Vila tip Duplex, 4 camere, constructie 2022, Comuna Berceni

Comuna Berceni, Mamina, Sabri Parc
ID Anunt: 51807

Trimite linkul unui prieten pe

Tip vila: Parter+Etaj+Pod
Nr. camere: 4
S.C.: 137 mp
Teren: 254 mp
finalizat

Caracteristici

Tip imobil: vila tip duplex
Suprafata utila: 110 mp
Suprafata total utila: 110 mp
Suprafata construita: 137 mp
An: 2022
Numar dormitoare: 3
Bucatarie: bucatarie mobilata, bucatarie deschisa
Grup sanitar: 3
Parcare: 2 locuri
Balcon: 1
Structura: beton
Destinatii: rezidential

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • centrala termica proprie
 • incalzire in pardoseala
 • tamplarie PVC
 • geamuri tripan
 • aer conditionat
 • glafuri interior
 • glafuri exterior
 • terasa acoperita
 • acoperis tip sarpanta
 • placa de beton peste ultimul etaj
 • balcon cu grilaj metalic
 • placari piatra
 • placari ceramice
 • sistem fatada conventionala
 • put forat
 • fosa ecologica
 • scara interioara
 • pergola
 • gradina amenajata
 • gazon
 • gard
 • curte betonata

Prezentare

Va prezentam spre vanzare o vila cu 4 camere tip duplex, disponibila intr-o zona aerisita de case din Comuna Berceni, Ilfov, amplasata foarte aproape de Bulevardul 1 Mai.

Proprietatea prezentata dispune de teren in suprafata de 254 mp, imobilul are amprenta la sol de 74 mp si o suprafata utila de 110 mp.

Proiectarea si compartimentarea interioara excelenta a acestei vile a dus la crearea de spatii locative ideale pentru o familie numeroasa si cuprinde 4 camere generoase,  insotite de facilitati complementare si de spatii de depozitare multiple, holuri de acces ample si terase spatioase.

Distribuirea camerelor imobilului este optimizata, parterul dispune de living spatios, bucatarie deschisa, debara, vestibul si terasa. Etajul 1 este compus din 3 dormitoare si doua bai (doua dormitoare simple si un dormitor matrimonial prevazut cu baie proprie si dressing amplu).

Aceasta proprietate este clasificata in cea mai buna clasa energetica, beneficiaza de centrala termica si sistem de incalzire prin pardoseala, tamplarie de calitate superioara cu geam tripan si coeficienti de izolare cu valori ridicate, cat si de doua aparate AC performate. In plus, exteriorul a fost izolat cu polistiren cu grosimea de 10 cm pentru confortul termic optim si economii semnificative privind plata facturilor.

Vila se vinde conform imaginilor de prezentare: finisata cu materiale de calitate premium, mobilata si utilata complet.  

Puncte de interes

Vila cu 4 camere prezentata se regaseste la distanta mica fata de Bulevardul 1 Mai, artera principala din Comuna Berceni, Ilfov. 

Pozitionarea excelenta de care se bucura aceasta proprietate propusa spre vanzare, ofera acces facil la mijloacele de transportul in comun, iar in imediata apropiere a acesteia se regasesc puncte de interes importante precum: magazine cu specific comercial mixt, supermaket–uri, unitati bancare, farmacii, clinici private si de stat, centre de wellness, institutii de invatamant (scoli si gradinite).

Soseaua Berceni, artera de circulatie modernizata recent, faciliteaza rapid legatura intre Secturul 4, Bucuresti si Comuna Berceni si dispune de sensuri giratorii si semafoare inteligente, permitand fluidizarea traficului catre si dinspre Comuna Berceni.

Zona mai dispune de parcari tip „park and ride”, localizate in imediata apropiere a statiilor de metrou Berceni si Tudor Arghezi.

Distanta de la imobil pana la statia de metrou Tudor Arghezi este de doar 5 km si se poate parcurge in doar cateva minute cu mijloacele de transport in comun (liniile 438 si 475).

Magazin 7 minute
Transport public 10 minute
Scoala/Gradinita 15 minute
Cafenea/Restaurant 20 minute
Farmacie/Spital 20 minute
Centru 25 minute

Pret si modalitati de plata

Pret: 149.000 Euro

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar sau cu plata numerar.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Calculator rate

min 25.000 €
max 1.000.000 €
min 22350 €
max 74500 €
Ani
min 1 an
max 30 ani

Introdu caracteristicile creditului pe care vrei sa il accesezi, iar calculatorul iti va afisa intregul context pentru creditul dorit.

Calculeaza acum

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Alte anunturi asemanatoare

Vile noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil. * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat; * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator. *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2023, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, ce sunt achizitionate de persoane fizice in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice Nota: Orice persoana fizica poate achiziționa, incepand cu data de 1 ianuarie 2023, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuința a carei valoare depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata cu cota redusa de 5%. Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.
Cere Oferta
Suna
Locatie