Teren intravilan, 300mp, deschidere 18ml, stradal, zona Berceni Vidra

Comuna Berceni, GTA Garage, Sabri Arena
ID Anunt: 63181

Trimite linkul unui prieten pe

29.325 euro
(Plus 19% TVA)
Comision 0% cumparator
Suprafata: 300 mp
Deschidere: 18 ml
Regim inaltime: P+2E
C.U.: Da
Tip: intravilan construibil
Puz: Da
Calculator Rate

Caracteristici

Suprafata utila: 300 mp
Deschidere: 18 ml
Certificat urbanism: Da
Puz: Da
Regim inaltime: P+2E
Categorie teren: intravilan construibil
Acces: acces stradal | acces mixt
Utilitati: apa | canalizare | gaz | curent

Prezentare

Oferim spre vanzare loturi de teren intravilan cu o suprafata de 300 mp plus cota din drum de acces cu latime de 9 ml. Lotul are o deschidere la drumul de access de 18 ml si o adancime de 17 ml.

Lotul de teren este ideal pentru constructie locuinta privata sau investitie si este situat intre 2 proiecte rezidentiale. Pe aceasta proprietate se poate edifica imobile de tip duplex sau individuale cu regim de inaltime P+2E.

In total, proiectul are o suprafata foarte generoasa de 2 hectare (19.789 metri patrati) cu deschidere stradala ampla la drumul judetean, de cca. 42 metri liniari si dispune de doua cai de acces rapide, una direct din Calea Bucuresti si cea de-a doua dintr-un drum de acces secundar

Proprietatile beneficiaza de toate utilitatile oferite in prezent in zona, incluzand gaze naturale, energie electrica, apa curenta si canalizare pluviala.

Puncte de interes

Terenul din care face parte acest lot, este situat pe Soseaua Calea Bucuresti, la intersectia dintre Comuna Berceni si Comuna Vidra, la doar 7 minute distanta cu masina de autostrada A0, care va conecta autostrazile A1, A2 si A3. De asemenea, se afla la 10 minute si statia de metrou Tudor Arghezi, unde exista o parcare Park&Ride cu 310 locuri disponibile.

In plus transportul in comun va fi unul dintre atuurile cele mai importante in dezvoltarea acestei zone, fiind deja incepute lucrarile pentru construirea unei noi statii de metrou, chiar la Soseaua de Centura (in zona comunei Berceni), iar de curand autoritatile locale si centrale au anuntat inceperea demersurilor pentru construirea primelor noi statii de metrou in judetul Ilfov, mai exact in comuna Berceni.

Magazin 5 minute
Transport public 5 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 5 minute
Farmacie/Spital 10 minute
Centru 13 km

Vecinatati

  • magazine
  • STB
  • bar/pub
  • restaurant
  • autostrada
  • sosea de centura
  • farmacie, spital

Pret si modalitati de plata

Pret lot intravilan 300 mp + cota de drum: 29.325 Euro + TVA

Se pot achizitiona doua sau mai multe loturi (50 loturi disponibile) pe societate cu taxare inversa, sau plata esalonata pe o perioada de maxim 12 luni. Fiecare lot are 300 mp + 91 mp cota de drum. Pret pe mp: 75 Euro + TVA

Pret pentru plata esalonata (12 luni): 33.235 Euro + TVA

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Calculator rate

min 25.000 €
max 10.000.000 €
min 1744.8375 €
max 17448.375 €
Ani
min 1 an
max 30 ani

Introdu caracteristicile creditului pe care vrei sa il accesezi, iar calculatorul iti va afisa intregul context pentru creditul dorit.

Calculeaza acum

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Alte anunturi asemanatoare

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.