Vila tip duplex, P+1E+Pod, Popesti Leordeni, loc de joaca pentru copii

Popesti Leordeni, Stadion Inter Gaz, Soseaua Leordeni
ID Anunt: 25706

Trimite linkul unui prieten pe

115.000 euro
(TVA 5% inclus)
Calculator Rate
Tip vila: P+1E+Pod
Nr. camere: 4
S.U.T.: 98 mp
Teren: 115 mp
in constructie

Caracteristici

Tip imobil: vila tip duplex
Suprafata utila: 88.70 mp
Suprafata total utila: 98 mp
Suprafata construita: 118.3 mp
An: 2022
Numar dormitoare: 3
Bucatarie: bucatarie deschisa
Grup sanitar: 3
Parcare: 2 locuri
Balcon: 1
Structura: beton
Destinatii: rezidential, vacanta

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • centrala termica proprie
 • calorifere
 • tamplarie PVC
 • geamuri termopan
 • glafuri exterior
 • acoperis tip sarpanta
 • mana curenta din metal
 • placari ceramice
 • sistem fatada conventionala
 • porti actionate electric
 • scara interioara
 • gradina amenajata
 • gazon
 • gard

Prezentare

Va invitam sa descoperiti noul nostru proiect rezidential, numit Parma Residence, situat intr-o zona linistita si departe de agitatia urbana, dar cu acces usor catre Bucuresti si centura sa. Ansamblul este format din 11 vile tip duplex, in total 22 de unitati locative, amplasate in Popesti Leordeni, judetul Ilfov, zona Leordeni.

Fiecare imobil este compus din 4 camere spatioase, insotite de balcoane, 2 bai si un grup sanitar, spatii de depozitare, terasa si gradina proprie, precum si doua locuri de parcare. Inaltimea constructiilor este de P+1E+Pod, cu compartimentare ideala. Parterul include un hol central, un living generos si o bucatarie, ambele cu acces la terasa, o baie, iar la etaj sunt 3 dormitoare, din care unul matrimonial cu baie proprie.

In cadrul ansamblului rezidential, a fost creat un spatiu de joaca pentru copii, astfel incat cei mici sa isi consume energia si sa isi dezvolte creativitatea in siguranta. Accesul in ansamblu este securizat cu poarta electrica, actionata prin telecomanda sau apel telefonic de catre rezidenti.

Puncte de interes

Locatia ansamblului este excelenta fiind amplasat intr-o zona de vile nou construita a orasului Popesti-Leordeni cu acces stradal pe Soseaua Leordeni si multiple posibilitati din Splaiul Unirii (Cheiul Dambovitei ,zona Confort City).

Proiectul beneficiaza de acces rapid catre multiple centre comerciale din zona: Lidl, Mega Image, Metro Berceni, Auchan, Jumbo, Selgros, Carrefour Grand Arena, Sun Plaza Mall, dar si catre institutii de invatamant si spitalicesti din imediata apropiere.

Mijloace de transport in comun: STB: 440, Maxi-Taxi.

Magazin 3 minute
Transport public 2 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 7 minute
Farmacie/Spital 10 minute
Centru 10 minute

Pret si modalitati de plata

Pret 115.000 Euro TVA 5% inclus.

Avansul pentru fiecare unitate este 15% din valoarea imobilului.

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar sau plata numerar.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Calculator rate

min 25.000 €
max 1.000.000 €
min 17250 €
max 57500 €
Ani
min 1 an
max 30 ani

Introdu caracteristicile creditului pe care vrei sa il accesezi, iar calculatorul iti va afisa intregul context pentru creditul dorit.

Calculeaza acum

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Alte anunturi asemanatoare

Vile noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil. * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat; * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator. *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2023, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, ce sunt achizitionate de persoane fizice in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice Nota: Orice persoana fizica poate achiziționa, incepand cu data de 1 ianuarie 2023, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuința a carei valoare depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata cu cota redusa de 5%. Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.
Cere Oferta
Suna
Locatie