Spatiu comercial excelent, stradal, comuna Berceni, zona cu vad

Comuna Berceni, cartier Mamina
ID Anunt: 46423

Trimite linkul unui prieten pe

14 euro/mp
(Plus 19% TVA)
Calculator Rate
S.U.: 395 mp
Vitrina: 38 ml
Inaltime: 3,5 m
Locuri de parcare: 15
An: 2022

Caracteristici

Suprafata utila: 395 mp
Vitrina: 38 ml
Inaltime spatiu: 3,5 m
An constructie: 2022
Regim de inaltime: P+2E
Structura: beton
Compartimentari: beton, caramida, rigips
Tip spatiu: Complex rezidential nou, Centru comercial
Destinatie: comercial, magazin, reprezentanta, depozit, cafenea/terasa, restaurant, cladire birouri
Incalzire: centrala proprie a imobilului, pardoseala, calorifere

Finisaje si dotari

 • geamuri tripan
 • tamplarie aluminiu
 • sistem fatada conventionala
 • monitorizare video
 • sistem supraveghere
 • iluminat exterior
 • sensor pentru incendii
 • tavane casetate
 • prize 2.2W/3.8W
 • CCTV
 • prize/cablare voce-date
 • acces secundar
 • usi interior
 • usi antiefractie
 • aer conditionat

Prezentare

Va propunem spre inchiriere un spatiu comercial cu suprafata de 395 mp, disponibil la parterul unui imobil nou ce dispune de o amplasare excelenta in comuna Berceni, Ilfov, stradal la Bulevardul 1 Mai, o artera de circulatie cu trafic intens, atat auto cat si pietonal.

Proprietatea are o vizibilitate foarte buna si dispune de un front stradal de 14.5 mp si o vitrina ampla de 38 metri liniari.

Suprafata generoasa de 395 mp este ideala pentru activitati comerciale diverse, showroom de prezentare, birouri, sedii de firma sau reprezentante.

Accesul in proprietate se poate face prin 5 cai de acces dispuse pe 3 laturi ale imobilului, 4 cai permit intrarea in zona open-space a spatiului comercial, iar o cale de acces este dedicata aprovizionarii, catre camera de depozitare.

Alaturi de zona deschisa cu suprafata de 300 mp se adauga o camera tehnica, doua grupuri sanitare si un spatiu de depozitare.

Aceasta proprietate dispune de dotari precum: centrala termica si incalzire prin pardoseala, sistem antiefractie, aparate AC, tamplarie din aluminiu cu geam tripan, podele placate cu gresie, pereti (lavabil), grupuri sanitare complet echipate si amenajate modern, tavane casetate, usi interioare.

Imobilul din care face parte aceasta proprietate propusa spre inchiriere are o arhitectura deosebita, moderna si beneficiaza de o zona verde ampla, amenajata.

Spatiul comercial este amplasat intr-o zona rezidentiala, la accesul in Quantum OxyGo Park Berceni, cel mai mare proiect imobiliar din Comuna Berceni ce este compus dintr-un numar de 50 de unitati locative tip vila, peste drum de Quantum Modules, cel mai mare showroom de case modulare din tara.

Afla mai multe despre Quantum OxyGo Park Berceni de aici: https://www.sudrezidential.ro/ansambluri/quantum-garden-village-residence-berceni/

Zona rezidentiala dispune de infrastructura complet noua, trotuare late si amenajate cu pavele, spatii verzi, iluminat nocturn si mobilier urban.

Acest spatiu comercial beneficiaza de 10 locuri de parcare amenajate, localizate in imediata apropiere a punctului de acces al proprietatii intr-o parcare ampla dedicata acestei cladiri, cu o capacitate de 24 de locuri in totalitate distribuite doar spatiilor comerciale.

Puncte de interes

Spatiul comercial propus spre inchiriere este amplasat stradal pe Bulevardul 1 Mai, in comuna Berceni, Ilfov, in imediata apropiere a cartierului Mamina si a ansamblului de vile Quantum OxyGo Park Berceni.

Pozitionarea excelenta de care se bucura aceasta proprietate, face posibil accesul rapid la mijlocul de transport in comun ce se regaseste la numai 100 m ce faciliteaza conectarea cu Sectorul 4 al Capitalei, catre Berceni, Piata Sudului in numai cateva minute. (Linia R475)

Un aspect foarte important de luat in calcul este distanta de doar 6 km si timpul redus de parcurs fata de statia de metrou Tudor Arghezi, ce permite accesul rapid in toate zonele Capitalei cat si amplasarea in proximitatea spatiului a tuturor punctelor de interes necesare unui stil de viata echilibrat: institutii de invatamant, unitati medicale si farmacii, numeroase supermarketuri si magazine cu specific comercial mixt.

Pret si modalitati de plata

Spatiul este disponibil pentru inchiriere  la pretul de 14 Euro/mp + TVA 19% lunar.

Se percepe valoarea unei chirii lunare ca garantie.

 

 

Serviciul de inchirieri al SudRezidential

La Sudrezidential.ro intelegem importanta gasirii proprietatii de inchiriere perfecte, care sa raspunda tuturor nevoilor dumneavoastra, tocmai de aceea, oferim si un serviciu de inchiriere vast , care include o gama completa de servicii de agentie pentru a va ajuta sa gasiti spatiul comercial sau locuinta perfecta.

Serviciul nostru de inchiriere include indrumari complete pe tot parcursul procesului de inchiriere, de la cautarea proprietatilor ce corespund cerintelor dumneavoastra, pana la semnarea contractului de inchiriere.

Pentru a ne asigura ca primiti cele mai bune servicii posibile am format o echipa de agenti dedicati, care sunt specializati in piata de inchiriere si cu o experienta bogata in gasirea proprietatii perfecte pentru clientii nostri. Acestia vor lucra indeaproape cu dvs. pentru a va intelege nevoile, preferintele si va vor oferi un serviciu personalizat care este adaptat cerintelor dumneavoastra specifice.

Serviciul nostru de inchiriere este supus unor comisioane, care sunt gestionate de agentul Sudrezidential.ro, atribuit ofertei dumneavoastra de inchiriere. Pentru a afla mai multe despre acest serviciu, va rugam sa consultati agentul dumeavoastra, care va fi bucuros sa va explice structura ofertelor noastre si cea a comisionului practicat.

Ne angajam sa va oferim cel mai inalt nivel de servicii si sa ne asiguram ca va gasiti casa de inchiriere visata. Daca aveti intrebari sau doriti sa programati o vizionare, va rugam sa nu ezitati sa ne contactati. Asteptam cu nerabdare sa va ajutam sa va gasiti proprietatea perfecta pentru inchiriere.

De multe ori, inchirierea unui spatiu este mult mai profitabila decat achizitia lui. Daca vrei sa dezvolti o afacere, daca lucrezi remote sau pur si simplu banca nu iti accepta veniturile pentru un credit imobiliar, inchirierea este cea mai buna solutie.

Ce trebuie sa stii despre serviciul de inchirieri al SudRezidential?

 • Este un serviciu care vine, atat in ajutorul proprietarilor, cat si in ajutorul chiriasilor. Crestem vizibilitatea proprietatilor de inchiriat in Sudul Bucurestiului si ne asiguram ca persoanele care doresc sa inchirieze au acces la cele mai bune oferte;
 • Implica un comision. Spre deosebire de celelalte servicii ale agentiei, cele de inchiriere implica un comision, platit catre SudRezidential in momentul in care se finalizeaza o tranzactie. Comisionul este platit atat de chirias, cat si de proprietar.

Care este valoarea comisionului impus de SudRezidential?

Valoarea comisionului difera in functie de proprietatea inchiriata. Daca esti direct interesat de o proprietate de inchiriat pe care ai gasit-o pe SudRezidential.ro, poti afla toate detaliile privind costurile si procedura de inchiriere contactand agentul ce reprezinta proprietatea.

Atentie

 • serviciul de inchirieri este supus comisionarii;
 • serviciul de inchirieri este un serviciu diferit de celelalte servicii SudRezidential, fiind unul de agentie imobiliara, nu de reprezentare;
 • Comisionul pentru inchirierile duse la bun sfarsit prin SudRezidential este platit atat de cumparator, cat si de vanzator;
 • valoarea comisionului este variabila, in functie de particularitatile fiecarei proprietati;
 • valoarea comisionului poate sa fie aflata prin contactarea directa a agentului ce reprezinta proprietatea.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Calculator rate

min 25.000 €
max 1.000.000 €
min 0.833 €
max 8.33 €
Ani
min 1 an
max 30 ani

Introdu caracteristicile creditului pe care vrei sa il accesezi, iar calculatorul iti va afisa intregul context pentru creditul dorit.

Calculeaza acum

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil. * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat; * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator. *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2024, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 9% se aplica pentru livrarea de locuinte noi, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata. Nota: Cota redusa se aplica numai in cazul locuintelor, care in momentul livrarii pot fi locuite ca atare. Orice persoana fizica poate achizitiona, incepand cu data de 1 ianuarie 2024, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuinta a carei valoare nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv TVA, cu o cota redusa de 9%; La pretul afisat, se adauga cota de TVA corespunzatoare, in functie de prevederile fiscale aplicabile pentru persoanele fizice sau juridice, dupa caz. Pretul afisat plus TVA-ul redus de 9% este aplicabil doar in masura in care, prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA, se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare si a livrarii bunului.
Cere Oferta
Suna
Locatie