VILA INDIVIDUALA - Soseaua Oltenitei - Primarie Popesti Leordeni - SudRezidential.ro

VILA INDIVIDUALA – Soseaua Oltenitei – Primarie Popesti Leordeni

Ilfov, Primaria Popesti Leordeni
 • Cel mai bun pret
Vandut!
Nr. camere: 4
An: 2020
Tip vila: P+1+Pod
S.U.: 100 mp
S.C.: 125 mp
Teren: 160 mp
ID Anunt: 14123

Caracteristici

Suprafata utila: 100 mp
Suprafata total utila: 100 mp
Suprafata construita: 125 mp
Suprafata teren: 160 mp
Numar camere: 4
Numar dormitoare: 3
Grup sanitar: 3 grupuri sanitare
Parcare: 2 locuri locuri
Balcon: 1
An constructie: 2020
Tip vila: P+1+Pod
Structura: beton
Destinatii: rezidential, birou
Clasa energetica: A

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • vinarom
 • faianta
 • geamuri termopan
 • calorifere aluminium
 • scara interioara
 • usa metalica

Vecinatati

 • magazine
 • piata
 • gradinita
 • scoala
 • RATB
 • drum national
 • drum urban
 • bar/pub
 • restaurant

Schita

Prezentare

Va propunem vila frumoasa, intr-o zona rezidentiala de calitate, aflata pe o strada inchisa circulatiei publice, retrasa fata de agitatia si traficul arterelor principale.

Casa se remarca prin aspectul elegant si prin atentia la detalii cu care a fost construita. Finisajele sale, de inalta calitate, aduc un confort sporit, pus la dispozitie nu doar de amplul spatiu locativ dar si de suprafetele  vitrate extrem de generoase care amintesc  de vilele clasice toscane, sporindu-i farmecul.

Locatia beneficiaza de numeroase facilitati: infrastructura completa, strazi asfaltate, iluminat public, parcuri si locuri de joaca pentru copii, terenuri de sport, spatii de relaxare, piete, clinici medicale si institutii de invatamant.

Structura de rezistenta a imobilului este realizata din cadre de beton cu armatura de fier, compartimentata cu zidarie Ytong A30+ iar la interior cu Ytong de 15 cm, izolata termic cu polistiren de 10 cm EPS 80 peste care se aplica tencuiala decorativa bob de orez. Geamurile termopan au feroneria Roto iar grosimea geamului este de 44 mm    (sticla interioara si exterioara  este de 6 mm ). Incalzirea casei este pe centrala termica de 28 kw si calorifere din alumuniu verticale. Imobilul beneficiaza de un pod cu acces pe scara retractabila in suprafata aproximativa de 45 mp care este izolat in intregime cu vata minerala de 10 cm grosime si folie protectoare. Sub placa de peste etajul unu exista  izolatie tot cu vata minerala de 10 cm.

Curtea este amenajata cu pavele si pamant vegetal in care exista un loc de parcare amenajat. Se mai pot parca inca doua masini in fata casei.

Imobilul dispune de toate utilitatile contorizare individual si bransate individual.

Imobilul este alcatuit din 4 camere, atent gandite, in functie de necesitatile dumneavoastra, dupa cum urmeaza:

 • Parter – living generos care dispune si de zona de luat masa, bucatarie generoasa, baie de servici
 • Etajul 1 – trei dormitoare din care unu matrimonial care dispune de baie propie.

Pretul imobilului este de 174.900 Euro.

Se poate achizitiona si prin credit Prima Casa, iar daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si indentificarii celei mai bune solutii financiare.

www.credit24h.ro unde puteti aplica online sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.

Pentru mai multe informatii despre acest imobil sau despre alte oferte similare in zona, ne puteti contacta la telefon: 0731.308.398 – Julian George  sau direct la unul dintre Birourile De Vanzari Apartamente Noi Direct Dezvoltator din: Soseaua Oltenitei 15-15A ( intrare Popesti Leordeni), Drumul Binelui Nr. 33 (acces metrou Aparatorii Patrieia, acces RATB 125, 141, 220, 232, 312), Bucuresti, Sector 4, unde puteti programa o vizionare sau un tur gratuit al tuturor Ansamblurilor Rezidentiale din Zona de Sud.

Puncte de interes

Magazin minute
Transport public minute
Scoala/Gradinita minute
Cafenea/Restaurant minute
Farmacie/Spital minute
Centru minute

Calculator rate

min 25.000 €
max 1.000.000 €
min 26235 €
max 87450 €
Ani
min 1 an
max 30 ani
Calculeaza acum

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Alte anunturi asemanatoare

Vile noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

* Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

* De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

* Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

*In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incapand cu data de 01.01.2022, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de:

450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, ce sunt achizitionate de persoane fizice;

700.000 lei, dar depașește suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, ce sunt achiziționate de persoane fizice in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice;

Nota: Orice persoana fizica poate achiziționa, incepand cu data de 1 ianuarie 2022, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuința a carei valoare depaseste suma de 450.000 lei, dar nu depaseste suma de 700.000 lei, exclusiv TVA, cu cota redusa de 5%.

Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.

x