Vila individuala, 4 camere, Comuna Berceni, Independentei

Comuna Berceni, Strada Independentei, Com. Berceni
ID Anunt: 22159

Trimite linkul unui prieten pe

Tip vila: P+1+Pod
Nr. camere: 4
S.C.: 107 mp
Teren: 325 mp
in constructie

Caracteristici

Tip imobil: vila individuala
Suprafata utila: 89.2 mp
Suprafata total utila: 103.85 mp
Suprafata construita: 107 mp
An: 2022
Numar dormitoare: 3
Bucatarie: bucatarie deschisa
Grup sanitar: 2
Parcare: 1 locuri
Balcon: 1
Structura: beton
Destinatii: rezidential, vacanta

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • centrala termica proprie
 • calorifere
 • geamuri termopan
 • pregatire pentru aer conditionat
 • glafuri exterior
 • acoperis tip sarpanta
 • balcon cu grilaj metalic
 • mana curenta din metal
 • placari ceramice
 • sistem fatada conventionala
 • fosa ecologica
 • scara interioara
 • gazon
 • gard

Prezentare

Va prezentam o vila individuala situata in comuna Berceni, perfecta pentru cei care cauta un spatiu privat si linistit. Finalizata la sfarsitul anului 2022, proprietatea ofera o suprafata utila de 89.20 mp, impreuna cu o terasa de 14.65 mp. Terenul pe care se afla casa are o suprafata totala de 325 mp, din care 261 mp sunt alocate curtii libere, un loc perfect pentru a petrece timpul alaturi de familie si prieteni.

Aceasta vila este compartimentata in 4 camere, dispuse astfel: la parter se afla un living cu o zona de dinning, o bucatarie si o baie, iar la etajul 1 sunt disponibile 3 dormitoare, o baie spatioasa si un balcon. In plus, proprietatea se afla intr-o zona linistita si primitoare, cu acces usor la mijloacele de transport in comun si la centrele comerciale din zona. Este alegerea ideala pentru cei care cauta sa se bucure de avantajele unei vieti moderne, intr-un mediu linistit si relaxant.

Structura de rezistenta a casei este una solida, realizata din cadre din beton armat, cu ziduri exterioare din caramida Porotherm si izolatie termica adecvata. Tamplaria PVC, cu 5 camere, asigura un plus de confort termic si estetic, iar sistemul de incalzire este asigurat de o centrala termica individuala performanta de 24KW.

Puncte de interes

Vila este situata in comuna Berceni, judetul Ilfov, dispune de acces facil si direct din Bulevardul 1 Mai, in proximitatea centrului comunei si a primariei Berceni. Zona in care se afla proprietatea ofera acces la numeroase centre comerciale importante, precum Mega Image, Carrefour Market, si la o varietate de institutii educationale, after schooluri, scoli cu clasele I-VIII, baruri, puburi, restaurante, locuri de joaca pentru copii si unitati medicale.

Proprietatea este situata in proximitatea liniilor de STB (438, 475) si maxi-taxi, iar prin statia de metrou Tudor Arghezi, care va fi inaugurata in aprilie 2023 si pasajul auto Berceni de la centura Capitalei, conexiune catre centrul orasului Bucuresti va fi una rapida.

Magazin 10 minute
Transport public 10 minute
Scoala/Gradinita 15 minute
Cafenea/Restaurant 10 minute
Farmacie/Spital 8 minute
Centru 17.3 km

Pret si modalitati de plata

Pretul vilei este de 99.000  Euro (TVA 5% inclus)

Loc parcare inclus.

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar sau plata numerar.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Alte anunturi asemanatoare

Vile noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil. * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat; * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator. *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2024, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 9% se aplica pentru livrarea de locuinte noi, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata. Nota: Cota redusa se aplica numai in cazul locuintelor, care in momentul livrarii pot fi locuite ca atare. Orice persoana fizica poate achizitiona, incepand cu data de 1 ianuarie 2024, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuinta a carei valoare nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv TVA, cu o cota redusa de 9%; La pretul afisat, se adauga cota de TVA corespunzatoare, in functie de prevederile fiscale aplicabile pentru persoanele fizice sau juridice, dupa caz. Pretul afisat plus TVA-ul redus de 9% este aplicabil doar in masura in care, prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA, se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare si a livrarii bunului.
Cere Oferta
Suna
Locatie