Vila individuala 4 camere, Soseaua Leordeni P+1+M, Ansamblu Rezidential

Ilfov, Soseaua Leordeni
ID Anunt: 20980

Trimite linkul unui prieten pe

Tip vila: P+1+M
Nr. camere: 5
S.C.: 169 mp
Teren: 200 mp

Caracteristici

Tip imobil: vila individuala
Suprafata utila: 144 mp
Suprafata total utila: 144 mp
Suprafata construita: 169 mp
An: 2021
Numar dormitoare: 4
Bucatarie: bucatarie inchisa
Grup sanitar: 3
Parcare: 2 locuri
Balcon: 2
Structura: beton
Destinatii: rezidential

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • pregatire aer conditionat
 • scara interioara
 • usa metalica
 • izolatie exterioara polistiren
 • tencuiala decorativa
 • geamuri tripan
 • vas WC suspendat si bazin incastrat
 • cada
 • chiuveta
 • mobilier in baie
 • baterii
 • cabina dus
 • balcoane traforaj metallic
 • mana curenta metalica
 • acoperis

Prezentare

Va propunem spre cumparare o vila in proiectul rezidential Deea Residence. Ansamblul este amplasat intr-o zona ferita de zgomotul orasului, dar totodata cu acces facil catre centrul Bucurestiului cat si spre centura acestuia. Complexul este format din 13 vile alipite ce au intrare individuala asezate pe doua randuri formand o alee centrala cu acces doar pentru locatari, complexul va fi securizat cu sistem de bariere.

Fiecare imobil are in componenta 5 camere si 3 bai, regimul de inaltime fiind P+1E+M, beneficiaza de terasa, gradina proprie si doua locuri de parcare. Parterul este compus din: hol central din care pornesc scarile catre etaj, living si bucatarie ce au iesire pe terasa, baie si spatiu de depozitare, pe etajul 1 sunt 2 dormitoare si o baie, iar in mansarda se regasesc alte doua dormitoare cu baie.

Puncte de interes

Imobilele sunt pozitionate intr-o zona de case a orasului Popesti-Leordeni, cu acces foarte facil din Cheiul Dambovitei (zona Confort City) dar si din Soseaua Leordeni (zona stadionului Popesti-Leordeni). Foarte important si de retinut este ca de la imobil pana la zona comerciala Pallady se poate parcurge cu masina in doar 10 min.

Magazin 5 minute
Transport public 5 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 7 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 25 minute

Pret si modalitati de plata

Pretul imobilului este de 205.000 Euro (TVA inclus)
Se poate achizitiona prin orice tip de credit.

Alte anunturi asemanatoare

Vile noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil. * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat; * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator. *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2024, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 9% se aplica pentru livrarea de locuinte noi, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata. Nota: Cota redusa se aplica numai in cazul locuintelor, care in momentul livrarii pot fi locuite ca atare. Orice persoana fizica poate achizitiona, incepand cu data de 1 ianuarie 2024, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuinta a carei valoare nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv TVA, cu o cota redusa de 9%; La pretul afisat, se adauga cota de TVA corespunzatoare, in functie de prevederile fiscale aplicabile pentru persoanele fizice sau juridice, dupa caz. Pretul afisat plus TVA-ul redus de 9% este aplicabil doar in masura in care, prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA, se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare si a livrarii bunului.
Cere Oferta
Suna
Locatie