Vila spatioasa, finalizata in Popesti Leordeni

Ilfov, Splaiul Unirii
ID Anunt: 21340

Trimite linkul unui prieten pe

Tip vila: P+1Etaj
Nr. camere: 4
S.C.: 143 mp
Teren: 181 mp

Caracteristici

Tip imobil: vila tip duplex
Suprafata utila: 119 mp
Suprafata total utila: 119 mp
Suprafata construita: 143 mp
An: 2021
Numar dormitoare: 3
Bucatarie: bucatarie inchisa
Grup sanitar: 3
Parcare: 2 locuri
Structura: beton
Destinatii: rezidential, vacanta

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • pregatire aer conditionat
 • interfon
 • usa metalica
 • izolatie exterioara polistiren
 • tencuiala decorativa
 • geamuri termopan
 • cada
 • chiuveta
 • mobilier in baie
 • baterii
 • cabina dus
 • mana curenta inox
 • terasa acoperita
 • acoperis
 • porti actionate electric

Prezentare

Va propunem spre cumparare o vila deosebita cu 4 camere construita intr-o zona linistita, cu strazi asfaltate si luminate, cu acces rapid in Splaiul Unirii sau soseaua Leordeni. Accesul spre locuinta se face rapid, iar in zona gasim centre comerciale, scoala si gradinita si STB in apropiere.

Ansamblul este format din 20 vile cu regim de inaltime P+1 etaje+Pod, fiecare casa beneficiaza de curte separata, delimitata cu gard placat cu piatra naturala si de doua locuri de parcare disponibile in fata casei. Ansamblul beneficiaza de strada interioara asfaltata, trotuare si parcari amenajate cu pavele. Casele beneficiaza de utilitati: apa si canalizare, energie electrica si gaze naturale, contorizarea fiind individuala.

MUTAREA SE POATE FACE RAPID!

 

Puncte de interes

Proiectul este amplasat pe strada Rasaritului cu acces direct in splaiul Unirii sau soseaua Leordeni, la mica distanta fata de statia STB.

Pozitionarea casei permite acces rapid catre punctele de interes din zona: scoli, gradinite, unitati spitalicesti, dar si catre multiple centre comerciale din zona: MEGA IMAGE, Lidl, piata agro-alimentare dar si catre zona comerciuala Pallady.

Magazin 5 minute
Transport public 10 minute
Scoala/Gradinita 10 minute
Cafenea/Restaurant 10 minute
Farmacie/Spital 10 minute
Centru 25 minute

Pret si modalitati de plata

Pretul de lista este 147.000 Euro (TVA inclus)

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si identificarii celei mai bune solutii financiare.

Efectueaza rapid o simulare online accesand linkul: https://simulator.credit24h.ro/

Alte anunturi asemanatoare

Vile noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil. * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat; * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator. *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2023, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, ce sunt achizitionate de persoane fizice in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice Nota: Orice persoana fizica poate achiziționa, incepand cu data de 1 ianuarie 2023, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuința a carei valoare depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata cu cota redusa de 5%. Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.
Cere Oferta
Suna
Locatie