Garsoniere Oltenitei

Soseaua Oltenitei este una dintre principalele artere ale cartierului Berceni. Cu foarte multe constructii rezidentiale si proximitate fata de parcuri, centre comerciale si o multime de alte facilitati, reprezinta o optiune excelenta pentru cei care doresc sa isi cumpere o locuinta.
Alaturi de blocuri vechi, in jurul Soselei Oltenitei sunt construite si numeroase ansambluri rezidentiale noi, gandite pentru o exploatare moderna.

Iti oferim cele mai bune optiuni daca vrei o garsoniera Oltenitei.

Daca esti in cautarea unei garsoniere Oltenitei, avem o serie de propuneri in ansambluri rezidentiale noi, care bifeaza cateva calitati de baza:

  • Sunt bine construite, in asa fel incat sa reziste in fata tututor factorilor externi;
  • Asigura spatii vaste, pentru o doza maxima de confort, atat in interior, cat si in exterior;
  • Sunt situate in apropierea celor mai importante facilitati de care ai putea avea nevoie (magazine, farmacii, spatii verzi, etc);
  • Sunt luminoase si compartimentate modern.

De ce sa alegi o garsoniera in aceasta zona?

Exista mai multe motive pentru care ar trebui sa cauti o garsoniera de vanzare Oltenitei. Situata in sectorul 4 al Bucurestiului, Soseaua Oltenitei beneficiaza de o serie de avantaje:

  • Este in proces de continua dezvoltare;
  • Ofera acces rapid catre centrul Bucurestiului;
  • Dispune de o linie de metrou;
  • Se afla in imediata vecinatate a parcului Tineretului si a Parcului National Vacaresti.

Pe langa aceste avantaje, garsonierele din aceasta zona au preturi considerabil mai mici decat locuintele similare din alte zone ale Bucurestiului.

Desi ideea unei garsoniere nu pare intotdeauna cea mai buna, garsonierele din cartierele noi sunt foarte bine optimizate si de cele mai multe ori, au suprafete de peste 30 de metri patrati. Acestea sunt ideale pentru tinerele cupluri, pentru persoanele singure sau chiar pentru familiile aflate la inceput de drum, sunt usor de intretinut, usor de mobilat si cel mai important, sunt accesibile.
Daca vrei sa scapi de chirie, o garsoniera este solutia ideala.

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil. * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat; * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator. *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2024, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 9% se aplica pentru livrarea de locuinte noi, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata. Nota: Cota redusa se aplica numai in cazul locuintelor, care in momentul livrarii pot fi locuite ca atare. Orice persoana fizica poate achizitiona, incepand cu data de 1 ianuarie 2024, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuinta a carei valoare nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv TVA, cu o cota redusa de 9%; La pretul afisat, se adauga cota de TVA corespunzatoare, in functie de prevederile fiscale aplicabile pentru persoanele fizice sau juridice, dupa caz. Pretul afisat plus TVA-ul redus de 9% este aplicabil doar in masura in care, prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA, se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare si a livrarii bunului.
Cere Oferta
Suna
Locatie