Luxury Penthouse Baneasa, Ambasada Americana, vedere panoramica superba

Baneasa Shopping City, Ambasada Americana, Padurea Baneasa, Complex Stejarii
ID Anunt: 64466

Trimite linkul unui prieten pe

 • Baneasa Rezidential
1.300.000Euro
(Plus 19% TVA)
Calculator Rate
Nr. camere: 5
Etaj: 4
S.U.: 257.59 mp
Stadiu: Finalizat
Grup sanitar: 3
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 257.59 mp
Suprafata utila + balcon: 332.75 mp
Suprafata construita: 397.80 mp
Compartimentare: decomandat
Regim de inaltime: S+P+4E
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: beton, caramida

Finisaje si dotari

 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • glafuri interior
 • glafuri exterior
 • system smart home
 • vopsea Italia
 • mobilier lux
 • sistem audio integrat
 • jardiniera
 • mobilier de terasa
 • podea din piatra naturala
 • mana curenta inox
 • balcon inchis
 • pavaj
 • curte amenajata
 • gazon
 • gard
 • lift
 • videointerfon
 • monitorizare video
 • sistem fatada conventionala
 • acces securizat cu bariere
 • statie incarcare electrica
 • placa de beton peste ultimul etaj
 • parcare tip garaj
 • boxa depozitare
 • camera tehnica

Prezentare

Baneasa Rezidential, Luxury Penthouse

Va invitam sa va bucurati de o experienta fara egal, intr-un luxury penthouse cu totul special si cu adevarat remarcabil prin amplasamentul sau, prin finisajele high-end, dotarile de ultima generatie si spatiile foarte inalte, generoase, inundate de lumina naturala.

Acest penthouse de lux se diferentiaza fata de toate celelalte promisiuni imobiliare din zona de Nord a Capitalei prin doua aspecte definitorii: in primul rand, proiectul este finalizat 100% si locuinta se poate ocupa imediat.

Practic, viitorul cumparator al acestei rezidente are risc minim la predarea spatiului, adica se bucura in timp real de certitudinea activului imobiliar pe care il primeste in schimbul pretului platit.

Al doilea avantaj este amplasamentul de exceptie: imobilul este pozitionat langa cea mai cautata zona comerciala din zona de Nord a Capitalei- Baneasa Shopping City, la un minut de complexul Stejarii si peste strada de Padurea Baneasa.

Rezidenta beneficiaza de deschidere complet libera catre toate cele 4 laturi ale imobilului deoarece aceasta ocupa intreg etajul 4, si astfel toate partitiile cu regim locuibil (camere, living, dining, bucatarie,terasa) au vizibilitate excelenta catre imprejurimile incantatoare ale imobilului, iar terasa exterioara, punctul forte al imobilului, este orientata catre Ambasada Americana, fiind si singura de acest fel pe amprenta etajului superior.

Experienta peisajului este un spectacol in sine, iar beneficiarul acestui penthouse va admira rasaritul si apusul fara obstacole, neexistand niciun risc ca planul urbanistic viitor sa poata modifica acest privilegiu.

In ceea ce priveste unitatea stilistica interioara, aceasta s-a conturat pe un regim de inaltime de 3.5 m, cu spatii mari vitrate si ventilatie multi-split, pornind de la corespondenta indoor-outdoor intr-o perspectiva unitara, personalizata.

Viitorul locatar beneficiaza de un proiect exceptional intr-o zona predestinata sa devina principala coordonata de lux pentru petrecerea timpului liber si a evenimentelor pe toata durata anului, daca luam in considerare atat valoarea investitiilor din zona de Nord cat si infrastructura zonei recent refacuta.

Referitor la ansamblul Baneasa Rezidential, vorbim aici despre facilitati livrate aproape integral, care includ parcare supraterana si subterana (de tip garaj), un numar limitat de unitati locative in imobil (12 unitati /imobil), distanta mare intre blocuri, spatiile verzi foarte bine intretinute, siguranta oferita, precum si confortul necesar unei vieti linistite.

Locuinta dispune de cel mai recent upgrade tehnologic privind managementul spatiului interior, datorita caruia beneficiarul isi poate regiza independent nivelul dorit de temperatura sau luminozitate, isi stabileste regimul propriu de confort acustic sau vizual si, totodata, isi gestioneaza foarte simplu sistemele anti-risc (ex.: fum, inundatii).

Cea mai recenta expresie a luxului si inovatiei privind beneficiile rezidentiale, acest penthouse este menit sa genereze un randament imobiliar superior investitorilor care urmaresc si potentialul de valorificare, nu doar starea de bine. Pe langa toate avantajele mentionate, se evidentiaza, bineinteles, factorul cheie central: LOCATIA.

Informatiile complete ale proprietatii: 

*Zona-vecinatati:
Vizavi de Ambasada Americana, langa Mall Baneasa Shopping City;

*Tip de apartament:
Penthouse Lux, mobilat, echipat si utilat complet;

*Condominiu:
Baneasa Rezidential, construit in anul 2010, proiect exclusivist;

*Numar de camere:
5 camere+dependinte (living, dining, 3 dormitoare, birou, bucatarie inchisa, dressing, spalatorie, camera tehnica, balcon si terasa ampla);

*Numar de bai:
3 bai (baie pentru oaspeti pe holul central, baie in dormitorul pentru oaspeti, baie matrimoniala generoasa) plus spalator, complet dotat.

*Numar de balcoane:
Unul la dormitorul matrimonial, cu suprafata de 9 mp, inchis in sticla;

*Terasa :
Dispune de 66 mp, ofera o vedere panoramica excelenta ( atat catre Ambasada Americana cat si catre zona rezidentiala din imprejurimi ) si este complet amenajata:  jardiniera cu plante ornamentale, TV performant montat, sistem audio, masina de gatit cu gaze naturale, pergola retractabila, mobilier si masa pentru oaspeti;

*Etaj:
Etajul 4/4, singurul apartament pe etaj;

*Suprafata totala:
397.80 mp construiti, suprafata utila totala: 332.75 mp;

*Parcari exterioare:
Publice, in fata imobilului;

*Parcari tip garaj:
3 unitati, in proprietatea apartamentului;

*Boxa:
La subsol, cu suprafata de 14 mp, dotata si amenajata cu spatii depozitare, sisteme complexe pentru gospodarire de apa;

*Priza masina electrica:
Montata chiar in garajele apartamentului, pe peretele boxei;

*Mobilier:
Complet mobilat, mobila Europeana importata, care contine toate piesele necesare, de la canapele, fotolii, paturi king size, mobilier dining 10 persoane, bucatarie completa cu insula pentru mic dejun, dulapuri si sisteme moderne in dressing;

*Echipare:
Complet echipat cu tot ce trebuie si chiar mai mult decat atat (nu lipseste nimic);

*Utilare:
Complet utilat cu absolut ce e necesar de la bucatarie completa, frigidere incorporate, pana la aparate de cafea si aspiratoare;

*Design:
Apartamentul a fost conceput de un arhitect celebru, s-a lucrat timp de 2 ani la amenajarea interioara, iar rezultatul este fabulos;

*Usi de access:
Doua, una normala de pe scara blocului si cealalta la lift, care duce direct in penthouse;

*Gospodarire de apa:
Sistem complet, montat in boxa pentru o calitate excelenta a apei;

*Camera tehnica:
Separata de apartament, in zona liftului, unde sunt montate sistemele de incalzire Hoval si boilerul de rezerva apa calda pentru ventiloconvectoarele din podea;

*Climatizare:
Sistem complet LG de tip multi-split, tip tablou, prezent in toate camerele si unitati exterioare montate in terasa;

*Sistem de alarma:
Complet montat: perimetral, interior, exterior plus terasa;

*Sistem video monitorizare:
Sistem complet de camere montate la interior si exterior, inclusiv garaje si boxa cu supraveghere permanenta online inclusiv din TV casa daca se doreste;

*Sistem de sunet:
Sistem de sunet in toate camerele, inclusiv pe terasa, cu boxe si echipamente de ultima generatie;

*Mentenanta:
Apartamentul are mentenanta generala inclusa la absolut orice piesa de echipament se afla in el, cu raspuns rapid la orice problema aparuta, iar aceste servicii precum si firmele angajate pentru asta se predau noului propietar.

Puncte de interes

Proprietatea face parte dintr-un ansamblu imobiliar premium, cu o functionalitate excelenta, unde o comunitate exclusivista interactioneaza inca din anul 2012.

Pe langa finisarea si echiparea cu materiale din gama de lux, se remarca si amplasamentul de exceptie, imobilul este pozitionat langa cea mai cautata zona comerciala din zona de Nord a Capitalei- Mall Baneasa Shopping City, la un minut de complexul Stejarii si peste strada de Padurea Baneasa.

O zona ideala pentru familii, cu acces la educatie si sanatate.

In proximitatea proprietatii se regasesc o multitudine de unitati educationale prestigioase: Scoala Internationala Americana din București, Liceul Francez Anna de Noailles, cat si numeroase gradinite renumite.

Pentru asistenta medicala de incredere, unitati spitalicesti precum Regina Maria sau Sanador Bucuresti ofera servicii medicale de calitate.

La doar cateva minute distanta de imobil se afla Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti, Centrele de Wellness Therme, Paradisul Verde Sport& Spa sau Stejarii Country Club, Jolie Ville, cat si centrele comerciale Ikea, Dedeman, Carrefour, Mega Image, Lidl si Mobexpert.

Magazin 2 minute
Transport public 3 minute
Scoala/Gradinita 10 minute
Cafenea/Restaurant 2 minute
Farmacie/Spital 8 minute
Centru 30 minute

Pret si modalitati de plata

Pretul vanzarii: 1.300.000 Euro+TVA, in varianta complet mobilat si echipat!

*Propietatea se vinde de catre o societate comerciala cu capital romanesc si in cazul in care se va achizitiona tot de catre o alta societate este posibila taxarea inversa in ceea ce priveste cota de TVA aferenta pretului.

*Vizionarea penthouse-ului se poate face oricand, cu telefon in prealabil, acesta fiind nelocuit.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Calculator rate

min 25.000 €
max 1.000.000 €
min 232050 €
max 773500 €
Ani
min 1 an
max 30 ani

Introdu caracteristicile creditului pe care vrei sa il accesezi, iar calculatorul iti va afisa intregul context pentru creditul dorit.

Calculeaza acum

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Broker credite Credit24H Credit imobiliar rapid Credite verzi Creditul Noua casa

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.