Vila individuala 4 camere, primarie Popesti Leordeni, finisaje premium

Ilfov, Primaria Popesti-Leordeni, Mega Image
ID Anunt: 68853

Trimite linkul unui prieten pe

Tip vila: P+1E
Nr. camere: 4
S.C.: 150 mp
Teren: 235 mp
finalizat

Caracteristici

Tip imobil: vila individuala
Suprafata utila: 120 mp
Suprafata total utila: 120 mp
Suprafata construita: 150 mp
An: 2024
Numar dormitoare: 3
Bucatarie: bucatarie deschisa
Grup sanitar: 4
Parcare: 2 locuri
Balcon: 2
Structura: beton
Destinatii: rezidential, birou, comercial, vacanta

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • obiecte sanitare
 • centrala termica proprie
 • incalzire in pardoseala
 • tamplarie PVC
 • geamuri tripan
 • glafuri exterior
 • acoperis tip sarpanta
 • placa de beton peste ultimul etaj
 • balcon cu sticla securizata
 • placari granit
 • placari ceramice
 • sistem fatada mixta
 • panouri solare
 • put forat
 • scara interioara
 • gradina amenajata
 • gazon
 • gard

Prezentare

Va prezentam spre vanzare o vila deosebita, cu 4 camere, ce este disponibila intr-o zona linistita de case din zona centrala a orasului Popesti-Leordeni, Ilfov. 

Imobilul prezentatat are regim de inaltime P+1E+M, dispune de teren in suprafata de 235 mp si beneficiaza de o deschidere stradala ampla de 16 ml.

Proiectarea si compartimentarea interioara a acestei vile, a dus la crearea de spatii locative ideale pentru o familie numeroasa, aceasta avand 4 camere generoase,  insotite de facilitati complementare si de spatii de depozitare, holuri de acces ample si terase spatioase.

Distribuirea camerelor imobilului este optimizata, parterul dispune de un living spatios cu bucatarie deschisa si zona de luat masa, dormitor matrimonial (prevazut cu baie proprie) grup sanitar si spatiu de depozitare. Etajul 1 este compus din 2 dormitoare matrimoniale ce beneficiaza fiecare de dressing,  birou, baie si balcon.

Structura de rezistenta, instalatiile si finisajele, cat si toate celelalte detalii au fost gandite cu atentie pentru confortul si siguranta locatarilor. Vila beneficiaza de tamplarie de calitate superioara cu geam tripan si de centrala  termica cu sistem performant de incalzire prin pardoseala (la care se adauga un boiler de 200 L si panouri solare pentru aport de apa calda).

Proprietatea este imprejmuita de gard din beton, iar in curte este disponibil un put care deserveste sistemului automatizat de aspersoare.

Alaturi de numeroasele facilitati de care vor beneficia viitorii cumparatori, mai mentionam si finisarea de exceptie cu materiale de calitate premium de la furnizori de renume, placari interioare si exterioare cu piatra naturala, parchet de calitate superioara, usi de interior si obiecte sanitare moderne.

Puncte de interes

Imobilul prezentat spre vanzare este amplasat in zona rezidentiala exclusivista a orasului Popesti-Leordeni, Ilfov, din imediata apropiere a Soselei Oltenitei, principala artera de circulatie a orasului.

Locuinta se regaseste la o distanta de aproximativ 9 km fata de zona centrala a Capitalei, iar accesul se face rapid si in conditii civilizate prin strazi prevazute cu limitatoare de viteza si iluminate pe timp de noapte.

Vila propusa spre vanzare se afla in proximitatea tuturor punctelor de interes din zona si are acces facil la institutii de invatamant, unitati medicale si unitati bancare, centre si galerii comerciale mari, cat si magazine cu specific mixt, restaurante si cafenele sau zone de agrement importante.

La doar cateva minute de mers fata de imobil se afla centrele comerciale Lidl, Mega Image, Kaufland, piata agro alimentara, iar centrul comercial Sun Plaza Mall se afla la numat 15 minute de parcurs cu autoturismul personal.

Mijloace de transport in comun din proximitate: STB, maxi-taxi sau metrou (statiile Berceni, Dimitrie Leonida sau Aparatorii Patriei).

Aceasta locuinta a fost conceputa cu atentie pentru pentru nevoile rezidentilor si este amplasata departe de zgomotul orasului, intr-un cadru restrans, intr-o zona cu infrastructura completa si vecini de foarte buna calitate.

Magazin 3 minute
Transport public 7 minute
Scoala/Gradinita 7 minute
Cafenea/Restaurant 7 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 7 minute

Pret si modalitati de plata

Pretul locuintei este: 285.000 Euro

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar sau prin plata numerar.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Calculator rate

min 25.000 €
max 1.000.000 €
min 42750 €
max 142500 €
Ani
min 1 an
max 30 ani

Introdu caracteristicile creditului pe care vrei sa il accesezi, iar calculatorul iti va afisa intregul context pentru creditul dorit.

Calculeaza acum

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Alte anunturi asemanatoare

Vile noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.