Vila individuala P+1, 325 mp teren, Independentei Berceni

Comuna Berceni, Primarie Comuna Berceni
ID Anunt: 24769

Trimite linkul unui prieten pe

Tip vila: P+1E
Nr. camere: 4
S.C.: 110 mp
Teren: 325 mp

Caracteristici

Tip imobil: vila individuala
Suprafata utila: 90 mp
Suprafata total utila: 103 mp
Suprafata construita: 110 mp
An: 2022
Numar dormitoare: 3
Bucatarie: bucatarie inchisa
Grup sanitar: 2
Parcare: 1 locuri
Balcon: 1
Structura: beton, caramida
Destinatii: rezidential, birou, vacanta

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • fosa ecologica
 • scara interioara
 • pregatire aer conditionat
 • usa metalica
 • izolatie exterioara polistiren
 • tencuiala decorativa
 • geamuri termopan
 • cada
 • chiuveta
 • mobilier in baie
 • baterii
 • acoperis

Prezentare

Vă propunem o vilă cu un stil de viață modern și exclusivist, situată într-una dintre cele mai dorite zone din sudul Bucureștiului. Acest imobil, cu o suprafață utilă de 90 mp, se află pe un teren de 325 mp, din care 261 mp sunt curte liberă.

Design-ul exterior al acestei case este unul ultramodern, cu o terasă spatioasă de 14 mp, perfectă pentru petrecerea de momente speciale alături de cei dragi. Se acordă o atenție deosebită finisajelor și dotărilor pentru a asigura un confort și o siguranță optimă. Viitorii proprietari pot alege dintr-o gamă variata de finisaje, dacă rezervarea imobilului se face din timp.

Puncte de interes

Vă propunem un proiect imobiliar ideal situat într-o zonă accesibilă, cu acces rapid la mijloacele de transport în comun. În apropiere se găsesc o gamă largă de facilități, cum ar fi magazine, mall-uri, supermarket-uri, bănci, farmacii, clinici private și de stat, centre de wellness. Proiectul este situat în apropierea Primăriei Comunei Berceni, județul Ilfov, la aproximativ 8 km de intersecția cu Centura Capitalei și la numai 10 minute cu mașina până în Sectorul 4 din București.

Magazin 5 minute
Transport public 5 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 5 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 10 minute

Pret si modalitati de plata

Pret este 99.000 Euro TVA inclus.

Alte anunturi asemanatoare

Vile noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil. * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat; * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator. *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2023, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, ce sunt achizitionate de persoane fizice in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice Nota: Orice persoana fizica poate achiziționa, incepand cu data de 1 ianuarie 2023, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuința a carei valoare depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata cu cota redusa de 5%. Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.
Cere Oferta
Suna
Locatie