Vila individuala P+1, Comuna Berceni

Berceni, Mega Image
ID Anunt: 14617

Trimite linkul unui prieten pe

Tip vila: Vila P+1
Nr. camere: 4
S.C.: 120 mp
Teren: 325 mp
in constructie

Caracteristici

Tip imobil: vila individuala
Suprafata utila: 89 mp
Suprafata total utila: 89 mp
Suprafata construita: 120 mp
An: 2022
Numar dormitoare: 3
Bucatarie: bucatarie deschisa
Grup sanitar: 2
Parcare: 1 locuri
Balcon: 1
Structura: beton, caramida
Destinatii: rezidential

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • terasa acoperita
 • fosa ecologica
 • scara interioara
 • sensor pentru incendii
 • usa metalica
 • izolatie exterioara polistiren
 • izolatie exterioara vata bazaltica
 • tencuiala decorativa
 • geamuri termopan
 • cada
 • chiuveta
 • mobilier in baie
 • baterii
 • cabina dus
 • balcoane traforaj metallic
 • mana curenta metalica
 • acoperis

Prezentare

Vila individuala situata in comuna Berceni este un imobil de vis, perfect pentru cei care doresc sa se bucure de un spatiu privat si linistit. Construita 2022, aceasta vila ofera confort si modernitate prin design-ul sau atractiv si materiale de calitate in constructie.

Cu 4 camere spacioase si un regim de inaltime P + 1E, aceasta vila ofera spatiu generos pentru intreaga familie sa se bucure de o viata comoda si confortabila. Terenul de 325 mp ofera o gradina privata, perfecta pentru a petrece timpul in aer liber si a se bucura de frumusetea naturii.

In plus, vila se afla in comuna Berceni, o zona linistita si primitoare, cu acces facil la mijloacele de transport in comun si la centrele comerciale din zona. Aceasta vila este o alegere ideala pentru cei care doresc sa se bucure de toate avantajele unei vieti moderne, intr-un mediu linistit si verde.

 

Puncte de interes

Aceasta vila este o alegere ideala pentru familiile care apreciaza linistea si confortul. Amplasarea sa intr-o zona linistita, inconjurata de vegetatie, ofera un mediu ideal pentru locuit, departe de agitatie orasului si traficul intens.

In plus, pozitia excelenta a ansamblului imobiliar asigura accesul facil la transportul in comun, permitandu-va sa ajungeti rapid si usor la destinatii importante, precum scoli, gradinite, clinici medicale, restaurante si supermarket-uri.

In imediata apropiere aveti acces la o gama larga de servicii si facilitati, precum magazine, mall-uri, banci, farmacii, clinici private si de stat, centre de wellness, toate acestea fiind la doar cateva minute de mers pe jos sau cu masina.

In concluzie, aceasta vila situata intr-o zona linistita si cu acces facil la servicii si facilitati este o achizitie excelenta pentru familiile care doresc sa locuiasca intr-un mediu confortabil si linistit.

Magazin 5 minute
Transport public 20 minute
Scoala/Gradinita 20 minute
Cafenea/Restaurant 15 minute
Farmacie/Spital 15 minute
Centru 15 minute

Pret si modalitati de plata

Pretul vilei este de 99.000  Euro (TVA 5% inclus)

Alte anunturi asemanatoare

Vile noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil. * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat; * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator. *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2023, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, ce sunt achizitionate de persoane fizice in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice Nota: Orice persoana fizica poate achiziționa, incepand cu data de 1 ianuarie 2023, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuința a carei valoare depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata cu cota redusa de 5%. Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.
Cere Oferta
Suna
Locatie