rate

min 25.000 €
max 1.000.000 €
min 18750 €
max 62500 €
Ani
min 1 an
max 30 ani

Introdu caracteristicile creditului pe care vrei sa il accesezi, iar calculatorul iti va afisa intregul context pentru creditul dorit.

Calculeaza acum

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Alte anunturi asemanatoare

Vile noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil. * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat; * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator. *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2023, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, ce sunt achizitionate de persoane fizice in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice Nota: Orice persoana fizica poate achiziționa, incepand cu data de 1 ianuarie 2023, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuința a carei valoare depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata cu cota redusa de 5%. Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.
Cere Oferta
Suna
Locatie