Vila Individuala deosebita, 5 camere, P+1+M, Strada Leordeni

Ilfov, sos.Leordeni, Soseaua Oltenitei, Sos. de Centura Sud
ID Anunt: 69279

Trimite linkul unui prieten pe

Tip vila: P+1+M
Nr. camere: 5
S.C.: 165 mp
Teren: 99 mp
finalizat

Caracteristici

Tip imobil: vila individuala, vile insiruite
Suprafata utila: 144 mp
Suprafata total utila: 159 mp
Suprafata construita: 165 mp
An: 2023
Numar dormitoare: 4
Bucatarie: bucatarie deschisa
Grup sanitar: 3
Parcare: 1 locuri
Balcon: 2
Structura: beton, caramida
Destinatii: rezidential, birou, vacanta

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • interfon
 • centrala termica proprie
 • calorifere
 • tamplarie PVC
 • geamuri termopan
 • glafuri interior
 • glafuri exterior
 • acoperis tip sarpanta
 • balcon cu sticla securizata
 • mana curenta inox
 • placari ceramice
 • sistem fatada conventionala
 • scara interioara
 • gard
 • curte betonata

Prezentare

Va prezentam spre vanzare o vila deosebita cu 5 camere, disponibila intr-un ansamblu rezidential localizat in orasul Popesti-Leordeni, Ilfov, intr-o zona linistita de case.

Vila face parte din proiectul imobiliar Deea Residence, ansamblu rezidential exclusivist format din 13 unitati locative, cu regim de inaltime Parter + 1 Etaj + Mansarda.

Imobilul prezentatat dispune de teren in suprafata de 190 mp, din care 99 mp reprezinta curtea libera.

Proiectarea si compartimentarea interioara a acestei vile, a dus la crearea de spatii locative ideale pentru o familie numeroasa, aceasta avand 5 camere generoase,  insotite de facilitati complementare si de spatii de depozitare, holuri de acces ample si terase spatioase.

Distribuirea camerelor imobilului este eficienta, parterul dispune de un living spatios cu bucatarie deschisa si zona de luat masa, grup sanitar si spatiu de depozitare. Etajul 1 este compus din 3 dormitoare si o baie generoasa. Ultimul etaj este dotat cu o baie spatioasa, spatii de depozitare si 2 dormitoare generoase.

Structura de rezistenta, instalatiile si finisajele, cat si toate celelalte detalii au fost gandite cu atentie pentru confortul si siguranta locatarilor. Vila beneficiaza de tamplarie de calitate superioara cu geam tripan si de centrala  termica.

Gardul care delimiteaza proprietatea este betonat (placi prefabricate), iar la intrarea in proprietate este disponibil un loc de parcare amenajat.

Alaturi de numeroasele facilitati de care vor beneficia viitorii cumparatori, mentionam si finisajele de exceptie, cu materiale de calitate premium de la furnizori de renume, placari interioare si exterioare cu piatra naturala,  parchet de calitate superioara, usi de interior, usa antiefractie si obiecte sanitare moderne.

Imaginile prezentate privind mobilierul, amenajarile interioare, dotarile, cat si variantele de finisare sunt propuneri de amenajare si mobilare ce pot fi executate contra cost, acestea au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari.

Puncte de interes

Imobilul prezentat spre vanzare este amplasat in zona rezidentiala exclusivista a orasului Popesti-Leordeni, Ilfov, din imediata apropiere a Soselei Leordeni, una din principalele artere de circulatie ale orasului.

Ansamblul rezidential Deea Residence se regaseste la o distanta de aproximativ 9 km fata de zona centrala a Capitalei, iar accesul catre cele 13 imobile se face rapid si in conditii civilizate prin strazi prevazute cu limitatoare de viteza si iluminate pe timp de noapte.

Vila propusa spre vanzare se afla in proximitatea tuturor punctelor de interes din zona, si are acces facil la institutii de invatamant, unitati medicale si unitati bancare, centre si galerii comerciale mari, cat si magazine cu specific mixt, restaurante si cafenele sau zone de agrement importante.

La doar cateva minute de mers fata de imobil se afla centrele comerciale Lidl, Mega Image, Kaufland, iar centrul comercial Sun Plaza Mall se afla la numat 15 minute de parcurs cu autoturismul personal.

Mijloace de transport in comun din proximitate: STB, maxi-taxi sau metrou (statiile Berceni, Dimitrie Leonida sau Aparatorii Patriei).

Ansamblul rezidential Deea Residence este conceput cu atentie pentru pentru nevoile rezidentilor si este amplasat departe de zgomotul orasului, intr-un cadru restrans, intr-o zona cu infrastructura completa si vecini de foarte buna calitate.

Accesul catre proprietate se poate face atat din Soseaua Leordeni cat si din Splaiul Unirii (Cheiul Dambovitei, zona Confort City).

Magazin 8 minute
Transport public 10 minute
Scoala/Gradinita 10 minute
Cafenea/Restaurant 15 minute
Farmacie/Spital 10 minute
Centru 20 minute

Pret si modalitati de plata

Pretul locuintei este: 165.000 Euro

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar sau prin plata numerar.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Calculator rate

min 25.000 €
max 1.000.000 €
min 24750 €
max 82500 €
Ani
min 1 an
max 30 ani

Introdu caracteristicile creditului pe care vrei sa il accesezi, iar calculatorul iti va afisa intregul context pentru creditul dorit.

Calculeaza acum

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Alte anunturi asemanatoare

Vile noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.