Vila duplex 4 camere, P+1, Brancoveanu, Hornbach, Sector 4

Sector 4, Metalurgiei Park
ID Anunt: 39581

Trimite linkul unui prieten pe

Tip vila: P+1E
Nr. camere: 4
S.C.: 165 mp
Teren: 218 mp
in constructie

Caracteristici

Tip imobil: vila tip duplex
Suprafata utila: 107 mp
Suprafata total utila: 122 mp
Suprafata construita: 165 mp
An: 2023
Numar dormitoare: 3
Bucatarie: bucatarie inchisa
Grup sanitar: 3
Parcare: 2 locuri
Balcon: 3
Structura: beton, caramida
Destinatii: rezidential, birou, vacanta

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • centrala termica proprie
 • calorifere
 • incalzire in pardoseala
 • tamplarie PVC
 • geamuri tripan
 • glafuri interior
 • glafuri exterior
 • terasa multistrat
 • terasa necirculabila
 • placa de beton peste ultimul etaj
 • balcon cu sticla securizata
 • mana curenta inox
 • placari piatra
 • placari ceramice
 • sistem fatada conventionala
 • porti actionate electric
 • scara interioara
 • gradina amenajata
 • gazon
 • gard
 • curte betonata
 • pregatire electrica pentru panouri solare

Prezentare

Va propunem spre achizitie o vila excelenta ce face parte dintr-un ansamblu rezidential unicat numit Studio Plus Villas Brancoveanu.

Proiectul rezidential de tip Butique este format din doar 8 imobile exclusiviste si este amplasat in Sectorul 4 al Capitalei vis a vis de centrul comercial Grand Aren Mall unde se regasesc si alte mari magazine de renume.

Studio Plus Villas este proiectat si gandit sa formeze o comunitate restransa, un mediu sigur ce imbina siguranta si confortul necesar unei vieti linistite.

Vilele ce compun proiectul dispun de o arhitectura moderna imbinata cu tehnologia de ultima generatie si bineinteles cu natura, generand astfel locuinta ideala pentru un stil de viata echilibrat.

Imobilul are nivel de inaltime parter+1 etaj, este edificat pe un teren cu suprafata totala de 218 mp, are 122 mp total utili si beneficiaza de curte libera cu suprafata de 127 mp.

Proiectarea si compartimentarea interioara excelenta a acestor vile au dus la crearea de spatii locative ideale pentru o familie numeroasa care are nevoie de spatiu amplu distribuit in 4 camere generoase insotite de numeroase facilitati complementare si spatii de depozitare .

Intrarea in locuinta se face printr-un hol generos ce ofera access catre bucataria inchisa a vilei ce a fost prevazuta cu spatiu de depozitare, catre baie dar si catre zona de living si dining de la parter.

Etajul 1 dispune de 3 dormitoare spatioase, fiecare cu iesire pe balcon ,un hol generos cu spatii de depozitare si de doua bai mari prevazute cu geam.

Locuinta se vinde finisata complet si echipata cu materiale de calitate premium furnizate de Avalon Romania Building Industry, si dispune de urmatoarele dotari: centrala proprie 32 kw in condensare (cu boiler incorporat de 60 L), incalzire prin pardoseala, tamplarie PVC Salamander 7 camere si sticla tripan LOW-E, glafuri exterioare din marmura, gard si poarta cu actionare electrica, iar in curtea imobilului sunt amenajate si cate 2 locuri de parcare pentru fiecare unitate locativa.

Peste ultimul etaj este turnata placa de beton si este realizata o terasa multistrat necirculabila, iar ca beneficiu important, se realizeaza in prezent si pregatirea electrica a imobilului pentru rezidentii ce doresc sa instaleze panouri fotovoltaice.

Puncte de interes

Ansamblul rezidential Studio Plus Villas Brancoveanu are o amplasare excelenta in zona de Sud a Capitalei, in imediata apropiere a galeriilor comerciale ce formeaza Grand Arena Mall din Sectorul 4, la distanta de doar 300 m fata de Bulevardul Metalurgiei, pe strada Drumul Gilaului mai exact.

In vecinatatea acestui proiect rezidential deosebit sunt edificate doar imobile cu regim de inaltime redus, rezidentii beneficiind astfel de intimidate si confort, iar zona este lipsita de agitatia urbana, de trafic intens si zgomot asurzitor.

In proximitate se regasesc centre comerciale importante (Carrefour, Selgros, Lidl, Kaufland, Metro, Auchan, Jumbo), unitati de invatamant, centre medicale si unitati bancare, cafenele, restaurante si zone de agrement.

Mijlocul de transport in comun se regaseste la 400 m de proprietate (STB cu liniile 141, 232, 241, 312, 313, N105) si realizeaza conectarea rapida atat cu statiile de metrou din zona cat si cu zona centrala a Capitalei.

Un aspect foarte important de luat in calcul este amplasarea ansamblului rezidential in imediata vecinatate a zonelor verzi de promenada realizate in bulevardul Metalurgiei, dar si la o distanta de cateva minute fata de parcul Tudor Arghezi, cel mai nou parc din Bucuresti, care se intinde pe o suprafata ampla de 4 hectare. Tema principala a parcului este dedicata sportului, intrucat a fost amenajata o pista de atletism cu lungimea de 1670 metri, o pista de biciclete, dar si piste pentru trotinete.

Zona de relaxare din interiorul parcului cuprinde suprafete verzi generoase, mobilier urban modern, o plaja ecologica, spatiu special pentru animalele de companie, cat si o fantana arteziana muzicala ce ofera pe timp de noapte spectacol inedit de lumina si culoare. Parcul pune la dispozitie vizitatorilor si o parcare supraetajata de 150 locuri, iar in apropierea acestuia au fost amenajate 14 terenuri de sport pentru iubitorii de sporturi cu mingea.

De ce sa-ti cumperi o locuinta in Sectorul 4 – Cel mai modernizat sector din Capitala:

 https://www.sudrezidential.ro/de-ce-sa-ti-cumperi-o-locuinta-in-sectorul-4/

Magazin 2 minute
Transport public 4 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 5 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 20 minute

Pret si modalitati de plata

Pretul de lista al imobilului este 250.000 Euro + TVA 19%.

In cadrul ansamblului rezidential Studio Plus Villas Brancoveanu, sunt disponibile vile cu suprafete de teren intre 218 mp si 300 mp.

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar sau plata numerar.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Calculator rate

min 25.000 €
max 1.000.000 €
min 44625 €
max 148750 €
Ani
min 1 an
max 30 ani

Introdu caracteristicile creditului pe care vrei sa il accesezi, iar calculatorul iti va afisa intregul context pentru creditul dorit.

Calculeaza acum

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Alte anunturi asemanatoare

Vile noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.