Garsoniere Titan

Cartierul Titan este situat in Estul Bucurestiului si intra in administratia sectorului 3. Primele blocuri de locuinte de aici au fost construite in 1960, pe bulevardul Camil Ressu. Ulterior, odata cu dezvoltarea Bucurestiului au inceput sa apara din ce in ce mai multe blocuri in jurul bulevardelor Camil Ressu, Nicolae Grigorescu sau 1 Decembrie 1918.
Astazi, cartierul Titan este unul dintre cele mai vanate cartiere rezidentiale, cu o oferta bogata de apartamente si garsoniere, atat in blocuri vechi, cat si in blocuri nou construite.

Te ajutam sa cumperi garsoniera perfecta in cartierul Titan.

Daca iti doresti o garsoniera Titan, te ajutam sa gasesti cea mai buna optiune in blocuri nou construite. Exista mai multe proiecte rezidentiale in zona ce iti ofera garsoniere spatioase, foarte bine compartimentate si atractive din punct de vedere al costurilor.
Pe langa o constructie bine realizata, garsonierele de vanzare din Titan evidentiaza o serie de alte avantaje:

  • Se afla in proximitatea magazinelor si a mijloacelor de transport in comun;
  • Ofera acces rapid catre parcul Alexandru Ioan Cuza ( IOR);
  • Ofera acces rapid catre centrul orasului prin numeroasele bulevarde largi (Camil Ressu, Theodor Pallady, Nicolae Grigorescu, 1 Decembrie 1918, etc).

De ce sa alegi o garsoniera in Titan in detrimentul unui apartament?

Achizitia unui imobil te pune in pozitia de a alege dintre o multime de optiuni: case, apartamente cu 3 camere sau 4 camere, apartamente cu 2 camere sau garsoniere. In mod natural, fiecare dintre noi isi doreste o locuinta cat mai mare si spatioasa. Cu toate astea, garsonierele pot asigura o serie de avantaje majore:

  • Sunt cea mai ieftina optiune de locuinta. Daca nu ai un buget foarte mare, insa vrei sa scapi de chirie, garsoniera este optiunea perfecta;
  • Sunt usor de amenajat;
  • Genereaza costuri reduse pentru intretinere;
  • Daca alegi sa le inchiriezi, asigura un ROI (Return of investment) foarte bun.

Daca vrei sa gasesti o garsoniera de vanzare in Titan, suntem aici sa te ajutam. Iti punem la dispozitie toata experienta noastra in imobiliare pentru a gasi garsoniera perfecta.

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil. * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat; * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator. *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2024, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 9% se aplica pentru livrarea de locuinte noi, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata. Nota: Cota redusa se aplica numai in cazul locuintelor, care in momentul livrarii pot fi locuite ca atare. Orice persoana fizica poate achizitiona, incepand cu data de 1 ianuarie 2024, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuinta a carei valoare nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv TVA, cu o cota redusa de 9%; La pretul afisat, se adauga cota de TVA corespunzatoare, in functie de prevederile fiscale aplicabile pentru persoanele fizice sau juridice, dupa caz. Pretul afisat plus TVA-ul redus de 9% este aplicabil doar in masura in care, prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA, se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare si a livrarii bunului.
Cere Oferta
Suna
Locatie