Vila P+1+M, Mega Image, centru Primarie Popesti-Leordeni

Ilfov, Mega Imege, Centru Primarie
ID Anunt: 24743

Trimite linkul unui prieten pe

130.000 euro
(TVA 5% inclus)
Calculator Rate
Tip vila: 1
Nr. camere: 4
S.C.: 138 mp
Teren: 63 mp
finalizat

Caracteristici

Tip imobil: vile insiruite
Suprafata utila: 116.5 mp
Suprafata total utila: 116.5 mp
Suprafata construita: 138 mp
An: 2022
Numar dormitoare: 3
Bucatarie: bucatarie deschisa
Grup sanitar: 3
Parcare: 1 locuri
Structura: beton
Destinatii: rezidential, vacanta

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • centrala termica proprie
 • calorifere
 • tamplarie PVC
 • geamuri termopan
 • glafuri exterior
 • acoperis tip sarpanta
 • mana curenta inox
 • placari ceramice
 • sistem fatada conventionala
 • porti actionate electric
 • scara interioara
 • gradina amenajata
 • gazon
 • gard

Prezentare

Avem placerea sa va prezentam o vila insiruita, cu regim de inaltime P+1+M, ce dispune de o suprafata utila de 116,5 mp si o curte proprie in suprafata de 24,94 mp. Aceasta proprietate este parte a unui proiect imobiliar rezidential situat in orasul Popesti Leordeni, intr-o zona linistita si aerisita, de case, la doar cativa pasi de Soseaua Oltenitei.

Proiectul se intinde pe o suprafata generoasa de 1.500 mp, cuprinzand 7 case alipite cu regim de inaltime P+1E+Mansarda. Fiecare vila este contorizata individual si dispune de toate utilitatile orasului (canalizare, apa, gaz, curent).

Aceasta proprietate este perfecta pentru persoanele care doresc sa scape de aglomeratia si agitatia urbana si sa beneficieze de o oaza de verdeata si un spatiu de relaxare propriu, amplasat in curtea privata a proprietatii.

Puncte de interes

Proiectul  are o amplasare cu acces direct in Soseaua Oltenitei, la mica distanta fata de statia STB R439 si de primaria Popesti-Leordeni.

Pozitionarea permite acces rapid catre punctele de interes din zona: scoli, gradinite, unitati spitalicesti, dar si catre multiple centre comerciale din zona: Mega Image, Lidl, piata agro-alimentare, Mall Sun Plaza si catre magistrala M2 Metrou.

Magazin 5 minute
Transport public 5 minute
Scoala/Gradinita 4 minute
Cafenea/Restaurant 5 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 5 minute

Pret si modalitati de plata

Imobilul este finisat la cheie se vinde la pretul de: 130.000 Euro TVA 5% inclus.

Loc de parcare inclus in pret.

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar sau plata numerar.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Calculator rate

min 25.000 €
max 1.000.000 €
min 19500 €
max 65000 €
Ani
min 1 an
max 30 ani

Introdu caracteristicile creditului pe care vrei sa il accesezi, iar calculatorul iti va afisa intregul context pentru creditul dorit.

Calculeaza acum

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Alte anunturi asemanatoare

Vile noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil. * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat; * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator. *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2023, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, ce sunt achizitionate de persoane fizice in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice Nota: Orice persoana fizica poate achiziționa, incepand cu data de 1 ianuarie 2023, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuința a carei valoare depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata cu cota redusa de 5%. Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.
Cere Oferta
Suna
Locatie