Vanzare garsoniere Berceni

Berceni este unul dintre cele mai populate cartiere din Bucuresti, cu peste 110.000 de locuitori. Foarte multi tineri aleg sa caute o garsoniera in Berceni, ceea ce a dus la dezvoltarea accelerata a zonelor rezidentiale noi, care completeaza cu succes cartierele construite in urma cu mai multe decenii.

Te ajutam sa iti cumperi propria garsoniera in Berceni si sa te bucuri de toate facilitatile cartierului.

Daca vrei sa iti cumperi o garsoniera, iti punem la dispozitie sute de garsoniere in Berceni. Garsonierele din cartierele rezidentiale noi sunt spatioase, bine compartimentate si foarte atractive din punct de vedere al costurilor.

Poti cauta o garsoniera aproape de metrou, o garsoniera care sa iti ofere acces imediat catre Parcul Natural Vacaresti sau o garsoniera care sa iti permita sa ajungi in doar cateva minute la magazinele preferate.

Prin SudRezidential ai acces la dezvoltatori imobiliari cu renume si la o serie de facilitati gratuite, cum ar fi ajutor in gasirea celui mai bun credit sau chiar posibilitatea de a achizitiona garsoniera in rate direct la dezvoltator.

De ce sa alegi o garsoniera in locul unui apartament?

Pe langa garsoniere, iti oferim si numeroase variante de apartamente cu 2, 3 sau 4 camere. Uneori insa, garsoniera este cea mai buna alegere pe care o poti face:

  • Este cea mai ieftina varianta de locuinta. Te vei putea bucura de propria casa, insa nu vei bloca foarte multi bani;
  • Este usor de amenajat si este foarte intima;
  • Genereaza costuri mici pe termen lung. Costurile privind incalzirea, racirea, electricitatea sau gazul sunt intotdeauna mai ieftine la garsoniera;
  • Poate fi un prim pas catre o locuinta mai mare. O garsoniera in Berceni este ideala drept prima locuinta. Ulterior, cand nevoia de spatiu devine mai mare, iti poti cumpara un apartament, iar garsoniera poate deveni o sursa de venit prin inchiriere.
*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil. * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat; * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator. *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2024, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 9% se aplica pentru livrarea de locuinte noi, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata. Nota: Cota redusa se aplica numai in cazul locuintelor, care in momentul livrarii pot fi locuite ca atare. Orice persoana fizica poate achizitiona, incepand cu data de 1 ianuarie 2024, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuinta a carei valoare nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv TVA, cu o cota redusa de 9%; La pretul afisat, se adauga cota de TVA corespunzatoare, in functie de prevederile fiscale aplicabile pentru persoanele fizice sau juridice, dupa caz. Pretul afisat plus TVA-ul redus de 9% este aplicabil doar in masura in care, prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA, se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare si a livrarii bunului.
Cere Oferta
Suna
Locatie