Vila tip duplex, Soseaua Oltenitei (Primarie Popesti Leordeni)

Ilfov, Primarie Popesti Leordeni
ID Anunt: 14168

Trimite linkul unui prieten pe

Tip vila: P+1+Pod
Nr. camere: 4
S.C.: 133 mp
Teren: 49.80 mp
in constructie

Caracteristici

Tip imobil: vila tip duplex
Suprafata utila: 98.30 mp
Suprafata total utila: 127.50 mp
Suprafata construita: 133 mp
An: 2021
Numar dormitoare: 3
Bucatarie: bucatarie inchisa
Grup sanitar: 3
Parcare: 1 locuri
Balcon: 2
Structura: beton, caramida
Destinatii: rezidential, birou, vacanta

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • calorifere
 • geamuri termopan
 • glafuri exterior
 • acoperis tip sarpanta
 • mana curenta inox
 • sistem fatada conventionala
 • scara interioara
 • balcoane traforaj metallic
 • curte amenajata
 • interfon
 • terasa exterioara

Prezentare

Va prezentam un proiect deosebit de vile tip duplex si anume Siempre Residence. Acest proiect se afla intr-o zona rezidentiala noua de case si se desfasoara pe o suprafata de 1.265 mp, cuprinzand 3 vile cu regim de inaltime P+1E+Pod.

Fiecare vila are o suprafata utila de 98.30 mp, pod de 30 mp si curte proprie de 49.80 mp, care se preda amenajata si imprejmuita, fiind compartimentata astfel:

 • Parter: Hol acces, bucatarie, baie, casa scarii si living.
 • Etaj: 3 dormitoare, dressing, 2 bai, hol si doua balcoane generoase.

 

Puncte de interes

Aceasta vila este optiunea perfecta daca esti o persoana hotarata sa scape de aglomeratia si agitatia urbana, beneficiind de o oaza de verdeata si un spatiu de relaxare propriu. Cu toate astea vei dispune de toate utilitatile orasului, apropierea de o statie de transport in comun dar si de centrele comerciale aflate in imediata apropiere (Mega Image, Lidl, Profi).

Accesul catre imobile se face din sos. Oltenitei (DN4), zona primariei Popesti-Leordeni si se face pe strazi asfaltate si luminate.

Magazin 3 minute
Transport public 5 minute
Scoala/Gradinita 10 minute
Cafenea/Restaurant 10 minute
Farmacie/Spital 7 minute
Centru 10 minute

Pret si modalitati de plata

Vila finisata la cheie se vinde la pretul de 125.000 Euro + TVA 19%.

LOC DE PARCARE INCLUS IN PRET!

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar sau plata numerar.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Alte anunturi asemanatoare

Vile noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil. * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat; * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator. *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2024, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 9% se aplica pentru livrarea de locuinte noi, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata. Nota: Cota redusa se aplica numai in cazul locuintelor, care in momentul livrarii pot fi locuite ca atare. Orice persoana fizica poate achizitiona, incepand cu data de 1 ianuarie 2024, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuinta a carei valoare nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv TVA, cu o cota redusa de 9%; La pretul afisat, se adauga cota de TVA corespunzatoare, in functie de prevederile fiscale aplicabile pentru persoanele fizice sau juridice, dupa caz. Pretul afisat plus TVA-ul redus de 9% este aplicabil doar in masura in care, prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA, se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare si a livrarii bunului.
Cere Oferta
Suna
Locatie