QTM Complete, casa modulara cu structura din lemn, model A-Frame.

Comuna Berceni, Quantum Modules Expo 2022
ID Anunt: 22295

Trimite linkul unui prieten pe

Vezi mai multe anunturi din Quantum Modules Premium Modular Building System

Vandut!
Tip vila: P+1E
Nr. camere: 3
S.C.: 63.5 mp
in constructie

Caracteristici

Tip imobil: vila individuala
Suprafata utila: 48.86 mp
Suprafata total utila: 58.67 mp
Suprafata construita: 63.5 mp
Numar dormitoare: 2
Bucatarie: bucatarie mobilata, bucatarie deschisa
Grup sanitar: 1
Structura: casa modulara
Destinatii: rezidential, birou, comercial, vacanta

Finisaje si dotari

  • scara interioara
  • pereti lambrisati
  • geamuri termopan
  • acoperis

Prezentare

Acest model de casa modulara A-Frame prezentata, numita QTM Complete, are o suprafata totala construita de 63.5 mp. Beneficiaza de o arhitectura moderna si compacta, iar datorita modularitatii elementelor constructive, dar si timpului redus necesar pentru edificarea acesteia, costurile de constructie sunt micsorate substantial.

Casa include o zona moderna de zi, open-space cu bucatarie integrata, loc special de servit masa, dormitor amplu si grup sanitar la parter, iar la etaj un dormitor generos cu ferestre mari si vedere asupra intregii zone de zi, datorita faptului ca etajul este retras.

Inchiderea peretilor acestui tip de casa este realizata prin folosirea unor panouri speciale din lemn tratat si termoizolat ce beneficiaza de un sistem inedit de interblocare. S-au facut studii de cercetare si dezvoltare indelungate, care au demonstrat ca izolatia eficienta a acestor tipuri de pereti permite mentinerea unei temperaturi interioare constante tot timpul anului, cu cheltuieli minime.

Quantum Premium Modules Group a decis sa deschida cel mai mare showroom de case modulare din Europa, situat pe Bulevardul 1 Mai, Nr. 346H, Comuna Berceni, Judetul Ilfov. Pe langa modelul QTM Complete, in showroomul nostru sunt expuse diferite modele de case modulare, cu diferite dimensiuni si structuri diverse care merg de la lemn pana la structuri metalice usoare sau tip container.

Pentru a va raspunde la intrebari si a va oferi informatiile necesare despre casele modulare, echipele noastre de vanzari, impreuna cu inginerii si tehnicienii nostri, va stau la dispozitie zilnic in cadrul showroomului pentru a va da toate detaliile necesare in vederea achizitiei, montajului sau a finisajelor interioare.

Puncte de interes

Acest tip de casa A-frame poate fi vizionata in cel mai mare Showroom de case modulare existent in Romania, amplasat in Comuna Berceni, Bulevardul 1 Mai Nr. 346 H, Ilfov. Acest showroom de prezentare gazduieste un numar mare de case modulare ce sunt construite pe diferite variante de structura, incat sa satisfaca pe deplin nevoile noilor proprietari.

La dispozitia dumneavoatra aveti divizia tehnica la locatie, pentru a va raspunde la toate solicitarile. Va putem asigura consultanta de specialitate ce va fi de folos in luarea celei mai bune decizii.

Magazin 1 minute
Transport public 1 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 1 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 17 minute

Pret si modalitati de plata

Pretul de lista al pachetului de baza QTM Complete varianta cu perete de 6 cm este de: 45.600 Euro + TVA 19% si nu include transport, instalatii electrice, ceramica, centrala termica, instalatii sanitare si mobilier.

Pret promotional in perioada 01.10.2022 – 31.05.2023: 30.500 Euro + TVA 19%.

Transport inclus pe teritoriul Romaniei doar in perioada promotiei.

Achizitia o puteti face achitand un avans minim de 50%, diferenta de 50% se achita la incarcarea transportului de la fabrica.

Afla mai multe detalii despre proiectele Quantum Premium Modules Group:

https://www.quantummodules.ro/

Iti asiguram oricand consultanta financiara si suport gratuit. Afla mai multe detalii despre cum poti accesa creditele verzi:

https://www.credit24h.ro/credite/credite-verzi

Aceste tipuri de constructii se pot achizitiona si prin orice varianta de credit bancar sau plata numerar.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Alte anunturi asemanatoare

Vile noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.