Vila individuala P+1E+Pod, Comuna Berceni, strada Marasesti

Ilfov, La Dragan Comuna Berceni
ID Anunt: 28447

Trimite linkul unui prieten pe

Tip vila: P+1E+Pod
Nr. camere: 4
S.C.: 137 mp
Teren: 261 mp

Caracteristici

Tip imobil: vila individuala
Suprafata utila: 104 mp
Suprafata total utila: 119 mp
Suprafata construita: 137 mp
An: 2022
Numar dormitoare: 3
Bucatarie: bucatarie inchisa
Grup sanitar: 2
Parcare: 2 locuri
Balcon: 1
Structura: beton, caramida
Destinatii: rezidential, birou, comercial, vacanta

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • usi de interior
 • scara interioara
 • usa metalica
 • izolatie exterioara polistiren
 • tencuiala decorativa
 • geamuri tripan
 • vas WC suspendat si bazin incastrat
 • cada
 • chiuveta
 • mobilier in baie
 • baterii
 • cabina dus
 • balcoane traforaj metallic
 • pergola
 • acoperis
 • fosa betonata
 • put forat cu hidrofor

Prezentare

Va propunem spre achizitie o vila cocheta amplasata intr-o zona aerisita de case din Comuna Berceni, pe strada Marasesti, cu acces facil catre STB si maxi taxi, la doar 700 m de Bulevardul 1 Mai. Accesul in curte se face pe strada asfaltata.

Imobilul are o suprafata utila de 104 mp si este amplasata pe un teren de 261 mp. Regimul de inaltime este P+1E+Pod, la parter regasim living si dining de 26,3 mp, bucatarie de 12,75 mp, baie de 4,52 mp, terasa cu beci de 15 mp, iar la etaj avem 3 dormitoare (unul cu balcon) de 12,4 mp, baie de 8,08 mp si un pod pentru depozitare de 40 mp.

Puncte de interes

Casa este situata in comuna Berceni pe strada Marasesti, la 700 m de Bulevardul 1 Mai, bulevard ce este in continuarea Soselei Berceni care a fost modernizata recent, aceasta fiind largita de la doua la patru benzi de circulatie, fiindu-i adaugate si doua parcari de mari dimensiuni tip ”park & ride” amplasate langa statiile de metrou Dimitrie Leonida si Berceni (fost IMGB), soseaua dispune astazi de sensuri giratorii si semafoare care fac posibila circulatia rapida fara cozi la trecerea dintre Sector 4 Bucuresti si Comuna Berceni.

Mai multe detalii despre modernizarea soselei Berceni aici: https://sectorul4live.ro/modernizarea-soselei-berceni-finalizata.

Trebuie mentionat si faptul ca CNAIR a inceput lucrarile la pasajul peste centura Capitalei, care va face legatura mai rapida dintre aceste localitati si practic accesul catre Comuna Berceni, va fi extrem de rapid, mai multe detalii: https://www.economica.net/centura-bucuresti-incep-lucrarile-la-pasajul-berceni-a-fost-emisaautorizatia-de-construire_185826.html

Magazin 2 minute
Transport public 10 minute
Scoala/Gradinita 15 minute
Cafenea/Restaurant 10 minute
Farmacie/Spital 10 minute
Centru 10 minute

Pret si modalitati de plata

Pret de lista 133.000 Euro TVA inclus.

Se accepta orice tip de credit, la plata numerar pretul este negociabil.

Loc de parcare amenajat in curtea imobilului.

Alte anunturi asemanatoare

Vile noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil. * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat; * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator. *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2023, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, ce sunt achizitionate de persoane fizice in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice Nota: Orice persoana fizica poate achiziționa, incepand cu data de 1 ianuarie 2023, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuința a carei valoare depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata cu cota redusa de 5%. Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.
Cere Oferta
Suna
Locatie