Teren intravilan, 1323 mp, autorizat P+3E, locuinte colective, Calea Bucuresti, Berceni

Comuna Berceni, Quantum OxyGo Park Vidra, Mamina
ID Anunt: 62782

Trimite linkul unui prieten pe

165.375 euro
(Plus 19% TVA)
Comision 0% cumparator
Suprafata: 1323 mp
Deschidere: 45 ml
Regim inaltime: P+3E
C.U.: Da
Tip: intravilan
Puz: Da
Calculator Rate

Caracteristici

Suprafata utila: 1323 mp
Deschidere: 45 ml
Certificat urbanism: Da
Puz: Da
Regim inaltime: P+3E
Categorie teren: intravilan
Acces: acces stradal | acces prin spate
Utilitati: apa | canalizare | gaz | curent

Prezentare

Oferim spre vanzare lot de teren intravilan cu o suprafata de 1.323 mp, autorizat pentru construire locuinte colective cu regim de inaltime P+3E.

Lotul de teren este parte dintr-un ansamblu rezidential unic din zona de Sud a ariei metropolitane Bucuresti si anume Quantum OxyGo Vidra, un complex precerificat Green Home care respecta standardele actuale nZEB (Cladiri cu un consum de Energie aproape de Zero).

Ansamblul rezidential Quantum OxyGo Park Vidra este alcatuit din 68 de unitati locative identice, de tip vila, grupate cate doua (duplex), si din 2 cladiri cu functiuni mixte, care includ diverse spatii comerciale ale caror activitati de comert si servicii vor completa confortul si vor reduce timpul necesar pentru cumparaturi. Intreg proiectul va fi predat la inceputul anului 2025.

  • Terenul are o deschidere la drumul public de 45 ml si o adancime de 30 ml.
  • Suprafata Construita: 383 mp
  • Suprafata Construita Desfasurata: 1.527,90 mp
  • Suprafata Utila: 1.255,20 mp

Autorizatie P+3E, 23 de unitati locative (3 garsoniere, 4 apartamente tip studio si 16 apartamente de 2 camere). Locatia beneficiaza de toate utilitatile oferite in prezent in zona, incluzand gaze naturale, energie electrica, apa curenta si canalizare pluviala.

Puncte de interes

Terenul este situat pe Soseaua Calea Bucuresti, la intersectia dintre Comuna Berceni si Comuna Vidra, la doar 7 minute distanta cu masina de autostrada A0, care va conecta autostrazile A1, A2 si A3. De asemenea, se afla la 10 minute si statia de metrou Tudor Arghezi, unde exista o parcare Park&Ride cu 310 locuri disponibile.

In total, proiectul are o suprafata foarte generoasa de 3 hectare (30.000 metri patrati) cu deschidere stradala ampla la drumul judetean, de cca. 72 metri liniari si dispune de doua cai de acces rapide, una direct din drumul principal si cea de-a doua dintr-un drum de acces secundar.

Pentru mai multe informatii despre acest proiect rezidential, vizitati: https://www.sudrezidential.ro/ansambluri/quantum-club-village-residence-vidra/

Prezentare video proiect: https://www.youtube.com/watch?v=uphlhia8oGw&list=PLRLnzPuh4Bq1L2cEC0YbkTmlLp3N7w4Yu&index=37

Magazin 5 minute
Transport public 5 minute
Scoala/Gradinita 10 minute
Cafenea/Restaurant 5 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 13 km

Vecinatati

  • STB
  • restaurant
  • autostrada
  • sosea de centura
  • farmacie, spital
  • sala de fitnes

Pret si modalitati de plata

Pret: 165.375 Euro + TVA

Pret pe mp: 125 Euro + TVA

Se poate achizitiona pe societate cu taxare inversa, sau plata esalonata pe o perioada de maxim 12 luni.

In pretul de achizitie a terenului este inclusa si toata documentatia necesara inceperii constructiei (planuri etaj, plan amplasament, plan fatada, plan parcari, cerificat de urbanism, autorizatie constructie si regulamet de ordine interioara).

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Calculator rate

min 25.000 €
max 10.000.000 €
min 29519.4375 €
max 98398.125 €
Ani
min 1 an
max 30 ani

Introdu caracteristicile creditului pe care vrei sa il accesezi, iar calculatorul iti va afisa intregul context pentru creditul dorit.

Calculeaza acum

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Alte anunturi asemanatoare

Cere Oferta
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.