Spatiu comercial stradal, zona cu vad, trafic intens pietonal si auto

Comuna Berceni, cartier Mamina, Quantum OxyGo Park Berceni
ID Anunt: 68961

Trimite linkul unui prieten pe

3.500 euro /luna
(TVA inclus)
Calculator Rate
S.U.: 308.20 mp
Vitrina: 11.27 ml
Inaltime: 3.5 m
Locuri de parcare: 9
An: 2024

Caracteristici

Suprafata utila: 308.20 mp
Vitrina: 11.27 ml
Inaltime spatiu: 3.5 m
An constructie: 2024
Regim de inaltime: P+2
Structura: beton
Compartimentari: beton, caramida, rigips
Tip spatiu: Centru comercial
Destinatie: comercial, magazin, reprezentanta
Incalzire: centrala proprie a imobilului, pardoseala

Finisaje si dotari

 • geamuri tripan
 • tamplarie aluminiu
 • sistem fatada conventionala
 • iluminat exterior
 • terasa
 • sensor pentru incendii
 • tavane casetate
 • prize 2.2W/3.8W
 • CCTV
 • prize/cablare voce-date
 • acces secundar
 • usi interior
 • usi antiefractie
 • climatizare

Prezentare

Va propunem spre inchiriere un spatiu comercial cu suprafata de 308.2 mp, disponibil la parterul unui imobil nou ce dispune de o amplasare excelenta in comuna Berceni, Ilfov, stradal la Bulevardul 1 Mai, o artera de circulatie cu trafic intens, atat auto cat si pietonal.

Proprietatea are o vizibilitate foarte buna si dispune de un front stradal de 11.27 mp.

Suprafata generoasa de 308.2 mp este ideala pentru activitati comerciale diverse, showroom de prezentare, birouri, sedii de firma sau reprezentante.

Accesul in proprietate se poate face prin 3 cai de acces dispuse pe 3 laturi ale imobilului, 2 cai permit intrarea in zona open-space a spatiului comercial, iar o cale de acces este dedicata aprovizionarii, catre camera de depozitare.

Alaturi de zona deschisa cu suprafata de 233.80 mp se adauga o camera tehnica, doua grupuri sanitare si un spatiu de depozitare.

Acest spatiu comercial beneficiaza de 10 locuri de parcare amenajate, localizate in imediata apropiere a punctului de acces al proprietatii intr-o parcare ampla dedicata acestei cladiri, cu o capacitate de 24 de locuri in totalitate distribuite doar spatiilor comerciale.

Aceasta proprietate dispune de dotari precum: centrala termica si incalzire prin pardoseala, sistem antiefractie, aparate AC, tamplarie din aluminiu cu geam tripan, podele placate cu gresie, pereti (lavabil), grupuri sanitare complet echipate si amenajate modern, tavane casetate, usi interioare.

Imobilul din care face parte aceasta proprietate propusa spre inchiriere are o arhitectura deosebita, moderna si beneficiaza de o zona verde ampla, amenajata.

Spatiul comercial este amplasat intr-o zona rezidentiala, la accesul in Quantum OxyGo Park Berceni, cel mai mare proiect imobiliar din Comuna Berceni ce este compus dintr-un numar de 50 de unitati locative tip vila, peste drum de Quantum Modules, cel mai mare showroom de case modulare din tara.

Afla mai multe despre Quantum OxyGo Park Berceni de aici: https://www.sudrezidential.ro/ansambluri/quantum-garden-village-residence-berceni/

Puncte de interes

Spatiul comercial propus spre inchiriere este amplasat stradal pe Bulevardul 1 Mai, in comuna Berceni, Ilfov, in imediata apropiere a cartierului Mamina si a ansamblului de vile Quantum OxyGo Park Berceni.

Pozitionarea excelenta de care se bucura aceasta proprietate, face posibil accesul rapid la mijlocul de transport in comun ce se regaseste la numai 100 m ce faciliteaza conectarea cu Sectorul 4 al Capitalei, catre Berceni, Piata Sudului in numai cateva minute. (Linia R475)

Un aspect foarte important de luat in calcul este distanta de doar 6 km si timpul redus de parcurs fata de statia de metrou Tudor Arghezi, ce permite accesul rapid in toate zonele Capitalei cat si amplasarea in proximitatea spatiului a tuturor punctelor de interes necesare unui stil de viata echilibrat: institutii de invatamant, unitati medicale si farmacii, numeroase supermarketuri si magazine cu specific comercial mixt.

Pret si modalitati de plata

Spatiul este disponibil pentru inchiriere  la pretul de 3500 euro lunar.

Se percepe valoarea unei chirii lunare ca garantie.

Serviciul de inchirieri al SudRezidential

La Sudrezidential.ro intelegem importanta gasirii proprietatii de inchiriere perfecte, care sa raspunda tuturor nevoilor dumneavoastra, tocmai de aceea, oferim si un serviciu de inchiriere vast , care include o gama completa de servicii de agentie pentru a va ajuta sa gasiti spatiul comercial sau locuinta perfecta.

Serviciul nostru de inchiriere include indrumari complete pe tot parcursul procesului de inchiriere, de la cautarea proprietatilor ce corespund cerintelor dumneavoastra, pana la semnarea contractului de inchiriere.

Pentru a ne asigura ca primiti cele mai bune servicii posibile am format o echipa de agenti dedicati, care sunt specializati in piata de inchiriere si cu o experienta bogata in gasirea proprietatii perfecte pentru clientii nostri. Acestia vor lucra indeaproape cu dvs. pentru a va intelege nevoile, preferintele si va vor oferi un serviciu personalizat care este adaptat cerintelor dumneavoastra specifice.

Serviciul nostru de inchiriere este supus unor comisioane, care sunt gestionate de agentul Sudrezidential.ro, atribuit ofertei dumneavoastra de inchiriere. Pentru a afla mai multe despre acest serviciu, va rugam sa consultati agentul dumeavoastra, care va fi bucuros sa va explice structura ofertelor noastre si cea a comisionului practicat.

Ne angajam sa va oferim cel mai inalt nivel de servicii si sa ne asiguram ca va gasiti casa de inchiriere visata. Daca aveti intrebari sau doriti sa programati o vizionare, va rugam sa nu ezitati sa ne contactati. Asteptam cu nerabdare sa va ajutam sa va gasiti proprietatea perfecta pentru inchiriere.

De multe ori, inchirierea unui spatiu este mult mai profitabila decat achizitia lui. Daca vrei sa dezvolti o afacere, daca lucrezi remote sau pur si simplu banca nu iti accepta veniturile pentru un credit imobiliar, inchirierea este cea mai buna solutie.

Ce trebuie sa stii despre serviciul de inchirieri al SudRezidential?

 • Este un serviciu care vine, atat in ajutorul proprietarilor, cat si in ajutorul chiriasilor. Crestem vizibilitatea proprietatilor de inchiriat in Sudul Bucurestiului si ne asiguram ca persoanele care doresc sa inchirieze au acces la cele mai bune oferte;
 • Implica un comision. Spre deosebire de celelalte servicii ale agentiei, cele de inchiriere implica un comision, platit catre SudRezidential in momentul in care se finalizeaza o tranzactie. Comisionul este platit atat de chirias, cat si de proprietar.

Care este valoarea comisionului impus de SudRezidential?

Valoarea comisionului difera in functie de proprietatea inchiriata. Daca esti direct interesat de o proprietate de inchiriat pe care ai gasit-o pe SudRezidential.ro, poti afla toate detaliile privind costurile si procedura de inchiriere contactand agentul ce reprezinta proprietatea.

Atentie

 • serviciul de inchirieri este supus comisionarii;
 • serviciul de inchirieri este un serviciu diferit de celelalte servicii SudRezidential, fiind unul de agentie imobiliara, nu de reprezentare;
 • Comisionul pentru inchirierile duse la bun sfarsit prin SudRezidential este platit atat de cumparator, cat si de vanzator;
 • valoarea comisionului este variabila, in functie de particularitatile fiecarei proprietati;
 • valoarea comisionului poate sa fie aflata prin contactarea directa a agentului ce reprezinta proprietatea.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Calculator rate

min 25.000 €
max 1.000.000 €
min 175 €
max 1750 €
Ani
min 1 an
max 30 ani

Introdu caracteristicile creditului pe care vrei sa il accesezi, iar calculatorul iti va afisa intregul context pentru creditul dorit.

Calculeaza acum

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.